Sports Illustrated

Sports Illustrated

Son dakika Sports Illustrated haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sports Illustrated ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sports Illustrated haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sports Illustrated

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sports ıllustrated gelişmeleri de dahil olmak üzere 116 sports ıllustrated haberi bulunmuştur. Tüm sports ıllustrated haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pat Riley: LeBron James bugünün en büyük oyuncusu
Pat Riley: LeBron James bugünün en büyük oyuncusu Miami Heat takım başkanı Pat Riley, LeBron James için bugünün en büyük oyuncusu" ifadelerini kullandı.
24.10.2020 NBA
Kinsey Wolanski kimdir, nerelidir? Kinsey Wolanski kaç yaşında?
Kinsey Wolanski kimdir, nerelidir? Kinsey Wolanski kaç yaşında? Şampiyonlar Ligi Finali'nde Tottenham'la Liverpool maçı sırasında sahaya yarı çıplak inerek hafızalara kazınan Kinsey Wolanski, kendisini karantinaya aldığı fotoğrafları paylaştı. Pek çok kişi tarafından araştırılan ve trend olan Kinsey Wolanski kimdir, nerelidir? Kinsey Wolanski kaç yaşında? İşte detaylar…
26.03.2020 Gündem
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında?
Gigi Hadid ve Zayn Malik yeniden birlikte! Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? Yaklaşık iki yıl önce ayrılan Gigi Hadid ve Zayn Malik çifti barıştı. Ocak 2016’da tanışan ve hemen sonrasında ilişki içinde olduklarını duyuran çift, yaklaşık 28 ay boyunca birlikte olmuş, medya tarafından örnek çift olarak gösterilmişti. Peki Gigi Hadid kimdir? Nerelidir? Gigi Hadid kaç yaşında? İşte detaylar…
12.01.2020 Gündem
Ünlü model itiraf etti! Para kazanmak için...
Ünlü model itiraf etti! Para kazanmak için... Chrissy Teigen, Net-A-Porter dergisine konuştu.
26.05.2019 Magazin
88 yıldır yayındaydı! Ünlü dergi satıldı...
88 yıldır yayındaydı! Ünlü dergi satıldı... Dünyanın en prestijli iş dünyası dergilerinden Fortune, 150 milyon dolara satıldı. Derginin ilk sayısı 1930 yılında çıkmıştı.
10.11.2018 Ekonomi
Mara Martin, 5 aylık kızını emzirerek podyumda yürüdü
Mara Martin, 5 aylık kızını emzirerek podyumda yürüdü Model Mara Martin, pazar günü düzenlenen Miami Swim Week'te, 5 aylık kızıyla podyuma çıktı. İşin ilginç kısmı ise Martin, podyumda kızını emzirerek yürüdü...
17.07.2018 Magazin
Finalin gözdesi Doncic olacak!
Finalin gözdesi Doncic olacak! CSKA Moskova maçında yıldızlaşan Luka Doncic, NBA’de de ilgiyle takip ediliyor. Fenerbahçe Doğuş finali çok önemli bir hal alacak.
19.05.2018 THY Euroleague
Bikini çekimleri ondan sorulur
Bikini çekimleri ondan sorulur ABD’li model Kate Upton (25), Sports Illustrated markasının yeni bikini ve mayo koleksiyonu için kamera karşısına geçti.
20.04.2018 Magazin
Emre Can'ın transferini açıkladı!
Emre Can'ın transferini açıkladı! Sports İllustrated yazarı Grant Wahl, Khedira ile Emre Can'ın transferi hakkında konuştuklarını anlattı.
5.04.2018 Futbol
Bikini özel sayısına poz verdi
Bikini özel sayısına poz verdi Son dönemin öne çıkan modellerinden Kate Upton, Sports Illustrated’ın bikini özel sayısı için Bahamalar’da objektif karşısına geçti.
15.10.2017 Magazin
Ashley Graham: Giyecek elbise bulamadım, o yüzden...
