Süleyman Arslan

Süleyman Arslan

Son dakika süleyman arslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süleyman arslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süleyman arslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süleyman Arslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süleyman arslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 521 süleyman arslan haberi bulunmuştur. Tüm süleyman arslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı İstanbul'da trafik kazasında bir kişiyi öldüren, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçıran Eylem Tok, Türkiye'ye dönmek için şart koştu. Öte yandan 17 yaşındaki sürücü T.C ve annesi Eylem Tok için kırmızı bülten talebi hazırlanarak Adalet Bakanlığına gönderildiği öğrenildi.
7.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
6.03.2024 Gündem
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı 2022 yılında Diyarbakır'da yaşanan olayda 12 yaşındaki kız çocuğu G.S.’nin fotoğrafını çektiği iddiasıyla bıçaklanıp dövülen, yaralı halde sokaklarda gezdirilip, hayatını kaybeden ancak yanlış kişi olduğu ortaya çıkan Ergün Arslan'ın (40) ölümüne ilişkin 2’si tutuklu, 6 sanığın yargılandığı davada, olayın başlamasına sebep olduğu iddia N.S. ve kızı G.S. dinlendi. Anne kız fotoğrafı çekenin Arslan olmadığını söyledi. G.S., çöpçü kıyafetli kişinin telefonu üzerine doğru tuttuğunu belirterek, “Daha sonra eve gidip anneme anlattım. Gelip oraya baktık ama kimseyi göremedik. Ben olaylar nasıl gelişti bilmiyorum. Fotoğrafımı çeken Ergün Arslan değildi. Emniyette de fotoğrafını görmüştüm o değildi” dedi. Mahkeme, 2 tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
25.10.2023 Gündem
Tacizci sanılıp öldürüldü! Gerçek bambaşka çıktı
Tacizci sanılıp öldürüldü! Gerçek bambaşka çıktı Diyarbakır'da 13 yaşındaki G.S.'nin fotoğrafını çektiği iddiasıyla bir grup tarafından dövülüp bıçaklanarak sokaklarda gezdirildikten sonra kan kaybından ölen Ergün Arslan'ın (40) fotoğrafı çeken kişi olmadığı ve tacizi engellemeye çalıştığı ortaya çıkınca, ailesinin evi taziye ziyareti ve destek için gelenlerle doldu. Eşi Azize Arslan, "Taziyemiz devam ediyor, sevenlerimiz çok. Öyle bir durum olsaydı kimse bizim kapımızı açmazdı. Ben kendim bile gözyaşı dökmezdim. Eşim hayvanseverdi. Ben idam ve adalet istiyorum, bu işin peşini de bırakmıyorum” dedi.
8.04.2022 Yaşam
Ergün Arslan kimdir, nasıl ve neden öldü? İşte Diyarbakır’da işlenen Ergün Arslan olayı ve cinayeti!
Ergün Arslan kimdir, nasıl ve neden öldü? İşte Diyarbakır’da işlenen Ergün Arslan olayı ve cinayeti! Diyarbakır'da Ergün Arslan’ın (40), 12 yaşındaki kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddiasıyla bıçaklanıp öldürülmesiyle ilgili tutuklu sayısı 3'e çıktı. Arslan’ın kardeşi Süleyman Arslan, olaydan sonra kendisini farklı biri olarak tanıtıp gittiği mahallede çevredekilerle konuştuğunu, ağabeyinin kızlara laf atanlara tepki gösterince çıkan arbedede öldürüldüğünü öğrendiğini söyledi. Kız çocuğunun da alınan ifadesinde fotoğrafını çeken kişinin Ergün Arslan olmadığını söylediği belirtildi. 19 yıldır evli olduğu Ergün Arslan'ın böyle bir şey yapmayacağını söyleyen Azize Arslan, "Küçük bir çocuğu gördüğünde bile seven bir insan değildi. 'Ben korkuyorum bu çocuğu taciz ediyor diyecekler' diye sevmiyordu. Korkudan çocukları bile dışarıda sevmezdi" dedi. İşte Ergün Arslan olayı…
6.04.2022 Yaşam
İstismarı engellemeye çalışırken tutuklandı
İstismarı engellemeye çalışırken tutuklandı Aydın'ın Didim ilçesinde Mehmet Sinan Goral, Büşra Alkan (17) ile arkadaşı Mısra Yıldız'a (24), tehdit ve hakaret edip, sözlü tacizde bulunan Bulut Sarı'yı, çıkan kavgada bacağından tabancayla yaraladı. Sarı ve yanındaki Süleyman Arslan'ın şikayetçi olması üzerine Goral tutuklandı. Alkan ile Yıldız, Sarı ve Arslan hakkında suç duyurusunda bulunurken, kendilerini korumak isteyen Goral'ın serbest bırakılması için savcılığa dilekçe verdi.
