Süper Toto Süper Lig

Süper Toto Süper Lig

Son dakika Süper Toto Süper Lig haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süper Toto Süper Lig ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süper Toto Süper Lig haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süper Toto Süper Lig

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süper toto süper lig gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.862 süper toto süper lig haberi bulunmuştur. Tüm süper toto süper lig haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig maç programı! Bu hafta hangi maçlar var? İşte Spor Toto Süper Lig’in 6. ve 7. Hafta maç programı
Süper Lig maç programı! Bu hafta hangi maçlar var? İşte Spor Toto Süper Lig’in 6. ve 7. Hafta maç programı Süper Lig maçları devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’in 6. Ve 7. hafta maçları belli oldu. TFF’den yapılan açıklamada 6. haftadan 14. haftaya kadar olan bölümün müsabaka programının açıklandığı duyuruldu. Futbolseverler de bu hafta ve gelecek hafta önemli maçları ve müsabaka tarihlerini araştırıyor. Peki, Bu hafta hangi maçlar var? Bugün maç var mı? Bugün kimin maçı var? Yarın maç var mı? İşte Süper Lig maç programı!
7.09.2022 Futbol
Transfer sezonu ne zaman bitiyor, Avrupa transfer dönemi bitti mi? Transferler ne zaman bitiyor?
Transfer sezonu ne zaman bitiyor, Avrupa transfer dönemi bitti mi? Transferler ne zaman bitiyor? Transferler ne zaman bitiyor, Avrupa transfer dönemi bitti mi? Futbolseverler heyecanla transfer döneminin bitip bitmediğini sorguluyor. Transfer dönemi yılda iki kez gerçekleşir. Takımların kadrolarını güçlendirmek, kadrolarını yenilemek amacıyla yapılan transferlerde her ligin tarihi farklıdır. Peki, Avrupa'da transfer ne zaman bitiyor? Transfer sezonu ne zaman bitiyor?
2.09.2022 Şampiy10
Jorge Jesus kampı iptal etti! Ali Koç'tan flaş bir talepte bulundu
Jorge Jesus kampı iptal etti! Ali Koç'tan flaş bir talepte bulundu Son dakika gelişmesi. Süper Toto Süper Lig'de uzun süredir şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, yeni sezona bomba gibi girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Sezona Jorge Jesus yönetiminde hazırlanan Fenerbahçe'de Topuk Yaylası kampı iptal edildi. İşte son dakika haberinin tüm ayrıntıları...
16.06.2022 Fenerbahçe
Galatasaray'da yılın transferi bitmek üzere! İtalyan hoca teknik direktörlüğe getirilecek
Galatasaray'da yılın transferi bitmek üzere! İtalyan hoca teknik direktörlüğe getirilecek Süper Toto Süper Lig'i 13. sırada tamamlayarak en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray'da teknik direktör arayışları sürüyor. Başkanlık seçiminden sonra göreve gelen ismin listeleri de şimdiden hazır. Bu kapsamda yapılan çalışmalar hemen hemen sonuçlandı. Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek, teknik direktör konusunda ser verip sır vermese de ortaya bazı isimler atılıyor. Son olarak Eşref Hamamcıoğlu'nun listesinde Fatih Karagümrük'ün görüştüğü İtalyan isim Andrea Pirlo bulunuyor. Hamamcıoğlu seçildiği takdirde Domenec Torrent'le uygun şekilde yolları ayırarak Pirlo ile masaya oturmayı planlıyor.
9.06.2022 Galatasaray
Transfer bombasını Ömer Bayram patlattı! Yaptığı yorum Galatasaraylıları heyecanlandırdı
Transfer bombasını Ömer Bayram patlattı! Yaptığı yorum Galatasaraylıları heyecanlandırdı Süper Toto Süper Lig'i 52 puanla 13. sırada tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken sarı-kırmızılı takımın sol beki Ömer Bayram yaptığı yorumla transfer ateşini yaktı. Beşiktaş'tan ayrılan Oğuzhan Özyakup'un yeni adresinin neresi olacağı merak edilirken Ömer Bayram'ın Oğuzhan Özyakup'un yaptığı paylaşıma kum saati ve göz emojisi koyunca Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı. Ömer'in bu yorumu Oğuzhan'ın Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki iddiaları güçlendirdi.
6.06.2022 Galatasaray
Ece Seçkin Kadıköy sokaklarını salladı! 'Kadıköy kraliçesi Ece Seçkin'
Ece Seçkin Kadıköy sokaklarını salladı! 'Kadıköy kraliçesi Ece Seçkin' Koyu Fenerbahçe taraftarı olan Ece Seçkin, Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ı 2-0 yendiği dev derbiyi tribünden izledi. Karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan ünlü şarkıcı, "Bunu hep yapmak istemiştim" diyerek, Kadıköy sokaklarına indi.
11.04.2022 Magazin
Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu!
Fenerbahçe - Galatasaray maçının hakemi belli oldu! Süper Toto Süper Lig'in 32. haftasından oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.
7.04.2022 Şampiy10
Beşiktaş'a deplasmanda şok!
Beşiktaş'a deplasmanda şok! Süper Toto Süper Lig'in 4. haftasında gol düellosuna sahne olan maçta Beşiktaş, deplasmanda Gazişehir Gaziantep'e 3-2 yenildi. Siyah-beyazlı ekipten penaltıya sebebiyet veren Vida ve yeni transfer Elneny; ev sahibi ekipten ise Kayode kırmızı kart gördü.
