Stephane Lasme

Stephane Lasme

Son dakika Stephane Lasme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Stephane Lasme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Stephane Lasme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stephane Lasme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stephane lasme gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 stephane lasme haberi bulunmuştur. Tüm stephane lasme haberleri aşağıda listelenmiştir.
ŞOK! Galatasaray'a transfer yasağı geldi!
ŞOK! Galatasaray'a transfer yasağı geldi! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray Odeabank'a bir kez daha transfer yasağı geldi.
26.01.2018 TBL
Darüşşafaka liderliği garantiledi
Darüşşafaka liderliği garantiledi Eurocup A Grubu'nun 8. maçında Darüşşafaka Basketbol deplasmanda Rus ekibi UNICS Kazan'ı 79-75 mağlup etti. Türk ekibi bu sonuçla grubu lider bitirmeyi garantiledi.
13.12.2017 Basketbol
Stephane Lasme: Galatasaray'a dönmem şüpheli
Stephane Lasme: Galatasaray'a dönmem şüpheli Yasaklı madde kullandığı için TBF’den 1 yıl ceza alan ve cezası sebebiyle Galatasaray Odeabank’la yolları ayrılan Stephane Lasme, olayın FIBA’ya taşındığını ve çıkan karar sonucunda nerede isterse oynayabileceğini söyledi.
24.09.2021 Galatasaray
Lasme'den Galatasaray sinyali!
Lasme'den Galatasaray sinyali! Geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan ayrılan Stephane Lasme, sosyal medya üzerinden geri dönüş sinyali verdi
11.01.2017 Galatasaray
2016 Türkiye'de böyle geçti!
2016 Türkiye'de böyle geçti! Türkiye adına Rio Olimpiyatları’nda kürsünÜn en üst basamağına çıkan milli sporcu göğsümüzü kabarttı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ataman: Şampiyon olarak gidiyoruz!
Ataman: Şampiyon olarak gidiyoruz! Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman,THY Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.
20.09.2016 Galatasaray
Galatasaray'ın eski oyuncusu Stephane Lasme'ye dopingten 1 yıl men!
Galatasaray'ın eski oyuncusu Stephane Lasme'ye dopingten 1 yıl men! Geçen sezon Galatasaray forması giyen Stephane Lasme, yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle 1 yıl men cezası aldı
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Lasme'yle yollar ayrılacak
Galatasaray'da Lasme'yle yollar ayrılacak 22 Mayıs’ta Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final maçı sonrası alınan numunesinde yasaklı maddeye rastlanan Gabonlu oyuncunun 31 Mayıs’taki F.Bahçe karşılaşmasının ardından yapılan doping testinde de aynı keyif verici maddeye rastlandı.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'ın bütçesi belli oldu
Galatasaray'ın bütçesi belli oldu Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Topsakal: "Yeni sezon için Galatasaray Odeabank'ın bütçesi 9-10 milyon dolar olacak. Kadromuzu güçlendirmek için birçok oyuncuyla görüşüyoruz."
16.06.2016 Galatasaray
Lasme gidiyor o geliyor!
Lasme gidiyor o geliyor! Galatasaray Odeabank, Lasme'ni uyuşturucu skandalıyla sarsılırken yerine transfer edeceği ismi buldu.
14.06.2016 Galatasaray
Galatasaray'da doping şoku!
Galatasaray'da doping şoku! Galatasaray, Stephane Lasme'nin disiplin kuruluna sevki ile ilgili açıklama yaptı.
24.09.2021 Galatasaray
Chuck Davis basketbolu bırakıyor!
Chuck Davis basketbolu bırakıyor! Galatasaray'ın sözleşme uzatma teklifi yaptığı Chuck Davis, basketbolu bırakacağını belirtti.
24.09.2021 Galatasaray
G.Saray'a veda etti!
G.Saray'a veda etti! Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı'nın yıldız ismi Stephane Lasme, Instagram hesabından veda mesajına benzer cümleler kurdu.
24.09.2021 Galatasaray
G.Saray'ın yıldızına Real Madrid talip
G.Saray'ın yıldızına Real Madrid talip İspanyol devi Real Madrid’in, Galatasaray Odeabank’ın Gabonlu yıldızı Stephane Lasme’yi kadrosuna katmak istediği bildirildi.
23.05.2016 Galatasaray
FIBA'dan 5 Türk kulübüne transfer yasağı
FIBA'dan 5 Türk kulübüne transfer yasağı Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA), aralarında Galatasaray erkek, kadın ve Fenerbahçe’nin de kadın takımının yer aldığı 3’ü erkek, 2’si kadın 5 kulübe transfer yasağı getirdiğini duyurdu
23.05.2016 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Külliye'de sürpriz kabul!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Külliye'de sürpriz kabul! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eurocup Şampiyonu Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
29.09.2021 Gündem
'Finalin favorisi G.Saray'
'Finalin favorisi G.Saray' Galatasaray'ın Eurocup finalindeki rakibi Strasbourg'un koçu Vincent Collet, kritik karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Collet yaptığı açıklamada finalin favorisinin Galatasaray olduğunu söyledi.
21.04.2016 Eurocup
En iyi beşte iki Aslan!
En iyi beşte iki Aslan! ULEB Avrupa Kupası'nda Fransa'nın Strasbourg takımıyla finalde karşılaşacak Galatasaray Odeabank'tan Errick McCollum ve Vladimir Micov, sezonun en iyi ilk 5'inde yer aldı
14.04.2016 Galatasaray
Dev derbi Fenerbahçe'nin!
Dev derbi Fenerbahçe'nin! Spor Toto Basketbol Ligi'nin 19. haftasında oynanan dev derbide Fenerbahçe sahasında Galatasaray Odeabank'ı 77-68 yendi.
27.02.2016 Fenerbahçe
Lasme Galatasaray'da!
Lasme Galatasaray'da! Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, geçtiğimiz yıl Anadolu Efes forması giyen Stephane Lasme ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
29.07.2015 Galatasaray
Tyus ve Diebler Anadolu Efes'te!
Tyus ve Diebler Anadolu Efes'te! Geçen sezon şampiyonluğu finalde kaçıran lacivert-beyazlılar transferde hız kesmiyor
21.07.2015 Basketbol
G.Saray, eski Efesli yıldızı kapıyor
G.Saray, eski Efesli yıldızı kapıyor Galatasaray gelecek sezon için ve Eurocup için kadrosunu kuruyor ve birçok habere göre Stephane Lasme’yle de anlaşmaya çok yakınlar...
20.07.2015 Galatasaray
Galatasaray'dan transfer atağı!
Galatasaray'dan transfer atağı! Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor.
28.06.2015 Galatasaray
Anadolu Efes galibiyete odaklandı
Anadolu Efes galibiyete odaklandı Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 2014-2015 sezonu birinci tur A Grubu ilk hafta maçında yarın İstanbul'da Rusya temsilcisi Unics Kazan ile karşılaşacak.
15.10.2014 Basketbol
Efes Slovenya yolcusu
Efes Slovenya yolcusu Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Anadolu Efes, ikinci etap çalışmaları için yarın Slovenya'nın Kranjska Gora şehrine gidecek
23.08.2014 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Stephane Lasme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stephane lasme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.