7.01.2022 Yaşam
YÖK Başkanı Özvar'dan üniversitelerle ilgili açıklama
YÖK Başkanı Özvar'dan üniversitelerle ilgili açıklama Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Üniversitelerimizin mevcut durumları değerlendirildiğinde, tümünün birbirinin benzeri olma yönünde bir eğilimi olduğu görülüyor. Ancak tüm üniversitelerin birbirine benzemeye çalışmaları ve aynı misyona sahip olmaları, gelişmeyi ve ilerlemeyi engelleyen bir durumdur" dedi.
12.11.2021 Eğitim
20 bin doğumda bir görülüyor! Tüm organları ters doğdu
20 bin doğumda bir görülüyor! Tüm organları ters doğdu Antalya'da yaşayan Sadık Süleyman- Gülay Arslan çiftinin üçüncü çocuğu 15 günlük Muammer Fatih Arslan bebek, tüm iç organları ters olarak dünyaya geldi. 20 bin doğumda bir görülen, 'ayna' olarak adlandırılan bu durumdaki minik bebeğin kalbi dahil, iç organlarının tamamının ters yerde oluştuğu tespit edildi.
26.11.2020 Sağlık
"İnsan hakları ihlalleri eleştirileri haksız eleştirilerdir"
"İnsan hakları ihlalleri eleştirileri haksız eleştirilerdir" İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı Süleyman Arslan, insan hakları ihlalleri konusunda Türkiye'ye yönelik eleştirilere ilişkin, "Bu eleştiriler haksız eleştirilerdir. Örneğin Suriye krizinde takınılan tavra bakalım. Burada insan haklarını koruyan Türkiye olmuştur. Savaştan kaçan mağdurları ülkesine almayan ülkeler için, insan haklarını koruyor denemez." dedi.
3.10.2018 Gündem
'Bölgede 20-30 yıl daha çok kan dökülecek'
'Bölgede 20-30 yıl daha çok kan dökülecek' "Parçalanmış Bir Dünyada Barış ve Güvenliği Yeniden Düşünmek" temasıyla TRT World Forum kapsamında düzenlenen "Düzen ve Kaos Arasında Bir Dünya: Birinci Cihan Harbinden 100 Yıl Sonra" oturumunda konuşan ABD'li Askeri Jeostratejist ve Wikistrat Baş Analisti Thomas PM Barnett, Ortadoğu'da birkaç yıl daha çok şiddet olacağını öngörerek "Bölgede birkaç 10 yıl daha çok şiddet olacak. Avrupa, inanılmaz bir şiddet geçirdi sakinleşene kadar. ABD öyle, Rusya'nın kendi deneyimleri oldu. Herhangi bir siyasi çözüm görmüyorum ufukta. Önümüzdeki 20-30 yıl daha çok kan dökülecek" dedi.
3.10.2018 Dünya
Dula ev vermeyen yandı
Dula ev vermeyen yandı Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, ayrımcılığa ilk cezayı kesti. Dul diye bir kadına evini kiralamayan ev sahibine 2 bin, emlakçıya ise bin lira para cezası verildi
23.07.2018 Gündem
Dul kadına ev kiralamayana emsal ceza
Dul kadına ev kiralamayana emsal ceza Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumunca (TİHEK), dul olduğu gerekçesiyle bir kadına evini kiralamayan ev sahibine 2 bin, emlakçıya bin lira ayrımcılık yasağını ihlalden idari para cezası verildi.
