Suudi Kral

Suudi Kral

Son dakika suudi kral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suudi kral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suudi kral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suudi Kral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suudi kral gelişmeleri de dahil olmak üzere 825 suudi kral haberi bulunmuştur. Tüm suudi kral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Biden: Orta Doğu'da Rusya veya Çin'in dolduracağı bir boşluk bırakmayacağız
Biden: Orta Doğu'da Rusya veya Çin'in dolduracağı bir boşluk bırakmayacağız ABD Başkanı Joe Biden, Orta Doğu ziyaretinin son durağı olan Suudi Arabistan'da düzenlediği bir basın toplantısında, "Ortadoğu'da Rusya veya Çin'in dolduracağı bir boşluk bırakmayacağız" dedi.
15.07.2022 Dünya
ABD'den Suudi Arabistan'a kritik ziyaret! Biden, Suudi Kral Selman ile görüştü
ABD'den Suudi Arabistan'a kritik ziyaret! Biden, Suudi Kral Selman ile görüştü ABD Başkanı Joe Biden, Ortadoğu ziyareti çerçevesinde Filistinden sonra Suudi Arabistana geldi.
15.07.2022 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan'dan çağrı: Son verin! İran'a...
Son dakika... Suudi Arabistan'dan çağrı: Son verin! İran'a... Suudi Kral Selman uluslararası topluma seslenerek, "İran'ın nükleer ve balistik füze programını sona erdirin" çağrısında bulundu.
19.11.2018 Dünya
Suudi Kralı davet etti!
Suudi Kralı davet etti! Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev'in Suudi Arabistan kralı ve veliaht prensini ülkesine davet etiği açıklandı.
1.11.2018 Dünya
Suudi başsavcı Türkiye’ye geliyor!
Suudi başsavcı Türkiye’ye geliyor! Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın cesedini arama çalışmaları sürerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çarpıcı açıklamalar geldi. Erdoğan, Suudi savcının pazar günü geleceğini söyledi
26.10.2018 Gündem
Son dakika... Trump'tan Suudi Kral'a tehdit! 'İki haftaya...'
Son dakika... Trump'tan Suudi Kral'a tehdit! 'İki haftaya...' ABD Başkanı Trump, Suudi Arabistan Kralı Selman'a "Bak Kral, biz seni koruyoruz. Biz olmazsak iki haftaya burada olmayabilirsin. Kendi ordunun bedelini ödemelisin, ödemeye mecbursun" dediğini ifade etti
3.10.2018 Dünya
Selman'ın 'büyük derdi' ortaya çıktı
Selman'ın 'büyük derdi' ortaya çıktı Filistin İsrail tarafından bombalanırken Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in asıl derdinin bu yılki yaz tatilini Fas’ın Tanca kentinde geçirip geçirmemek olduğu öğrenildi.
30.07.2018 Dünya
Suudi Arabistan'dan S-400 tehdidi!
Suudi Arabistan'dan S-400 tehdidi! Fransızca yayınlanan Le Monde Gazetesi, Suudi Arabistan Kral Selman’ın Fransa Cumhurbaşkanı’na bir mektup yazarak, Katar'ı S-400 füzesi almaması konusunda ikna etmesini, Katar'a konuşlandırılması halinde S-400 füze savunma sistemini ortadan kaldırmak için askeri harekat dahil gerekli tedbiri alacağını bildirdiğini yazdı.
2.06.2018 Dünya
Suudi Arabistan prensesi Hayfa, model oldu!
Suudi Arabistan prensesi Hayfa, model oldu! Suudi Arabistan prensesi Hayfa Bint Abdullah el Saud, ünlü moda dergisi Vogue'un kapak modeli oldu
1.06.2018 Dünya
'Medine'de kilise' Vatikan'dan açıklama!
'Medine'de kilise' Vatikan'dan açıklama! Burke, "Vatikan'ın, Suudi Arabistan'ın Medine kentinde kilise inşa edeceği" haberleriyle ilgili, "Vatikan, Suudi Arabistan'la ülkede kilise inşasına ilişkin anlaşma yapıldığı iddialarını yalanlamaktadır." ifadelerini kullandı.
9.05.2018 Dünya
Mukaddes topraklara kilise izni
Mukaddes topraklara kilise izni Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz es-Suud’un, Batı’ya şirin gözükmek için 24 Ekim 2017’de “Ilımlı İslam’a dönüyoruz. Aşırıcılığı yok edeceğiz” diyerek başlattığı açılımların son halkası için skandal bir imza atıldı.
6.05.2018 Dünya
Suudi Arabistan, Vatikan ile anlaştı!
