Survivor'a veda eden Merve Aydın'ın oğlu ile buluşma anı!
Survivor'a veda eden Merve Aydın'ın oğlu ile buluşma anı! 'Survivor 2022 All Star' yarışmasında ünlüler ve gönüllüler, 5 Mayıs Perşembe akşamı haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya gelmişti. Oyun sırasında Merve Aydın'ın aşil tendonu kopmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Ağır sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalan Aydın, Türkiye'ye döndü. İstanbul Havalimanı'nda sevenlerinin yoğun ilgisi ile karşı karşıya kalan ünlü isim, aylar sonra oğlu ve eşine kavuşunca duygusal anlar yaşadı.
7.05.2022 Magazin
Aşil tendonu kopan Survivor Merve Aydın'ın son durumu!
Aşil tendonu kopan Survivor Merve Aydın'ın son durumu! Survivor'ın dün akşam ekrana gelen bölümüne Merve Aydın'ın geçirdiği talihsiz kaza damga vurdu. Parkurda aşil tendonu kopan Aydın acı içinde yerde kaldı. Yarışmaya veda eden Aydın’ı ilk ziyaret eden programın sunucusu Murat Ceylan oldu.
6.05.2022 Magazin
Merve Aydın kimdir?
Merve Aydın kimdir? Merve Aydın kimdir? Sorusunun cevabı gündemde sıkça araştırılıyor. Survivor 2018 yarışmasının başlamasına kısa bir süre kalan Merve Aydın'ın kim olduğu da merak edildi. Survivor 2018 All Star'da yarışacak olan Merve Aydın'ın hayatını derledik.
6.02.2018 Gündem