Suriyel

Suriyel

Son dakika suriyel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suriyel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suriyel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriyel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriyel gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 suriyel haberi bulunmuştur. Tüm suriyel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vali açıkladı! Esenyurt'ta sel nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti
Vali açıkladı! Esenyurt'ta sel nedeniyle bir kişi hayatını kaybetti DHA: İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: Esenyurt'ta 30-32 yaşlarında bir Suriyeli misafirimiz vefat etti.
23.06.2020 Gündem
7 aylık hamile eşini boğarak öldürdü
7 aylık hamile eşini boğarak öldürdü Kayseri’de Suriye uyruklu bir kişi, tartıştığı 7 aylık hamile eşini boğarak öldürdü.
18.02.2017 Yaşam
Düğünde şarkı kavgası!
Düğünde şarkı kavgası! Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Suriyelilerin Kürtçe - Arapça müzik kavgası kanlı bitti. Kavgada 1 kişi öldü 1’i ağır 2 kişi yaralandı.
5.09.2015 Yaşam
Plajı Suriyeliler doldurdu!
Plajı Suriyeliler doldurdu! ÜLKELERİNDEKİ iç savaştan kaçarak Mersin’in Mezitli İlçesi’ne yerleşen binlerce Suriyeli, kentin en gözde plajlarından olan Soli halk plajını doldurdu...
21.07.2015 Yaşam
Faciadan kıl payı kurtuldular!
Faciadan kıl payı kurtuldular! İzmir'de bilinen bir kargo şirketine ait kamyon az kalsın 60 kişiye mezar olacaktı. Kamyondan gelen sesler üzerine harekete geçen polis inanılmaz manzarayla karşılaştı. Olay yerine gelen kamyon sahibi ise gördükleri karşısında büyük şok yaşadı.
12.07.2015 Yaşam
Suriyeliler oradan da çıkarıldı!
Suriyeliler oradan da çıkarıldı! KİLİS’te, Suriyeliler ile mahalle sakinleri arasında çocuk kavgası yüzünden olaylar çıktı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suriyel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriyel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.