TEKNOFEST'in ana sponsorlarından Canik standına yoğun ilgi
TEKNOFEST'in ana sponsorlarından Canik standına yoğun ilgi TEKNOFEST Karadeniz'in ana sponsorlarından olan Canik'in standı, 7'den 70'e herkesin yoğun ilgisini gördü. Samsun Yurt Savunma (SYS) Genel Müdürü C. Utku Aral ise yaptığı açıklamada, "Her sene, dünyanın 20'den fazla ülkesine giderek oralarda etkinlikler yapıyorduk. Ama Samsun'da kendi halkımızla beraber, ürünlerimizi paylaşabildiğimiz ilk etkinlik bu" şeklinde konuştu.
31.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de "hayır" standına uğradı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sarıyer'de "hayır" standına uğradı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'na gitmek üzere öğle saatlerinde Tarabya Köşkü'nden çıktı.Önce Hacıosman Metro istasyonu yanında kurulan Evet standını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Evet standının hemen yakınında kurulan Hayır standını ziyaret etti.
28.03.2017 Haber
Denizli'de 'hayır' standına kaldırım taşıyla saldırdılar!
Denizli'de 'hayır' standına kaldırım taşıyla saldırdılar! 6 Nisan'daki anayasa değişikliği referandumu için 'hayır' kampanyası yapan Birleşik Haziran Hareketi'nin standına, 3 kişi tarafından kaldırım taşlarıyla saldırı düzenlendi. Saldırının ardından 3 kişi yaralandı. Yaralılar tedaviye alınırken; kaçan saldırganların kimliğini belirlenmesi ve yakalanası için polis çalışma başlattı.
15.03.2017 Haber
3 partiden ortak açıklama!
3 partiden ortak açıklama! İstanbul Büyükada ve Heybeliada'daki HDP seçim stantlarına dün gece yarısı saldırı düzenlendi. Olaydan sonra 3 partiden ortak kınama geldi.
29.09.2021 Gündem
NAS firması Synology CeBIT Hannover Fuarı''nda!
NAS firması Synology CeBIT Hannover Fuarı''nda! Synology, Nas ürünlerini bu fuarda sergiliyor.
13.03.2014 Bilim ve Teknoloji
Körfez istilası!
Körfez istilası! Dubai’deki fuarda Türk firmaları satışlarla dikkat çekti
9.10.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri