ABD'den Suudi Arabistan ile kritik görüşme
ABD'den Suudi Arabistan ile kritik görüşme ABD Başkanı Donald Trump'ın, Riyad yönetiminin gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin açıklamasından memnuniyetsizliğini belirtmesinin ardından Suudi Arabistan'a gelen ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, Veliaht Prens Muhammed bin Selman'la görüştü.
22.10.2018 Dünya
Son dakika... Büyük şok! Dev satış iptal edildi...
Son dakika... Büyük şok! Dev satış iptal edildi... ABD Başkanı Donald Trump'ın, İran ile imzalanan anlaşmadan çekilme kararını duyurmasının ardından Boeing ile Airbus`ın İran'a 40 milyar dolarlık uçak satış anlaşmalarının da durdurulduğu açıklandı. ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, Boeing ile Airbus'ın, İranlı şirketlere yolcu uçağı satma lisanslarının iptal edildiğini duyurdu.
9.05.2018 Dünya
ABD Hazine Bakanı'ndan Bitcoin uyarısı: En büyük korkumuz...
ABD Hazine Bakanı'ndan Bitcoin uyarısı: En büyük korkumuz... ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, dijital para birimleri konusunda en büyük riskin terör örgütleri ve suç şebekelerinin kripto para birimlerini kötü işleri için kullanması olduğunu belirterek, ülkesinin diğer G20 üyeleri ile Bitcoin gibi dijital para birimlerinin "İsviçre banka hesaplarına" dönüşmemesi için çalışacağını bildirdi.
12.01.2018 Ekonomi
Bakan adayının nişanlısına şok suçlama!
Bakan adayının nişanlısına şok suçlama! ABD'nin Hazine Bakanı adayı olarak gösterdiği Steven Mnuchin'in nişanlısının uydurma anılar yazdığı söylenerek yalancılıkla suçlanıyor.
17.06.2021 Dünya