Survivor Sabriye

Survivor Sabriye

Son dakika survivor sabriye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan survivor sabriye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını survivor sabriye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor Sabriye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor sabriye gelişmeleri de dahil olmak üzere 291 survivor sabriye haberi bulunmuştur. Tüm survivor sabriye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Sabriye Şengül yeni imajıyla herkesi şoke etti!
Survivor Sabriye Şengül yeni imajıyla herkesi şoke etti! Survivor Sabriye Şengül değişimiyle sık sık gündeme geliyor. Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Milli sporcu Sabriye Şengül son olarak da imaj değişikliğine gitti ve saç rengini değiştirdi. Survivor Sabriye son halini paylaşarak "Nasıl olmuş?" diye sordu.
2.06.2023 Magazin
Survivor Sabriye cesur pozlarıyla dikkat çekti!
Survivor Sabriye cesur pozlarıyla dikkat çekti! Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'da hafızalara kazınan Sabriye Şengül geçirdiği estetik operasyonların ardından bambaşka biri oldu. Sabriye, şimdilerde sosyal medya paylaşımları dikkatleri üzerine çekiyor.
4.05.2022 Magazin
Survivor Sabriye isyan etti! 'Başarımızdan çok estetiğimiz konuşuluyor'
Survivor Sabriye isyan etti! 'Başarımızdan çok estetiğimiz konuşuluyor' Dövüş sporunda ülkemizi dünyada temsil eden ve katıldığı 'Survivor' yarışmasıyla adını milyonlara duyuran Sabriye Şengül, kadınların başarılarının, erkeklere kıyasla daha az konuşulduğunu düşündüğünü belirtirken, bu duruma sitem etti.
23.02.2022 Magazin
Survivor Sabriye: Stresliyim ve rakibime biraz sinirliyim
Survivor Sabriye: Stresliyim ve rakibime biraz sinirliyim Türkiye’yi ilk kez kafes dövüşünde temsil edecek olan kadın bellator sporcusu Sabriye Şengül, 23 Kasım’da Londra’da çıkacağı maçla ilgili olarak, sıkı şekilde konsantre olduğunu ifade edip, “Bu maçı alacağıma inanıyorum” dedi.
11.11.2019 Magazin
Survivor Sabriye'nin motosiklet tutkusu!
Survivor Sabriye'nin motosiklet tutkusu! Dünya Kickboks şampiyonu Sabriye Şengül resmi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla binlerce beğeni aldı.
9.07.2019 Magazin
Survivor Sabriye ve Ria'dan plaj pozu!
Survivor Sabriye ve Ria'dan plaj pozu! Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'a sonradan katılan ve geçtiğimiz haftalarda elenen Sabriye Şengül, sosyal medya hesabından Yunan yarışmacı Ria ile çekilen plaj fotoğrafını paylaştı.
25.05.2019 Magazin
Survivor 2019'a damga vuracak yarışmacı!
Survivor 2019'a damga vuracak yarışmacı! Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının 26 Şubat Salı yayınlanacak olan 16. yeni bölümünde Türk takımına çok konuşulacak bir isim katılıyor.
26.02.2019 Magazin
Survivor Sabriye'den büyük başarı! Dünya şampiyonu oldu...
Survivor Sabriye'den büyük başarı! Dünya şampiyonu oldu... Türkiye'nin gururu Sabriye Şengül'den Avusturya'da büyük başarı geldi. 30 yaşındaki Kickboksçu, Avusturya Vienna'da yapılan Vendetta profesyonel Dünya Kick Boxing şampiyonluk ISKA kemer maçında Avusturyalı rakibi Christin Fedller'i yenerek 2.kez Dünya şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Survivor Sabriye'ye beğeni yağmuru
Survivor Sabriye'ye beğeni yağmuru Survivor yarışması ile ünlenen Kick Boks Dünya Şampiyonu Sabriye Şengül, instagram paylaşımıyla hayranlarından yine tam not aldı. Bayram tatilini Trabzon'da geçiren Sabriye Şengül, yemeni ile poz verdi. Gönderisine beğeni yağdı.
22.08.2018 Magazin
Survivor bitince Adem ve Sabriye'nin arkadaşlığı da bitti
Survivor bitince Adem ve Sabriye'nin arkadaşlığı da bitti Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Adem ve Sabriye arasındaki gerilimi kaleme aldı. İşte o yazı...
5.07.2018 Magazin
Film değil gerçek! Survivor Sabriye...