23.07.2018 Gündem
Gaziantep’te bulundu! ‘Ne olduğunu bilmiyoruz…’
Gaziantep’te bulundu! ‘Ne olduğunu bilmiyoruz…’ Gaziantep'te "roket parçası" olduğu düşünülen enkaz bulundu. Nurdağı Kaymakamı Lokman Düzgün açıklamasında "Ne olduğunu bilmiyoruz. Teknik ekipler enkazı inceleyince sonuç ortaya çıkacak" dedi.
16.07.2018 Gündem
Rıza Sarraf: Yalan söyledim
Rıza Sarraf: Yalan söyledim New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada savcılığın tanığı olan iş adamı Rıza Sarraf, "hayali" gıda ticareti konusunda Atilla da dahil Halk Bankası çalışanlarına nasıl yalan söylediğini anlattı.
29.09.2021 Gündem
SMA hastası Ömer için 561 bin dolar lazım!
SMA hastası Ömer için 561 bin dolar lazım! SMA (Spinal Müsküler Atrofi) hastası 6 yaşındaki Ömer Asaf Arslan'ın tedavisi için yardım kampanyası başlatıldı.
28.04.2017 Sağlık
Kanlı infazda ilginç detaylar ortaya çıktı
Kanlı infazda ilginç detaylar ortaya çıktı Gaziantep'te bir besi çiftliğine yönelik silahlı saldırıda, 3 kişi hayatını kaybetti.
31.10.2016 Yaşam
Şehit cenazesinde protokol gerginliği
Şehit cenazesinde protokol gerginliği Mardin'de teröristlerin karakola düzenlediği saldırıda şehit olan iki askerden jandarma er 22 yaşındaki Orkun Alp Arslan , memleketi Aydın'da yaklaşık 30 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.
29.09.2021 Gündem
‘Kutulardaki o paralarla yapıldı’
‘Kutulardaki o paralarla yapıldı’ 17- 25 Aralık operasyonları sırasında evinde ayakkabı kutuları içerisinde para bulunan dönemin Halk Bankarı Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın ifadesinde, “Bu paralar İmam Hatip Lisesi yapımı içindi” sözleriyle gündeme gelen, Çorum’un Osmanık ilçesine yapılan okul inşaatını Çorum Valisi Ahmet Kara ziyaret ederek incelemelerde bulundu...
29.09.2021 Gündem
İkisi de tanıklıktan çekildi
İkisi de tanıklıktan çekildi Dört bakanla ilgili iddiaları inceleyen TBMM Komisyonu'na ifade veren eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler ve iş adamı Rıza Sarraf 'tanıklıktan' çekildiğini bildirdi...
29.09.2021 Gündem
İşte takipsizlik gerekçeleri
İşte takipsizlik gerekçeleri İzinsiz dinleme ve delil yetersizliği
29.09.2021 Gündem
Fazıl Say isyan etti!
Fazıl Say isyan etti! Fazıl Say Twitter'da Ömer Hayyam'ın dizelerini paylaşan bir kullanıcıyı RT etmesi nedeniyle 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı...
29.09.2021 Gündem
Rakamlarla Öcalan'ın İmralı'daki 15 yılı
Rakamlarla Öcalan'ın İmralı'daki 15 yılı İmralı Adası'nda çarptırıldığı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan, hapiste 15 yılını doldurdu...
29.09.2021 Gündem
'17 Aralık'tan tahliyeler!
'17 Aralık'tan tahliyeler! 17 aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında tutuklanan Halkbank eski genel müdürü Süleyman Aslan dahil 8 kişi tahliye edildi...
29.09.2021 Gündem
CHP’den ‘Halkbank’ için çağrı
CHP’den ‘Halkbank’ için çağrı CHP’nin TBMM’deki KİT komisyonu üyeleri, MHP’li milletvekillerinin de desteğini alarak, komisyonu Halbank’ın denetiminin yapılması için bugün olağanüstü toplantıya çağırdı...
8.01.2014 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Süleyman Arslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süleyman arslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.