Su Toplaması Nasıl Geçer? Su Toplaması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Su Toplaması Nasıl Geçer? Su Toplaması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Su toplaması, deride meydana gelen bir rahatsızlık olarak bilinmektedir. Su toplaması hem alt deri de hem de üst deri de görülebilen bir rahatsızlıktır. Alt deride oluşan sıvı birikmesi, su toplaması olarak da bilinmektedir. Vücut dokularının tahriş olması durumu, su toplaması olarak ifade edilebilmektedir. Vücudun kendisi tarafından üretilen fizyolojik bir sıvı olduğunu söylemekte mümkündür. 
17.01.2024 Sağlık
Ciltte en tehlikelisi bunu yapmak! Su toplayan yer patlatıldığında bakın neler oluyor?
Ciltte en tehlikelisi bunu yapmak! Su toplayan yer patlatıldığında bakın neler oluyor? Su toplaması eller ve ayaklarda sıklıkla görülen bir sorundur. Kaşıntı ve yanma da yapabilen su toplaması genel olarka geçici bir durumdur. Ancak su toplayan yerin patlatılması konusunda uzman bir doktor gözetimi şarttır. Aksi takdirde evde su toplayan yer patlatıldığında tehlikeli bir duruma sebep olunabilir.
27.07.2023 Sağlık
10 yıldır ellerini kullanamayan adam, eşinin elini ilk kez tuttu
10 yıldır ellerini kullanamayan adam, eşinin elini ilk kez tuttu Rahatsızlığı nedeniyle yaklaşık 10 yıldır ellerini kullanamayan kelebek hastası öğretmen İlker Bıyık, geçirdiği ameliyat sonrası sağlığına kavuşmanın mutluluğun yaşadı. Parmaklarını kaybetme riskiyle girdiği operasyon sayesinde 5 ay önce evlendiği eşinin elini tutabilen Bıyık, öğrencilerine yıllar sonra tahtaya bir şey yazarak ders anlatmak istiyor.
6.11.2019 Yaşam