Sporting Gijon

Sporting Gijon

Son dakika sporting gijon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sporting gijon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sporting gijon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sporting Gijon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sporting gijon gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 sporting gijon haberi bulunmuştur. Tüm sporting gijon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakikalarda gelen gollerle güldü, 1000 TL'ye 129 bin TL kazandı!
Son dakikalarda gelen gollerle güldü, 1000 TL'ye 129 bin TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, cumartesi bültenindeki 2’si canlı, 3 karşılaşmayı içeren bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
1.04.2024 İddaa
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
4.11.2023 İddaa
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
28.10.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade devam ediyor. İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
2.10.2021 İddaa
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade devam ediyor. İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
19.09.2021 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
3.09.2021 İddaa
Beşiktaş'ın yeni transferi Douglas bu akşam geliyor
Beşiktaş'ın yeni transferi Douglas bu akşam geliyor Beşiktaş'ın transferi için görüşme halinde bulunduğu Douglas Pereira Dos Santos bu akşam İstanbul'a gelecek.
26.07.2019 Beşiktaş
Douglas'tan 2+1 yıllık imza!
Douglas'tan 2+1 yıllık imza! Siyah-beyazlıların anlaşmaya vardığı Brezilyalı sağ bekin, son görüşmelerin ardından 2+1 yıllık imzayı atması bekleniyor. Tecrübeli futbolcunun anlaşmanın resmiyete dökülmesinin ardından Kartal’ın 8 Temmuz’da İstanbul’da başlayacak kampına katılması planlanıyor.
24.06.2019 Beşiktaş
Sivasspor Hugo Vieira'yı resmen açıkladı!
Sivasspor Hugo Vieira'yı resmen açıkladı! Brezilyalı yıldızı Robinho'yu Başakşehir'e satan Sivasspor, Portekizli forvet Hugo Vieira'yı kadrosuna kattı.
26.01.2019 Sivas Spor
Sivasspor'a Barcelona'dan kiralık sağ bek
Sivasspor'a Barcelona'dan kiralık sağ bek İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona ve Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Douglas'ın gelecek sezon için kiralaması konusunda anlaştı.
23.07.2018 Sivas Spor
Efsane futbolcu hayatını kaybetti
Efsane futbolcu hayatını kaybetti İspanya futbol tarihinin en iyi forvetlerden biri kabul edilen Quini, 68 yaşında hayata veda etti. Quini'nin bir dönem formasını giydiği Barcelona Kulübü, "Camp Nou, mirasını asla unutmayacak" mesajını paylaştı
28.02.2018 İspanya
Bernabeu'da Ronaldo şov
Bernabeu'da Ronaldo şov İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 12. haftasında Real Madrid sahasında Sevilla'yı 5-0 yendi.
9.12.2017 İspanya
Bursaspor istedi, Benfica'ya gitti
Bursaspor istedi, Benfica'ya gitti Bursaspor'un transfer listesinde yer alan Brezilyalı oyuncu Douglas, Barcelona'dan Benfica'ya kiralandı.
1.09.2017 Futbol
Benfica, Barcelona'dan Douglas'ı kiraladı
Benfica, Barcelona'dan Douglas'ı kiraladı Portekiz kulübü Benfica, Barcelona'nın futbolcusu Douglas Pereira Dos Santos'u 1 yıllığına kiraladı.
31.08.2017 Futbol
Fenerbahçe'de sürpriz transfer iddiası!
Fenerbahçe'de sürpriz transfer iddiası! Yeni sezon öncesi forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’nin, Cagliari’den Duje Cop’u transfer etmek istediği iddia edildi.
26.07.2017 Fenerbahçe
Göztepe'de Andre Castro imzayı attı
Göztepe'de Andre Castro imzayı attı SPOR Toto Süper Lig'in yeni takımı Göztepe, anlaşmaya vardığı Kasımpaşa'dan ayrılan orta saha oyuncusu Andre Castro'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı.
8.07.2017 Süper Lig
Fenerbahçe, Barcelona'lı yıldızın peşinde
Fenerbahçe, Barcelona'lı yıldızın peşinde Fenerbahçe, Lens’te sorun yaşanması ihtimaline karşılık alternatif planını hazırladı. Rota Barcelona’lı sağ bek Douglas’a çevrildi. Sambacı gelirse, Dirar sağ açıkta görev yapacak.
23.06.2017 Fenerbahçe
Ryan Donk, Galatasaray'a dönüyor
Ryan Donk, Galatasaray'a dönüyor Kiralık oynattığı Ryan Donk'tan istediği verimi alamayan Real Betis, Hollandalı oyuncuyu temelli olarak kadroya katmayı düşünmüyor.
15.05.2017 Galatasaray
La Liga'da kıran kırana şampiyonluk yarışı
La Liga'da kıran kırana şampiyonluk yarışı İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 37. haftasında lider Barcelona ve averajla ikinci sıradaki Real Madrid, rakiplerini 4-1'lik skorlarla yenerek şampiyonluk çekişmesini son haftaya taşıdı.
14.05.2017 İspanya
Real Madrid, Gijon'u Isco ile geçti
Real Madrid, Gijon'u Isco ile geçti Madrid ekibi, son dakikada attığı golle Sporting Gijon'u 3-2 mağlup etti.
15.04.2017 İspanya
Başkan o oyuncuyu canlı izledi
Başkan o oyuncuyu canlı izledi Beşiktaş camiası Lyon maçına odaklansa da başkan Fikret Orman, yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor.
12.04.2017 Beşiktaş
Sevilla yine kazanamadı!
Sevilla yine kazanamadı! İspanya La Liga 29. hafta maçında Sevilla ile Sporting Gijon karşı karşıya geldi
2.04.2017 İspanya
Emre Çolak bu kez şaşırttı!
Emre Çolak bu kez şaşırttı! İspanya La Liga 26. hafta maçında Sporting Gijon ile Deportivo karşı karşıya geldi
5.03.2017 İspanya
Barça'dan yarım düzine gol
Barça'dan yarım düzine gol İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 25. haftasında Barcelona, sahasında Sporting Gijon'u 6-1 mağlup etti.
1.03.2017 İspanya
Barcelona'da deprem! Luis Enrique ayrılıyor
Barcelona'da deprem! Luis Enrique ayrılıyor Barcelona takımının teknik direktörü Luis Enrique, sezon sonunda görevini bırakacağını açıkladı.
1.03.2017 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Sporting Gijon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sporting gijon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.