MEB 15 bin öğretmen alımında oluşan taban puanları açıkladı!
MEB 15 bin öğretmen alımında oluşan taban puanları açıkladı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) açıkladı. 15 bin öğretmen alımı için sözlü sınav yeri bilgisine göre oluşan taban puanlar belli oldu. MEB’ten yapılan duyuruda, yayımlanan sözlü sınav yeri sonuçlarına ait taban puan, kontenjan ve sözlü sınava çağrılan aday sayısının listesi erişime açıldı. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sınavlarına 12-27 Kasım'da katılım sağlayacaklar. İşte, MEB 15 bin öğretmen alımında oluşan taban puanlar…
27.10.2021 Eğitim
YKS ek tercih boş kontenjanlar 2020 listesi belli mi? ÖSYM boş kontenjan kılavuzu yayımlandı mı? Üniversite taban puanları ve boş kontenjanları nasıl öğrenilir?
YKS ek tercih boş kontenjanlar 2020 listesi belli mi? ÖSYM boş kontenjan kılavuzu yayımlandı mı? Üniversite taban puanları ve boş kontenjanları nasıl öğrenilir? 2020 YKS ek tercihleri üniversite boş kontenjan ve taban puanları yakından takip ediliyor. YKS ek tercih işlemleri bugün başlayacağının açıklanmasıyla adaylar taban puanları ve boş kontenjan listelerinin belli olup olmadığını araştırmaya başladı. 27 Temmuz’da açıklanan YKS tercih sonuçlarında herhangi bir üniversiteye yerleşemeyen adaylar ek tercihlerle üniversite şanslarını bir daha deneyecek. YKS tercih sonuçlarına göre devlet üniversitelerinde 11.749 boş kontenjan kaldığı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı, peki 2020 üniversite taban puanları ve boş kontenjan listesi belli mi? Üniversite boş kontenjan ve taban puanları ile ilgili merak edilenler…
17.09.2020 Eğitim
Liselerin boş kontenjanları yayımlandı!
Liselerin boş kontenjanları yayımlandı! LGS kapsamındaki yerleştirme sonuçlarına göre liselerin boş kontenjanları ve taban puanları "e-okul.meb.gov.tr" üzerinden yayımlandı.
22.07.2019 Eğitim
ÖSYM taban ve tavan puanları açıkladı
ÖSYM taban ve tavan puanları açıkladı Yükseköğretim programlarının en düşük ve en yüksek puanlarını içeren kitap yayımlandı.
29.09.2021 Gündem