Sultanlar Ligi

Sultanlar Ligi

Son dakika Sultanlar Ligi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sultanlar Ligi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sultanlar Ligi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sultanlar Ligi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sultanlar ligi gelişmeleri de dahil olmak üzere 314 sultanlar ligi haberi bulunmuştur. Tüm sultanlar ligi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çukurova'nın sultanları sezona damgasını vurdu
Çukurova'nın sultanları sezona damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'nde sezon önceki hafta oynanan maçlarla tamamlandı. Temsilcimiz Çukurova Belediyesi Spor Kulübü sezonu 11. tamamladı.
20.03.2024 Adana
Çukurova’nın Sultanları Aslan’a dayanamadı! "Oyuncularıma güveniyorum"
Çukurova’nın Sultanları Aslan’a dayanamadı! "Oyuncularıma güveniyorum" Vodafone Sultanlar Ligin 25. Hafta karşılaşmasında Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Galatasaray’ı ağırladı.
12.03.2024 Adana
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0 Vodafone Sultanlar Ligi'nin 21. haftasında Çukurova Belediyespor, evinde karşılaştığı Karayolları Spor Kulübü'nüm mağlup etti.
19.02.2024 Adana
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi Sultanlar Ligi'nde Muratpaşa Bld. Sigorta Shop’un Rus yıldızı Marina Markova rüzgarı esiyor. Ligde sergilediği performansla VakıfBank ve Eczacıbaşı'ın ilgisini çeken 'Hürrem Sultan' için kulübünden açıklama geldi.
13.11.2023 Voleybol
Zehra Güneş ortalığı yıktı!  Tribündeki evlilik teklifi maça damga vurdu
Zehra Güneş ortalığı yıktı! Tribündeki evlilik teklifi maça damga vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'nin 12'nci haftasında oynanması planlanan ancak yoğun fikstür nedeniyle erkene çekilen maçta VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu maçta Zehra Güneş ile Gabi Guimaraes etkili oyunlarıyla dikkat çekti. Öte yandan maçta yapılan evlilik teklifi bir anda gündem oldu. İşte detaylar...
26.10.2023 Voleybol
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz'
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz' Türkiye Voleybol Federasyonu ile resmi bahis platformu Misli arasında sponsorluk anlaşması için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve milli voleybolcularımız katıldı.
6.09.2023 Şampiy10
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.
20.05.2023 Voleybol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
8.04.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
1.04.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.03.2023 İddaa
Josef de Souza: Türkiye halkına yardım etme zamanı
Josef de Souza: Türkiye halkına yardım etme zamanı Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Kuzeyboru forması giyen Ana Beatriz das Chagas ile Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Josef de Souza, Türkiye'de yaşanan deprem faciasının ardından konuştu. Josef de Souza, bir depremzede çocuğu evlat edinebileceğinin sinyalini verdi.
13.02.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva büyük tehlike atlattı!
Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva büyük tehlike atlattı! Fenerbahçe Opet'in Rus smaçörü Arina Fedorovtseva sakatlık tehlikesi atlattı. Avrupa'da Stuttgart'a kaybeden Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi'nde İlbank'a set vermedi. Sarı-lacivertli takımın yıldız smaçörü Arina Fedorovtseva maçta büyük tehlike atlattı.
24.12.2022 Voleybol
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu
Babası futbolcu yapmak istedi Eda Erdem hastalanınca Fenerbahçe'nin efsanesi oldu Türk voleybol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olan ve gerek Fenerbahçe'de gerekse Milli Takım'da gösterdiği performansla başarılara doymayan Eda Erdem'in hayat hikayesi kendisini yakından takip eden sporseverleri oldukça gururlandırdı.
6.12.2022 Voleybol
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası!
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası! A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guidetti ile ilgili İtalyanlar'dan sürpriz ayrılık iddiası geldi. Haberde ayrıca Guidetti'nin yeni adresine de yer verildi.
18.11.2022 Fenerbahçe
Arina Fedorovtseva: Türkler sürekli evlilik teklif ediyor
Arina Fedorovtseva: Türkler sürekli evlilik teklif ediyor Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın Rus yıldızı Arina Fedorovtseva, Rus basınına verdiği röportajda İstanbul'daki hayatı, Türklerin kendisine olan ilgisi ve Fenerbahçe - Galatasaray rekabeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.
16.11.2022 Magazin
Sultanlar Ligi canlı yayınlarla sadece Misli.com'da
Sultanlar Ligi canlı yayınlarla sadece Misli.com'da Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2022-23 sezonu bugün 17:30'daki tek maçla başlayacak. Açılış karşılaşmasında Çukurova Belediyesi Adana Demirspor ile PTT kozlarını paylaşacak. Tüm maçlar canlı yayınla sadece Misli.com'da olacak.
