Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Transfer sezonu ne zaman bitiyor, Avrupa transfer dönemi bitti mi? Transferler ne zaman bitiyor?

Transfer sezonu ne zaman bitiyor, Avrupa transfer dönemi bitti mi? Transferler ne zaman bitiyor?

Transferler ne zaman bitiyor, Avrupa transfer dönemi bitti mi? Futbolseverler heyecanla transfer döneminin bitip bitmediğini sorguluyor. Transfer dönemi yılda iki kez gerçekleşir. Takımların kadrolarını güçlendirmek, kadrolarını yenilemek amacıyla yapılan transferlerde her ligin tarihi farklıdır. Peki, Avrupa'da transfer ne zaman bitiyor? Transfer sezonu ne zaman bitiyor?

Transfer sezonu ne zaman bitiyor, Avrupa transfer dönemi bitti mi? Transferler ne zaman bitiyor?

Transfer sezonu ne zaman bitiyor, Avrupa transfer dönemi devam ediyor mu? 2021-2022 sezonunun biterken yeni dönemin transferleri de netleşti. Transfer dönemi taraftarlar tarafından en merak edilen dönemlerden birini kapışıyor. Peki, Avrupa transfer dönemi ne zaman bitiyor? Transfer dönemi ne zaman bitiyor?

AVRUPA'DA TRANSFER NE ZAMAN BİTİYOR?

Bundesliga, Premier League, Seria A, Ligue 1 ve La Liga için transfer dönemi sona eriyor. 1 Eylül 2022 Avrupa'da transfer döneminin son günüydü.

UEFA’nın açıkladığı resmi bildirimde Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde yer alan takımların 2 Eylül’de Orta Avrupa Saati baz alınarak 24.00’a kadar açıklaması gerekiyor.

Türkiye, Orta Avrupa’dan 1 saat önde olduğu için temsilcilerimiz için liste verme süresi 3 Eylül 01.00’a kadar sürecek.

TRANSFERLER NE ZAMAN BİTİYOR?

Süper Toto Süper Lig için 17 Haziran'da başlayan transfer dönemi Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasına göre 8 Eylül 2022 tarihinde sona erecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasına göre ara transfer dönemi 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp 8 Şubat 2023 tarihinde sona erecek.

Haberin Devamı