Ashley Graham: Giyecek elbise bulamadım, o yüzden... Büyük beden mankeni olarak üne kavuşan Ashley Graham, geçtiğimiz yılki Met Gala törenine elbise bulamadığı için katılamadığım açıkladı.
10.08.2017 Magazin
Parti kızları
Parti kızları Tülin Şahin, Sports Illustrated kapak kızı ve Victoria’s Secret meleği Petra Nemcova’nın Mikonos’taki doğum günü partisine katıldı.
1.08.2017 Magazin
Gördüğünüz her şey sahte
Gördüğünüz her şey sahte Sports Illustrated’in ünlü modeli Chrissy Teigen, önceki akşam bir grup güzellik editörü ile buluştu.
6.05.2017 Magazin
Hailey Clauson uyandıktan sonra paylaştı!
Hailey Clauson uyandıktan sonra paylaştı! ABD'li model Hailey Clauson, sosyal medyada üstsüz ve makyajsız fotoğrafını yayımladı. Hailey Clauson'ın uyandıktan sonra paylaştığı fotoğraflar büyük beğeni topladı.
14.04.2017 Magazin
Aman Leo görmesin!
Aman Leo görmesin! Oscar ödüllü dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio’nun model sevgilisi Nina Agdal, Sports Illustrated Vibes Festivali’ne katıldı.
20.02.2017 Magazin
Dünyaca ünlü modelden seksi pozlar!
Dünyaca ünlü modelden seksi pozlar! Dünyaca ünlü Amerikalı model Joy Corrigan, Miami'de bir derginin fotoğraf çekimi sırasında görüntülendi.
10.10.2016 Magazin
İşte Castillo'nun maliyeti...
İşte Castillo'nun maliyeti... Trabzonspor, Fabian Castillo'da ilginç bir sözleşme yaptı. Kolombiyalı futbolcu Fabian Castillo, ilk etapta kiralanıp, 2 milyon dolar ödenecek. Bonservisinin alınması durumunda ise altı ay içinde bir 2 milyon dolar daha yatırılacak
24.09.2021 Trabzonspor
Olimpiyatlar öncesi moral bozan tahmin!
Olimpiyatlar öncesi moral bozan tahmin! ABD’nin ünlü spor dergisi Sports Illustrated’ın Rio 2016 ile ilgili tahmin listesinde Türkiye’den 5 sporcunun madalya alacağı öngörüldü. Buna rağmen hiçbir ismin altın almasının beklenmediği ifade edildi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yeni yenge Fenerbahçelileri mest etti!
Yeni yenge Fenerbahçelileri mest etti! Fenerbahçe'nin yeni transferi Gregory van der Wiel'in model sevgilisi Rose Bertram, daha Türkiye'ye gelmeden sarı lacivertli taraftarları mest etti. Bertram'ın, bir kız arkadaşıyla birlikte söylediği Türkçe şarkı sosyal medyayı salladı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Muhammed Ali cennete kelebek gibi uçtu
Muhammed Ali cennete kelebek gibi uçtu ‘Kelebek gibi uçarım, arı gibi sokarım’ diyen dünyanın gelmiş geçmiş en büyük boksçusu Muhammed Ali, 74 yaşında hayata veda etti.
17.06.2021 Dünya
'Kızgın oyuncu hakeme kırmızı kart gösterdi'
'Kızgın oyuncu hakeme kırmızı kart gösterdi' Salih'in kırmızı kartı dünya basınında!
22.02.2016 Trabzonspor
Güzeller geçidi
Güzeller geçidi Dünyaca ünlü modeller Gigi Hadid, Lily Aldridge ve Nina Agdal, Sports Illustrated Dergisi’nin Miami sahilinde yapılan etkinliğine katıldılar...
19.02.2016 Magazin
Boyadan mayo yaptılar
Boyadan mayo yaptılar Birbirinden güzel modellerin poz verdiği Sports Illustrated Dergisi’nin 2016 sayısında üç ünlü sporcu da yer aldı. Hem de üzerlerindeki ‘boyadan yapılmış’ mayolarla
19.02.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sports Illustrated ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sports ıllustrated haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.