1.11.2022 İddaa
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi finalinde İtalyan temsilcisi Imoco Conegliano'yu yendi ve 5. kez şampiyon oldu.
22.05.2022 Voleybol
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 şampiyonu VakıfBank oldu!
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 şampiyonu VakıfBank oldu! Filede Türk derbisiyle sezon tamamlandı. Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 sezonunun şampiyonu VakıfBank-Fenerbahçe Opet maçıyla belli oldu. Bu karşılaşma öncesinde seride durum 2-2'ydi. Final serisinin beşinci ve son maçını 3-0 kazanan VakıfBank takımı, Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2021-2022 sezonu şampiyonu oldu.
12.05.2022 Voleybol
12 Mayıs Vakıfbank Fenerbahçe voleybol maçı bilet satışı bitti mi, bilet al aktif mi, fiyatlar ne? Voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
12 Mayıs Vakıfbank Fenerbahçe voleybol maçı bilet satışı bitti mi, bilet al aktif mi, fiyatlar ne? Voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Vakıfbank voleybol maçı bilet fiyatları ne kadar? ve Fenerbahçe Vakıfbank voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Vakıfbank ve Fenerbahçe Opet, Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonluk için mücadele edecek. 2-2’lik serinin son maçında kazanan taraf VakıfBank olursa 13. kez lig kupasını müzesine taşıyacak, Fenerbahçe kazanırsa 5 yıl sonra ligde 6. şampiyonluğunu ilan edecek. Maç öncesi için geri sayım başlarken voleybolseverler, ''VakıfBank - Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Seride durum kaç kaç?'' sorularına yanıt arıyor. Aynı zaman da henüz bilet alamayanlar ise 12 Mayıs Vakıfbank Fenerbahçe voleybol maçı bilet satışı bitti mi, bilet al aktif mi, fiyatlar ne? diye de yanıt arıyor.
12.05.2022 Basketbol
Sultanlar Ligi final maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman?
Sultanlar Ligi final maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman? Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisi beşinci ve son maçı için nefesler tutuldu. Vakıfbank-Fenerbahçe Opet ile karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi kazanan takım 2021-2022 sezonu şampiyonu olacak. Peki, Sultanlar Ligi final maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman? Vakıfbank-Fenerbahçe Opet maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…
11.05.2022 Diğer Sporlar
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 5. maç! Vakıfbank Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Misli.com Sultanlar Ligi'nde 5. maç! Vakıfbank Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Vakıfbank -Fenerbahçe Opet Misli.Com Sultanlar Ligi şampiyonluk maçı heyecanı devam ediyor. Final serisi dördüncü maçında Vakıfbank, Fenerbahçe Opet karşısında 3-2'lik set sonucu ile rakibini mağlup ederek skoru 2-2'ye getirdi. Peki, Vakıfbank Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta oynanacak? İşte Misli.com Sultanlar Ligi'nde 5. maç! Vakıfbank Fenerbahçe Opet karşılaşmasıyla ilgili detaylar…
10.05.2022 Voleybol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
9.05.2022 İddaa
9 Mayıs Fenerbahçe Vakıfbank voleybol maçı bilet fiyatları ne kadar? Fenerbahçe Opet VakıfBank Play-Off Final Etabı saat kaçta, hangi kanalda?
9 Mayıs Fenerbahçe Vakıfbank voleybol maçı bilet fiyatları ne kadar? Fenerbahçe Opet VakıfBank Play-Off Final Etabı saat kaçta, hangi kanalda? 9 Mayıs Fenerbahçe Vakıfbank bilet fiyatları için yapılan aramalar arttı. Fenerbahçe Opet VakıfBank Play-Off Final Etabı maçı heyecanı başladı. Misli.com Sultanlar Ligi Play-Off Final Etabı 3'üncü maçında Fenerbahçe Opet, deplasmanda VakıfBank'ı 3-1 mağlup ederek seride 2-1 öne geçti. Sarı-lacivertliler, serinin 4. maçında rakibi Vakıfbank’ı yenerse şampiyonluğunu ilan edecek. Peki, Fenerbahçe Opet VakıfBank Play-Off Final Etabı maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 9 Mayıs Fenerbahçe Opet VakıfBank voleybol maçı bilet fiyatları ne kadar, nasıl ve nereden alınır?
9.05.2022 Basketbol
Fenerbahçe Opet - Vakıfbank maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Fenerbahçe Opet - Vakıfbank maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-Off Final heyecanı başlıyor. Misli.com mobil uygulamaları üzerinden yayınlanacak karşılaşmalar nefesleri kesecek. Play-Off Final serisinin ilk karşılaşması Fenerbahçe Opet - Vakıfbank arasında oynanacak mücadele ile başlayacak. Mücadele 30 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’da Misli.com mobil uygulamalarından canlı yayınlanacak.
30.04.2022 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Sultanlar Ligi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sultanlar ligi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.