Sporting Lisbon

Sporting Lisbon

Son dakika Sporting Lisbon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sporting Lisbon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sporting Lisbon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sporting Lisbon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sporting lisbon gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 sporting lisbon haberi bulunmuştur. Tüm sporting lisbon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bugün kimin maçı var 30 Kasım 2023? 30 Kasım hangi maç var 2023? Maç programı
Bugün kimin maçı var 30 Kasım 2023? 30 Kasım hangi maç var 2023? Maç programı Galatasaray Manchester United 3-3 berabere kaldı. Bayern Münih ile Kopenhag ise 0-0 berabere kaldı. Peki, bugün kimin maçı var? 30 Kasım hangi maçlar var?
30.11.2023 Şampiy10
'Süper Lig Fransa Ligi kadar iyi değil'
'Süper Lig Fransa Ligi kadar iyi değil' Sporting Lisbon'dan Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Rosier "Süper Lig Fransa Ligi kadar iyi değil" dedi.
23.03.2021 Beşiktaş
Beşiktaş şaşırdı! '5 milyon euro mu?'
Beşiktaş şaşırdı! '5 milyon euro mu?' Sporting Lisbon, Rosier için Beşiktaş'tan 5 milyon euro istedi.
1.12.2020 Beşiktaş
Yıldız futbolcu için şok açıklama! 'Allah yolunu açık etsin'
Yıldız futbolcu için şok açıklama! 'Allah yolunu açık etsin' Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, adı sık sık Galatasaray ile anılan Dorukhan Toköz için 'Sözleşme imzalamazsa Allah yolunu açık etsin' dedi.
16.10.2020 Galatasaray
Rosier'in sözleşme detayı şaşırttı!
Rosier'in sözleşme detayı şaşırttı! Beşiktaş'ın Sporting Lisbon'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Rosier'in kontratında satın alma opsiyonu yok.
10.10.2020 Beşiktaş
Başakşehir'in rakibi Kopenhag oldu...
Başakşehir'in rakibi Kopenhag oldu... Sporting Lisbon'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna kalan Medipol Başakşehir'in rakibi belli oldu. Temsilcimiz Başakşehir, Kopenhag ile eşleşti.
28.02.2020 UEFA Avrupa Ligi
Merih Demiral resmen Sassuolo'da!
Merih Demiral resmen Sassuolo'da! Sassuolo, Alanyaspor'dan savunma oyuncusu Merih Demiral'ı sezon sonuna kadar kiralandığını açıkladı.
31.01.2019 İtalya
Messi milli takım kadrosunda yer almadı
Messi milli takım kadrosunda yer almadı İspanya temsilcisi Barcelona'da forma giyen yıldız futbolcu Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı'nın Irak ve Brezilya ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosunda yer almadı.
28.09.2018 Futbol
Beşiktaş'a evinde yan bakılmıyor
Beşiktaş'a evinde yan bakılmıyor UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk hafta müsabakasında yarın Vodafone Park'ta Norveç temsilcisi Sarpsborg ile karşılaşacak Beşiktaş, iç sahadaki son Avrupa maçlarında rakiplerine kolay geçit vermiyor.
19.09.2018 Beşiktaş
Cristiano Ronaldo durmuyor! Şimdi de arabulucu oldu...
Cristiano Ronaldo durmuyor! Şimdi de arabulucu oldu... Cristiano Ronaldo, Juventus'tan takım arkadaşı Stefano Sturaro'nun S.Lisbon'a transferi için arabulucuk yaptı.
11.08.2018 İtalya
Bas Dost'tan Fenerbahçe'ye müjde!
Bas Dost'tan Fenerbahçe'ye müjde! Portekiz basını, Bas Dost’un Sporting Lizbon’da kalma ihtimalinin belirdiğini ancak Hollandalı yıldızın eşinin buna karşı çıktığını yazdı.
17.07.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Bas Dost ile anlaştı
Fenerbahçe, Bas Dost ile anlaştı İspanyol basınına göre Fenerbahçe, Sporting Lisbon'un 29 yaşındaki Hollandalı yıldızı Bas Dost ile anlaştı.
27.06.2018 Fenerbahçe
Bas Dost 36 sayfalık mektupla ipleri kopardı!