Suudi Arabistan, Vatikan ile anlaştı! Vatikan'dan bir heyetin nisan ayında Suudi Arabistan'a düzenlediği ziyarette bir karar alındığı yazıldı. Vatikan ile Suudi Arabistan'ın, Hristiyan vatandaşlar için kilise inşa edeceğine dair bir anlaşma imzaladığı belirtildi.
5.05.2018 Dünya
ABD'de büyük savaş! Suriye'den çekilme...
ABD'de büyük savaş! Suriye'den çekilme... "Suriye'den yakında çekileceğiz" açıklaması yapan ABD Başkanı Donald Trump ile Amerikan askerlerinin bu ülkede daha uzun süre kalmasını isteyen Pentagon, Dışişleri Bakanlığı, istihbarat topluluğu ve ana akım Amerikan medyası arasında devam eden "Suriye pazarlığı", ABD'nin Ortadoğu politikalarını yeniden biçimlendirecek gibi gözüküyor.
5.04.2018 Dünya
Suudi Kral Trump'a milyarlarca dolar verdi!
Suudi Kral Trump'a milyarlarca dolar verdi! Amerikan tarihinin en büyük silah satışlarından birini gerçekleştirerek Riyad yönetimine 350 milyar dolarlık silah anlaşması imzalatan ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan Kralı Selman'ı 4 milyar dolar daha ödemeye ikna etti.
19.03.2018 Dünya
İstifa eden Başbakan Suudi Kralı ile...
İstifa eden Başbakan Suudi Kralı ile... Suudi Arabistan merkezli El Arabiya televizyonu istifa eden Lübnan Başbakanı Saad el Hariri ile Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz'in bir araya geldiğini duyurdu.
6.11.2017 Dünya
Dengeler değişiyor! Hepsi 2030 için!
Dengeler değişiyor! Hepsi 2030 için! Orta Doğu'da bir gecede dengeleri değiştirecek gelişmeler yaşandı. Veliaht Prens Selman'a karşı tahtta hak iddia edebilecek 11 prens ve 39 kişi gözaltına alındı.
6.11.2017 Dünya
Suudi Kralı'ndan flaş hadis kararı!
Suudi Kralı'ndan flaş hadis kararı! Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz, "şiddet ve terörizm" ile mücadele için, hadis yorumlarını izleyecek.
19.10.2017 Dünya
Tarihte bir ilk! Suudi Kral Rusya'da
Tarihte bir ilk! Suudi Kral Rusya'da Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz el Suud, Rusya'nın başkenti Moskova'ya gitti. Bu, tahttaki bir Suudi Kralı'nın Rusya'ya yaptığı ilk resmi ziyaret. Suudi yetkililer 81 yaşındaki Kral Selman'ın ziyaretini "tarihi" olarak nitelendiriyor.
5.10.2017 Dünya
Suudi Kral'dan Rusya'ya tarihi ziyaret
Suudi Kral'dan Rusya'ya tarihi ziyaret Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz’in ekim başında Rusya’yı ziyaret edeceğini duyurdu.
26.09.2017 Dünya
Pes dedirtti! Tam 450 ton...
Pes dedirtti! Tam 450 ton... Endonezya’ya bugün resmi bir ziyaret için gelen Suudi Arabistan Kralı Salman’ın bagajı tam 450 ton ağırlığında.
17.06.2021 Dünya
Suudi Arabistan-İran arasında ipler gerildi!
Suudi Arabistan-İran arasında ipler gerildi! İslam İşbirliği Teşkilatı zirvesinde ortak deklarasyonun taslağı oluşturulurken İran ve Suudi Arabistan anlaşmazlık çıkmasından dolayı gerginlik yaşandı.
15.04.2016 Dünya
Suudi Kral'ın neden Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı
Suudi Kral'ın neden Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı Suudi Kralı, Mısır ziyaretinin hemen ardından Türkiye'yi ziyaret edecek. Kral Selman, Sisi'nin Türkiye'yi ziyaret etmesi için iki ülkeyi ikna etmeye çalışacak.
8.04.2016 Dünya
Suudi Kral tasarruf emri verdi
Suudi Kral tasarruf emri verdi 40 doların altında seyreden petrol fiyatları nedeniyle zor günler geçiren Suudi Arabistan, bütçede kesintiye gidiyor...
15.03.2016 Ekonomi
Rütbe göğüse indi
Rütbe göğüse indi Başbakan Ahmet Davutoğlu, Riyad’da Suudi Kralı Selman bin Abdülaziz ile bir araya gelirken görüşmeye Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da katıldı...
29.09.2021 Gündem
Suudi Kral'dan flaş terör açıklaması
Suudi Kral'dan flaş terör açıklaması Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud, Şura Meclisinin açılışında yaptığı konuşmada terörle mücadele vurgusu yaptı...
23.12.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suudi Kral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suudi kral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.