Çağatay Aksu kimdir?
Çağatay Aksu kimdir? Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in ölümüne ilişkin davada karar çıktı. ‘Cinayet’, ‘nitelikli cinsel saldırı’ ve ‘hürriyeti tahdit’ suçlarından yargılanan Çağatay Aksu’ya müebbet ve cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan da 12 yıl 6 ay hapis, Berk Akand’a ise, 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Peki, Çağatay Aksu kimdir?
4.12.2019 Gündem
Şule Çet olayı nedir? Adım adım Şule Çet davası…
Şule Çet olayı nedir? Adım adım Şule Çet davası… Şule Çet olayı henüz aydınlatılmadı. Şule Çet’i ölümüyle ilgili davada savcı Çağatay Aksu (34) ve Berk Akand’ın (33) 20 yıla kadar hapis cezası istedi. Peki, Şule Çey olayı nasıl başladı? Şule Çet olayı nedir?
20.11.2019 Gündem
Şule Çet davasında yeni gelişme!
Şule Çet davasında yeni gelişme! Şule Çet davasında savcı, bir sanığın kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet, diğerinin aynı suça yardımdan 20 yıla kadar hapsini istedi. Şule Çet’in şüpheli ölümüne ilişkin davada ara kararını açıklayan mahkeme, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, davayı 4 Aralık 2019’a erteledi.
20.11.2019 Gündem
‘Şule Çet davasında en önemli delil kayıp’
‘Şule Çet davasında en önemli delil kayıp’ 20’nci kattan atılarak öldürüldüğü öne sürülen Şule Çet dosyasında yeni bulgulara ulaşan Prof. Dr. Hakan Kar, ilk kez açıklamalarda bulundu. Kar, “Kayıp giysi bulunup analiz edilirse, önemli verilere ulaşılır” dedi
26.03.2019 Gündem