Bas Dost 36 sayfalık mektupla ipleri kopardı! Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Hollandalı hücum oyuncusu Bas Dost, Sporting'e 36 sayfalık bir mektup yolladı.
19.06.2018 Futbol
ENKA'dan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 2 başarı
ENKA'dan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 2 başarı Atletizmde Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda Türkiye'yi erkekler ve kadınlarda temsil eden ENKA, iki podyum birden elde etti. ENKA, erkeklerde üst üste ikinci kez Avrupa Kulüpler Şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Arjantin'in Dünya Kupası kadrosu belli oldu
Arjantin'in Dünya Kupası kadrosu belli oldu Arjantin Milli Takımı'nın Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası öncesinde kadrosu resmen açıklandı. Yıldız futbolcunun kadroya alınmaması büyük şaşkınlık yarattı.
22.05.2018 Arşiv
Arjantin Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosu belli oldu
Arjantin Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosu belli oldu Arjantin Milli Futbol Takımı'nın, 2018 FIFA Dünya Kupası'ndaki nihai kadrosu açıklandı.
21.05.2018 Futbol
8 yıl sonra gol attı! Hem de 2 tane...
8 yıl sonra gol attı! Hem de 2 tane... Trabzonspor’un Portekizli oyuncusu João Pereira, 8 yıllık aradan sonra golle tanıştı.
20.05.2018 Trabzonspor
Fenerbahçe Moutinho için harekete geçiyor
Fenerbahçe Moutinho için harekete geçiyor Fransız temsilcisi Monaco’da forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Joao Moutinho, Sarı-Lacivertliler’e önerildi. Kanarya’nın da, Portekizli orta saha oyuncusu için yakında harekete geçeçeği ifade edildi.
4.01.2018 Fenerbahçe
Messi sahneyi kimseye bırakmadı!
Messi sahneyi kimseye bırakmadı! Şampiyonlar Ligi D grubu maçında Katalan temsilcisi Barcelona, Nou Camp'ta İtalya'nın köklü kulübü Juventus'u Messi'nin yıldızlaştığı maçta 3-0 mağlup etti.
12.09.2017 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi play-off kura çekimi ne zaman yapılacak? Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri
Şampiyonlar Ligi play-off kura çekimi ne zaman yapılacak? Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri UEFA Şampiyonlar Ligi play-off kura çekimi için geri sayım sürüyor. Dün Belçika ekibi Club Brugge karşısında tur atlayan Medipol Başakşehir'in Şampiyonlar Ligi play-off kuraları ile rakibi belirlenecek. Peki UEFA Şampiyonlar Ligi play-off kura çekimi ne zaman yapılacak?
3.08.2017 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe yine tat vermedi
Fenerbahçe yine tat vermedi İsviçre'nin Lozan şehrinde hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Marsilya ile karşı karşıya geldi. Sar-Lacivertliler 77. dakikada Germain'in attığı golle maçı 1-0 kaybetti.
15.07.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçeli Hasan Ali: "İlk resmi maça kadar en iyi şekilde hazır olmak istiyoruz"
Fenerbahçeli Hasan Ali: "İlk resmi maça kadar en iyi şekilde hazır olmak istiyoruz" Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, ilk resmi maça kadar en iyi şekilde hazır olmak istediklerini söyledi.
14.07.2017 Fenerbahçe
Miguel Lopes'in bonservisi alındı
Miguel Lopes'in bonservisi alındı Akhisar Belediyespor, geçtiğimiz sezon kadrosunda kiralık olarak forma giyen 30 yaşındaki savunma oyuncusu Portekizli Miguel Lopes ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.
8.07.2017 Futbol
Akhisar Belediyespor, Migeul Lopes ile anlaşmaya vardı
Akhisar Belediyespor, Migeul Lopes ile anlaşmaya vardı SPOR Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor, geçen sezon Sporting Lizbon'dan kiraladığı Miguel Lopes'i bonservisi ile birlikte tekrar takıma kazandırdı.
7.07.2017 Futbol
Bruma 72 milyona Leipzig'e!
Bruma 72 milyona Leipzig'e! Portekiz’in Record gazetesi, Leipzig'in Bruma için Galatasaray’la 18 milyon Euro’ya (72 milyon Lira) anlaştığını duyurdu. Gün içinde açıklama yapan menaceri Balde de bu iddiayı doğruladı.
31.05.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sporting Lisbon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sporting lisbon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.