Swensea

Swensea

Son dakika Swensea haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Swensea ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Swensea haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Swensea

haberleri sayfasında son dakika yaşanan swensea gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 swensea haberi bulunmuştur. Tüm swensea haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hull City 2-0 Swansea City! Şota galibiyetle başladı! Acun Ilıcalı'nın serisi devam etti
Hull City 2-0 Swansea City! Şota galibiyetle başladı! Acun Ilıcalı'nın serisi devam etti Hull City, İngiltere Championship'in 29'uncu haftasında Swensea City ile karşı karşıya geldi. Şota Arveladze'nin ilk maçında Hull City rakibini 2-0 mağlup etti. Acun Ilıcalı'nın sağlık kontrollerinden geçtiğini açıkladığı Allahyar Sayyadmanesh, müsabakayı tribünden izledi.
29.01.2022 İngiltere
Beşiktaş'a Leroy Fer transferinde kötü haber
Beşiktaş'a Leroy Fer transferinde kötü haber Beşiktaş'ın transfer listesinde en üst sıralarda yer alan Leroy Fer, kulübünde kaldı. 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Feyenoord ile sözleşmesini 2022’ye kadar uzattı.
1.07.2020 Beşiktaş
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
14.11.2019 Futbol
Fenerbahçe başını taşlara vuruyor! Bas Dost ve Bamba...
Fenerbahçe başını taşlara vuruyor! Bas Dost ve Bamba... Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilen Slimani ve Ayew'in performansları hayal kırıklığı yarattı. Sarı-lacivertli yönetimin bu isimlerden önce görüşmeler yaptığı ancak anlaşma sağlayamadığı Sporting Lizbon'lu Bas Dost ve Lille'e giden Jonathan Bamba, performansıyla göz doldurdu.
5.12.2018 Fenerbahçe
Andre Ayew'den Gomis itirafı!
Andre Ayew'den Gomis itirafı! Fenerbahçe’nin Ganalı futbolcusu Andre Ayew, sarı-lacivertli takımdaki günlerini anlattı. Hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Ayew, şampiyonluk konusunda da dikkat çeken sözler sarf etti.
6.09.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe yeni sezona kayıpsız başladı!
Fenerbahçe yeni sezona kayıpsız başladı! Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonundaki ilk maçında Bursaspor'u evinde 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, yeni sezona 3 puanla başladı.
11.08.2018 Fenerbahçe
Kadıköy'de harika koreografi!
Kadıköy'de harika koreografi! Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Bursaspor'u konuk eden Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, Benfica maçının ilk 11'inde 4 değişikliğe gitti. Fenerbahçeli taraftarlar, maç öncesi Lefter Küçükandonyadis için koreografi düzenledi.
11.08.2018 Fenerbahçe
Andre Ayew resmen Fenerbahçe'de!
Andre Ayew resmen Fenerbahçe'de! Fenerbahçe, Ganalı futbolcu Andre Ayew'in bir yıllığına kiralanması konusunda kulübü Swansea City ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.
25.07.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe Nico Gaitan'ın peşinde
Fenerbahçe Nico Gaitan'ın peşinde Ara transfer döneminde henüz hiçbir oyuncuya imza attıramayan Fenerbahçe hakkında İspanyol basını dev bir iddia ortaya attı. Buna göre Sarı Lacivertli ekip Atletico Madrid'de gözden düşen Nico Gaitan'ın peşinde.
24.01.2018 Fenerbahçe
Henry Galatasaray'da!
Henry Galatasaray'da! Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Dünya futbolunun tanınmış ismi Thierry Henry, Galatasaray'a gelmek istediğini belirtti.
21.09.2017 Galatasaray
Beşiktaş'ta forvet bu hafta bitecek!
Beşiktaş'ta forvet bu hafta bitecek! Alvaro Negredo için Valencia’yla satın alma opsiyonlu kiralama konusunda el sıkışan Kartal, 31 yaşındaki futbolcudan gelecek cevabı beklemeye başladı. Kartal, Swansea City’yle görüşme halinde olan yıldızı elinden kaçırması halinde Soldado’yu transfer etmeyi planlıyor.
30.07.2017 Beşiktaş
Fernando Llorente'nin kolu kırıldı
Fernando Llorente'nin kolu kırıldı Beşiktaş'ın da transfer gündeminde bulunan Fernando Llorente, ailesiyle birlikte tatil yaptığı sırada bisiklet ile kaza yaptı ve kolu kırıldı.
29.06.2017 Beşiktaş
Gomis'in kulübünden açıklama
Gomis'in kulübünden açıklama Bafetimbi Gomis transferi için Galatasaray'a Swansea City yetkililerinden ilk mesaj geldi: "Henüz anlaşma yok"
15.06.2017 Galatasaray
Gomis'te fark 500 Bin Euro!
Gomis'te fark 500 Bin Euro! Galatasaray Gomis ile her konuda anlaştı. Sırada Swensea'yi ikna edebilmek kaldı.
8.06.2017 Galatasaray
Yıldız futbolcu ölümden döndü!
Yıldız futbolcu ölümden döndü! Premier Lig’de emin adımlarla şampiyonluğa koşan Leicester City’de, yıldız oyuncu Demarai Gray ölümden döndü.
26.04.2016 İngiltere
Old Trafford'da sessiz gece!
Old Trafford'da sessiz gece! İngiltere Premier Lig'in 19. haftasında Manchester United evinde zor günler geçiren Chelsea'yi konuk etti.
28.12.2015 Futbol
Man. City son anda kazandı
Man. City son anda kazandı İngiltere Premier Lig'in 11. hafta mücadelesinde Manchester City, evinde Norwich City'yi ağırladı.
31.10.2015 Futbol
City rahat kazandı
City rahat kazandı İngiltere Premier Ligi 4. Haftasında Manchester City ile Watford karşı karşıya geldi.
29.08.2015 Futbol
Andre Ayew imzayı attı
Andre Ayew imzayı attı Swansea, Marsilya'nın sözleşme yenilemediği Andre Ayew ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
11.06.2015 Futbol
Manchester City garantiledi
Manchester City garantiledi İngiltere Premier Lig'in 36. haftasında Swansea City ile Manchester City karşı karşıya geldi.
17.05.2015 Futbol
Korku dolu anlar! Yerde kaldı ve...
Korku dolu anlar! Yerde kaldı ve... İngiltere Premier Lig'de Tottenham ile Swensea arasında oynanan mücadelede Gomis yerde kaldı, büyük tedirginlik yaşandı.
4.03.2015 Futbol
O dirseğin cezası açıklandı
O dirseğin cezası açıklandı Premier Lig ekiplerinden Swansea Cityli Jonjo Shelvey, son lig maçında Liverpoollu Emre Can'a yaptığı faul nedeniyle 4 maç men cezası aldı.
31.12.2014 Futbol
City sonradan açıldı
City sonradan açıldı İngiltere Premier Lig'in 12. hafta mücadelesinde Manchester City evinde Swensea'yi konuk etti.
22.11.2014 Futbol
ManU yine puan kaybetti
ManU yine puan kaybetti İngiltere Premier Lig'in 2. haftasında Manchester United ile Sunderland karşı karşıya geldi.
24.08.2014 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Swensea ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki swensea haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.