14.09.2019 Beşiktaş
Galatasaray'ın bayrağı köprülere asıldı
Galatasaray'ın bayrağı köprülere asıldı Süper Toto Süper Lig Küçükandonyadis sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın dev bayrağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne asıldı.
26.05.2019 Galatasaray
Evkur Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Erol Bulut istifa etti!
Evkur Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Erol Bulut istifa etti! Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Erol Bulut istifa etti.
26.04.2019 Yeni Malatya Spor
Bursaspor - Ankaragücü: 1-0
Bursaspor - Ankaragücü: 1-0 Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Bursaspor, Ankaragücü'nü evinde 2-0 yendi ve bu sezon ligdeki ilk galibiyetini aldı.
6.10.2018 Futbol
Medipol Başakşehir 4 eksikle çalıştı
Medipol Başakşehir 4 eksikle çalıştı Medipol Başakşehir, Süper Toto Süper Lig'in 5. haftasında 16 Eylül Pazar günü sahasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
14.09.2018 Başakşehir
Galatasaray'da gözler lige çevrildi
Galatasaray'da gözler lige çevrildi TFF Süper Kupa maçında Akhisarspor'a penaltı atışları sonucunda mağlup olarak kupayı rakibine kaptıran Galatasaray'da gözler lige çevrildi.
6.08.2018 Galatasaray
Süper Lig maçları süresince Periscope'a erişim engeli
Süper Lig maçları süresince Periscope'a erişim engeli İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi, yayın hakları Digitürk'te bulunan Süper Toto Süper Lig maçları süresince Periscope'a erişim yasağı uygulanmasına karar verdi. ESB Genel Sekreteri Bülent Kent, "İnternet servis sağlayıcılara gönderilen mahkeme kararı, yeni sezonun başlayacağı 10 Ağustos itibarıyla uygulanacak" dedi.
4.08.2018 Süper Lig
Hikmet Karaman: Süper Lig'de kalıcı bir takım oluşturacağız
Hikmet Karaman: Süper Lig'de kalıcı bir takım oluşturacağız TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'den düşmeleri ile ilgili konuştu.
19.06.2017 Rizespor
Bursa'da sevinç, Rize'de hüzün!
Bursa'da sevinç, Rize'de hüzün! Süper Toto Süper Lig'in 34. haftası nefesleri kesti! 15. sırada yer alan Bursaspor, zorlu Trabzonspor deplasmanından 2-1 galip ayrılarak ligde kalmayı başarırken; Rizespor, Alanya'yı 1-0 mağlup etmesine karşın Bursa'nın puan kaybı yaşamaması sebebiyle küme düştü.
3.06.2017 Futbol
Podolski'den Galatasaray'a veda mesajı
Podolski'den Galatasaray'a veda mesajı Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'de yarın Atiker Konyaspor'u konuk edeceği maçta son kez sarı-kırmızılı formayı giymeye hazırlanan Alman futbolcu Lukas Podolski, "Galatasaray ve taraftarlarını kalbimde taşıyacağım." dedi.
2.06.2017 Galatasaray
Beşiktaş - Kasımpaşa
Beşiktaş - Kasımpaşa Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında lider Beşiktaş, evinde Kasımpaşa'yı konuk ediyor.
20.05.2017 Beşiktaş
Advocaat’tan Volkan Şen yorumu
Advocaat’tan Volkan Şen yorumu Karabük'ten 3 puanla dönen Fenerbahçe'de teknik patron Dick Advocaat, oyuna aldıktan 10 dakika sonra Sow ile değiştirdiği Volkan Şen hakkında konuştu.
1.04.2017 Fenerbahçe
Hakeme küfür edene 2 yıl 4 ay
Hakeme küfür edene 2 yıl 4 ay Süper Toto Süper Lig’inde Osmanlıspor-Çaykur Rizespor maçı sırasında, maçın hakemi Hüseyin Göçek, elle oynandığını belirterek Rizespor lehine önce penaltı kararı verdi.
3.02.2017 Yaşam
Vodafone Arena'da Demba Ba tezahüratı
Vodafone Arena'da Demba Ba tezahüratı Beşiktaş, kendi evide Atiker Konyaspor karşısında farka giderken tribünlerden Demba Ba sesleri yükseldi.
24.09.2021 Beşiktaş
Fenerbahçe'den bilet tepkisi! "Kınıyoruz..."
Fenerbahçe'den bilet tepkisi! "Kınıyoruz..." "Haksız kazancı, yüksek ideallere tercih eden bu anlayışı nefret ile kınıyoruz"
25.01.2017 Fenerbahçe
Son dakika haberi: İstanbul'da iki bombalı saldırı
Son dakika haberi: İstanbul'da iki bombalı saldırı Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından saat 22.29'da, 45 saniye arayla Vodafone Arena yakınlarında iki ayrı terör saldırısı meydana geldi. Saldırılarda 27'si polis 29 kişi şehit olurken, 166 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Isaksson Kasımpaşa'ya üzülüyor
Isaksson Kasımpaşa'ya üzülüyor İsveç Birinci Futbol Ligi (Allsvenskan) ekibi Djurgarden'in file bekçisi Andreas Isaksson, eski takımı Kasımpaşa'nın Süper Toto Süper Lig'e kötü başlamasına rağmen kısa sürede toparlanacağına inandığını söyledi.
22.09.2016 Kasımpaşa Spor
Bahçeli Beşiktaş'ı kutladı
Bahçeli Beşiktaş'ı kutladı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2015-2016 sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş’ı kutladı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Süper Toto Süper Lig ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süper toto süper lig haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.