Film değil gerçek! Survivor Sabriye... Operasyona katılan askerleri ziyaret eden ve kamuflaja benzer pantolonu ile dikkat çeken Sabriye Şengül, çelik yelek giydi, silah kuşandı.
24.10.2017 Magazin
Survivor Sabriye'nin mini etekli pozları olay oldu!
Survivor Sabriye'nin mini etekli pozları olay oldu! Survivor Sabriye, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarda kadınlığını ön plana çıkarıyor.
14.10.2017 Magazin
Survivor Sabriye'den 'aşk' açıklaması: Adem ile...
Survivor Sabriye'den 'aşk' açıklaması: Adem ile... Survivor Sabriye'den Adem Kılıççı açıklaması. Sabriye ile Adem arasında aşk mı var? İşte cevabı...
16.08.2017 Magazin
Survivor Sabriye'den şoke eden paylaşım!
Survivor Sabriye'den şoke eden paylaşım! Survivor 2017 ile adını duyuran ünlü Kickboksçu ve Boksör Sabriye Şengül sosyal medya hesabından paylaştığı görüntü ile sevenlerini korkuttu...
28.07.2017 Magazin
Sabriye'nin başörtülü paylaşımı binlerce beğeni aldı
Sabriye'nin başörtülü paylaşımı binlerce beğeni aldı Survivor'ın yıldız isimlerinden Sabriye, yeşil yazması ve ay yıldızlı kolyesiyle çektiği selfie'yi Instagram hesabından paylaştı. Sabriye'nin paylaşımı binlerce beğeni aldı.
13.07.2017 Magazin
Survivor Sabriye'nin mesajı Ülkücüleri mest etti
Survivor Sabriye'nin mesajı Ülkücüleri mest etti Survivor'ın sevilen yarışmacılarından Sabriye Şengül, MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in fotoğrafını paylaşıp 'Mübarek Cuma' mesajı yayınlandı. Bu hareketi ülkücüleri mest etti.
7.07.2017 Magazin
Survivor Sabriye'ye teklif yağıyor!
Survivor Sabriye'ye teklif yağıyor! Survivor 2017’ye damga vuran, en çok akıllarda kalan isimlerden biri olan kickboks şampiyonu Sabriye Şengül, Ekim’de Amerika’da ringe çıkacak ve çok kritik bir unvan maçı yapacak.
5.07.2017 Magazin
Canlı yayında büyük yüzleşme!
Canlı yayında büyük yüzleşme! Survivor 2017'ye damga vuran Sabriye Şengül Yaşamdan Hikayeler programına konuk oldu. Sabriye'ye canlı yayında Adem Kılıççı ve Berna Keklikler sürprizi...
29.06.2017 Magazin
Sabriye ağlamamak için kendini zor tuttu!
Sabriye ağlamamak için kendini zor tuttu! 'Survivor 2017'ye damgasını vuran isimlerden Sabriye Şengül, 'Yaşamdan Hikayeler' programında kendisine yöneltilen soru sonrası gözyaşlarına hakim olmakta zorlandı.
28.06.2017 Magazin
Survivor Sabriye: İnek, gel emzir şu çocuğu!
Survivor Sabriye: İnek, gel emzir şu çocuğu! Survivor 2017'nin çılgın yarışmacısı Sabriye Şengül, Instagram'ı sallıyor.
25.06.2017 Magazin
'Sabriye'nin finale kalacağını düşünüyordum'
'Sabriye'nin finale kalacağını düşünüyordum' 21 Ocak tarihinde başlayan 'Survivor 2017'de yarı finalistler belli oldu.
21.06.2017 Magazin
Survivor Adem: Ogeday'ı seviyorlar!
Survivor Adem: Ogeday'ı seviyorlar! 'Survivor 2017'nin ilk günlerinden beri Sabriye Şengül ile sıkı bir arkadaşlık kuran Adem Kılıççı, arkadaşı elendikten sonra adada yalnız kaldığını söyledi.
19.06.2017 Magazin
Sabriye'nin elenmesinde 'Berna'nın parmağı var!
Sabriye'nin elenmesinde 'Berna'nın parmağı var! Milli kickboksçı Sabriye Şengül de finale doğru son düzlükte Survivor'dan elendi. Ünlü isim Sabriye'nin elenmesini Berna'ya bağlad. İşte o yazı...
19.06.2017 Magazin
Hayranları şokta! Survivor'a veda etti...
Hayranları şokta! Survivor'a veda etti... Survivor 2017'de dün akşam veda konseyi vardı. Bakın, Survivor'a damga vuran hangi isim hayallerine veda etti.
18.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Survivor Sabriye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor sabriye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.