Yaş büyütenlerde Sosyal Güvenlik Kurumu hangi tarihi dikkate alıyor?
Yaş büyütenlerde Sosyal Güvenlik Kurumu hangi tarihi dikkate alıyor? SGK, SSK, Bağkur'lu emekli, memur milyonlarca kişi için geçerli. Herkes merak ediyordu ve belli oldu. Tek tek açıklandı. Memurların, memuriyetten önce geçen borçlanma süreleri emeklilik hesabında dikkate alınır mı? Emekli olmama uzun süre var ben ödediğim primleri geri alabilir miyim? 55 yaşındayım sigorta başlangıç tarihi 1981 toplam 2897 gün primim var cezaevinde 8 yıl yattım şimdi çalışmıyorum ne zaman emekli olabilirim? Yaş büyütenlerde Sosyal Güvenlik Kurumu hangi tarihi dikkate alıyor? Ne kadar emekli maaşı alırım? Gibi çok sayıda soruya İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Yazarımız Mert Nayır yanıt verdi...
4.02.2021 Çalışma Hayatı
Instagram'da büyük açık!
Instagram'da büyük açık! En çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından olan Instagram'da büyük açık ortaya çıktı. Masaüstü uygulamasındaki açıkla ilgili detaylar haberimizde.
5.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Ekran görüntüsü nasıl alınır?
Ekran görüntüsü nasıl alınır? Windows'ta, Android'de ve iOS'ta en kolay yoldan ekran görüntüsü nasıl alabilirsiniz?
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram'da ekran görüntüsü alırken dikkat!
Instagram'da ekran görüntüsü alırken dikkat! Instagram, artık özel mesaj yoluyla gönderilen geçici fotoğraf ve videoların ekran görüntüsü alındığında kullanıcıları uyarıyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji