Tabka

Tabka

Son dakika Tabka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tabka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tabka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tabka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tabka gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 tabka haberi bulunmuştur. Tüm tabka haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon: PKK'lı Halil Tekin etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: PKK'lı Halil Tekin etkisiz hale getirildi MİT, "terörden arananlar" listesinde yeşil kategoride bulunan terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Halil Tekin'i Suriye Kamışlı'da etkisiz hale getirdi
22.03.2024 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon: Sözde sorumlu terörist etkisiz
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon: Sözde sorumlu terörist etkisiz MİT, Suriye'de askeri birliklere saldırıları planlayan, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Tabka sorumlularından Ömer Abdullah el Dahham'ı operasyonla etkisiz hale getirdi
29.12.2023 Gündem
PKK/KCK'nın suikast biriminde sözde komutanı Burhan Picak yakalandı
PKK/KCK'nın suikast biriminde sözde komutanı Burhan Picak yakalandı MİT, düzenlediği operasyonla Irak'ın kuzeyindeki Sincar'da PKK/KCK'nın suikast biriminde sözde komutan olarak faaliyet yürüten Burhan Piçak'ı Türkiye'ye getirdi.
21.10.2022 Gündem
İzzettin İnan etkisiz hale getirildi
İzzettin İnan etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Duhok- Gara bölgesinde düzenlediği operasyonda PKK/HPG Askeri Konsey üyesi ve Apollo Akademiler sorumlusu 'Dersim Malatya' kod adlı İzzettin İnan etkisiz hale getirildi. 
17.07.2022 Gündem
Rusya Türkiye sınırında harekete geçti! Kamışlı ve Rakka’ya S-300...
Rusya Türkiye sınırında harekete geçti! Kamışlı ve Rakka’ya S-300... İdlib gerginliğinden sonra Suriye'deki askeri hareketlilik devam ediyor. Suriye Milli Ordusu’nun, TSK desteğinde terör örgütü DSG/YPG’ye yönelik olası harekâtını gerekçe gösteren Suriye rejimi bölgeye asker ve silah yığınağı yapıyor. Rusya da Kamışlı ve Rakka’daki hava üslerine S-300 füzeleri konuşlandırıyor.
15.11.2021 Dünya
Terör örgütü ile Esad'ın buğday kavgası!
Terör örgütü ile Esad'ın buğday kavgası! Suriye'de terör örgütü YPG/PKK işgalindeki alanlarda çiftçilerden satın alarak Kamışlı ilçesinde depoladığı buğdayı kendi kontrolündeki bölgeye taşımak isteyen Beşar Esad rejimi, terör örgütünün engeline takılırken, taraflar buğday konusunda bir kez daha kavgaya tutuştu
10.10.2020 Dünya
Terör örgütü PKK/YPG'den 'corona virüs' kara propagandası
Terör örgütü PKK/YPG'den 'corona virüs' kara propagandası Terör örgütü PKK/YPG'nin, rejimden kaynaklanan elektrik sorunu nedeniyle Suriye'nin Haseke bölgesine giden suyun Türkiye tarafından kesildiği, böylece corona virüsün bölgede yayılmasının amaçlandığı yönündeki kara propagandayla bölgede Türkiye düşmanlığını körüklemeye çalıştığı ortaya çıktı.
26.04.2020 Gündem
ABD'nin Suriye'deki konuşlanma şekli değişiyor
ABD'nin Suriye'deki konuşlanma şekli değişiyor ABD ordusu, Barış Pınarı Harekatı sırasında Suriye'deki 16 üs ve askeri noktasından çekildi. Harekat sonrasında ABD Haseke, Rakka, Aynularab'daki toplam 6 üs ve askeri noktaya geri döndü.
9.11.2019 Dünya
Barış Pınarı Harekatı nedir? Nerede? Nereleri Kapsıyor?
Barış Pınarı Harekatı nedir? Nerede? Nereleri Kapsıyor? Fırat’ın doğuna yönelik operasyonlar Barış Pınarı Harekâtı ile başladı.Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Suriye Milli Ordusu, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında Fırat’ın doğusuna kara harekâtına başladı” ifadeleriyle duyurdu. Barış Pınarı Harekâtı nedir? Barış Pınarı Harekâtı nereleri kapsıyor?
10.10.2019 Gündem
Barış Pınarı Harekatı! Resulayn nerede? Resulayn haritası detayları...
Barış Pınarı Harekatı! Resulayn nerede? Resulayn haritası detayları... Barış Pınarı Harekatı devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı Resulayn merkezinin kontrol altına alındığını açıkladı. Resulayn nerede, Fırat’ın doğusu neresi? Resulayn haritası...
12.10.2019 Gündem
YPG/PKK'dan ABD'ye "Fırat'ın doğusu" suçlaması
YPG/PKK'dan ABD'ye "Fırat'ın doğusu" suçlaması Terör örgütü YPG/PKK, ABD'yi, sözünü tutmayarak Fırat'ın doğusundan çekilmek ve bölgeyi Türkiye'nin operasyonuna açık hale getirmekle suçladı.
7.10.2019 Gündem
Skandal görüntüler! ABD ordusu teröristleri böyle eğitiyor...
Skandal görüntüler! ABD ordusu teröristleri böyle eğitiyor... ABD öncülüğündeki koalisyon ve müttefiki YPG/PKK, Suriye'de teröristlere verdikleri ortak eğitimin videosunu paylaştı.
12.09.2019 Dünya
ABD ve YPG/PKK'dan 700 teröriste ortak eğitim
ABD ve YPG/PKK'dan 700 teröriste ortak eğitim ABD, Suriye'de büyük kısmı Arap, 700 kişiyi eğiterek terör örgütü YPG/PKK'nın saflarına kattı.Türkiye sınırından uzak bölgelerde kurulan kamplarda, ABD'li danışmanlar askeri, YPG/PKK'lılar ise ideolojik eğitim verdi.
3.09.2019 Dünya
Teröristleri koruma derdindeler! ABD çekildi ama...
Teröristleri koruma derdindeler! ABD çekildi ama... ABD ordusunun Suriye'den çekilme hazırlığı yaptığı sırada terör örgütü YPG/PKK'ya desteğini sürdüreceğini duyuran Fransa, çoğu askeri noktada ABD imkanlarından yararlanıyor.
26.12.2018 Dünya
ABD, Fırat'ın doğusu için Suriyeli muhalifleri tehdit etti
ABD, Fırat'ın doğusu için Suriyeli muhalifleri tehdit etti ABD, Türkiye'nin Fırat’ın doğusuna düzenleyeceği harekata katılması beklenen ÖSO gruplarına ve siyasi muhalefete tehdit mesajı gönderdi.
15.12.2018 Dünya
Fransızlar Rakka’da üs kuruyor
Fransızlar Rakka’da üs kuruyor Suriye’de bulunan Fransız kuvvetleri, Rakka’nın kuzeyinde üs kurma çalışmalarına başladı. Üssün bölgedeki ABD üssüne çok yakın bir noktaya kurulacağı öğrenildi
22.10.2018 Gündem
PKK yardım çalışanlarından 'haraç kesecek'
PKK yardım çalışanlarından 'haraç kesecek' Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'nin Tabka ilçesinde faaliyet gösteren yardım kuruluşlarında çalışanların maaşlarından dörtte bir oranında kesinti yapacak.
16.10.2018 Dünya
Fırat’ın doğusu için rejim ile YPG/PYD arasındaki gizli pazarlık
Fırat’ın doğusu için rejim ile YPG/PYD arasındaki gizli pazarlık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat'ın doğusu ile ilgili verdiği mesajında, “Sınırımızın dışındaki teröristler de rahat uyuyamıyor, biliyorlar ki bir gece ansızın gelebiliriz. Çok yakında bugün brövelerini takan komandolarımızla Fırat’ın doğusundaki terör yuvalarını da darmadağın edeceğiz.” dedi.
13.10.2018 Gündem
Türkiye rotayı çevirdi, ABD'nin kirli planı suya düştü
Türkiye rotayı çevirdi, ABD'nin kirli planı suya düştü Rusya ve Türkiye’nin İdlib’de kansız çözüm konusunda mutabakata varmasıyla Suriye’nin toprak bütünlüğü konusunda birleşen güçler, Fırat’ın doğusunda terör örgütü PYD/PKK işgalindeki bölgelere odaklandı.
20.09.2018 Gündem
Rakka’ya Ebu Gureyb Hapishanesi!
Rakka’ya Ebu Gureyb Hapishanesi! ABD, Irak işgali sırasında insanlık dışı işkenceler yaptığı Ebu Gureyb Hapishanesi’nin bir benzerini Rakka’ya inşa ediyor. 700 bin dolara yapılacak olan hapishane, 5 bin kişilik olacak. ABD, hapishaneye modern sorgu ve işkence donanımı da kuruyor.
24.07.2018 Dünya
YPG/PKK ve Esad petrol ile gazın devri için de anlaştı
YPG/PKK ve Esad petrol ile gazın devri için de anlaştı Terör örgütü YPG/PKK, işgalindeki petrol ve gaz sahalarının işletmesini rejime devredecek. Rejim, YPG/PKK işgalindeki bölgelere elektrik dağıtacak. Petrol ve gazı rejim bölgelerine götürecek boruların yapım ve onarımına başlandı.
19.07.2018 Dünya
YPG/PKK ve Esad barajların rejime devri için anlaştı
YPG/PKK ve Esad barajların rejime devri için anlaştı Terör örgütü YPG/PKK ve Beşar Esad rejimi, örgüt işgalindeki iki büyük barajın işletmesinin rejime devri konusunda anlaştı.
16.07.2018 Dünya
Almanya'da IŞİD şüphelisine gözaltı
Almanya'da IŞİD şüphelisine gözaltı Baden-Württemberg eyaletinde bulunan Tübingen'de IŞİD üyesi olduğundan şüphelenilen 25 yaşındaki Faysal A.H. gözaltına alındı. Şüphelinin 2014'te Suriye'den Almanya'ya geldiği kaydedildi.
3.05.2018 Dünya
Son dakika... ABD, İsrail ve PKK ortak saldırdı!
Son dakika... ABD, İsrail ve PKK ortak saldırdı! Suriye'nin Hama ve Halep vilayetinde Suriye ordusu ve Şii militanlara yönelik saldırıların yankıları sürüyor. Hayalet füzeler Suriye’nin Hama kentinde yeraltında bulunan füze deposunu havaya uçurdu. Bombardımanda Şii militanlardan 57’si öldü, 85’i de yaralandı.
1.05.2018 Dünya
Flaş açıklama! ABD Menbiç'te yeni bir üs daha kurdu
Flaş açıklama! ABD Menbiç'te yeni bir üs daha kurdu Terör örgütü PKK/PYD'nin hamiliğini yapan ABD, Menbiç'e yönelik TSK operasyonunu engellemek için bir adım daha attı. ABD, Menbiç'te yeni bir askeri üs daha kurdu, asker sayısını artırdı.
10.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tabka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tabka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.