Sportif Aş

Sportif Aş

Son dakika Sportif AŞ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sportif AŞ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sportif AŞ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sportif Aş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sportif aş gelişmeleri de dahil olmak üzere 458 sportif aş haberi bulunmuştur. Tüm sportif aş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tayfun Korkut'un prensi için masaya oturdu! İşte Sergio Oliveira'nın alternatifi
Tayfun Korkut'un prensi için masaya oturdu! İşte Sergio Oliveira'nın alternatifi Gelecek sezon orta saha hattını zenginleştirmek isteyen ve Bundesliga'yı tarayan Galatasaray yönetimi aradığı oyuncuyu buldu. Almanya Ligi'nde neredeyse kümeye düşmesi kesinleşen 26 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan Cenk Ergün'ün '8' numarayı Tayfun Korkut'a sorduğu belirtilirken, Sportif AŞ'nin bu transferde zaman kaybetmek istemediği bildirildi.
17.05.2023 Galatasaray
Hagi ile Popescu onun için Florya'ya kadar gelmişti! Galatasaray'da bahar temizliği: 13 ayrılık var
Hagi ile Popescu onun için Florya'ya kadar gelmişti! Galatasaray'da bahar temizliği: 13 ayrılık var Yaz ayı transfer sezonunu erken açan ve daha şimdiden kadro mühendisliği çalışmalarına başlayan Galatasaray'da 13 ayrılık kapıya dayandı. Genel olarak Fatih Terim döneminde kadroya katılan futbolcuların geri dönmesini istemeyen Okan Buruk'un yönetime raporunu sunduğu belirtilirken, Sportif AŞ'nin bu oyuncularla görüşmelere başladığı bildirildi.
27.04.2023 Galatasaray
Abdülkerim Bardakcı, İcardi ve Zaniolo gerçeklerini açıkladı: Bana söylenen...
Abdülkerim Bardakcı, İcardi ve Zaniolo gerçeklerini açıkladı: Bana söylenen... Galatasaray Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen muhabir Nevzat Dindar milli takım kampından baş ağrısı nedeniyle ayrılan Abdülkerim Bardakcı, Zaniolo ve İcardi hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.
28.03.2023 Galatasaray
Dursun Özbek Eljif Elmas'ı kaçırdı ama bu Makedon'u kaçırmayacak! Galatasaray görüşmelere başladı
Dursun Özbek Eljif Elmas'ı kaçırdı ama bu Makedon'u kaçırmayacak! Galatasaray görüşmelere başladı Yaz ayı transfer dönemi çalışmalarına şimdiden başlayan ve Kerem Aktürkoğlu'nun transfer ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray yeni kanat forvetini buldu. Daha önce yıldız orta saha Eljif Elmas'ı Fenerbahçe'ye kaptıran Dursun Özbek'in bu sefer bir başka Makedon oyuncu olan 25 yaşındaki futbolcuyu gözüne kestirdiği öğrenilirken, Sportif AŞ'nin Süper Lig kulübüyle görüşmelere başladığı bildirildi.
20.03.2023 Galatasaray
Zaniolo, İcardi ve Torreira'nın yerine gelecek yıldızlar belli oldu! Galatasaray Avrupa'da kupa kaldıracak
Zaniolo, İcardi ve Torreira'nın yerine gelecek yıldızlar belli oldu! Galatasaray Avrupa'da kupa kaldıracak Kontratında 35 milyon euro'luk çıkış maddesi olan ve yıldız futbolcuyu sezon sonunda Serie A'ya göndermeye hazırlanan Galatasaray yönetimi 'B' planını hazırlarken, Sarı Kırmızılıların İcardi ve Torreira'nın yerlerini doldurmak için alternatif oyuncularla görüşmelere başladığı bildirildi. İşte Dursun Özbek ve Sportif AŞ'nin transfer çalışmaları...
15.03.2023 Galatasaray
Kariyerinde bir kez bile Şampiyonlar Ligi maçına çıkmadı Galatasaray'a gelmek için gemileri yaktı
Kariyerinde bir kez bile Şampiyonlar Ligi maçına çıkmadı Galatasaray'a gelmek için gemileri yaktı Ocak ayı transfer döneminde Kaan Ayhan, Zaniolo ve Adekugbe gibi futbolcuları kadrosuna katan Galatasaraylı yöneticiler ABD'li santraforla ilgilenmiş fakat Süper Lig ekibinin astronomik bonservis bedeli karşısında bu transferden eli boş dönmüştü. Kariyerinde bir kez bile Şampiyonlar Ligi maçına çıkmamış olan tecrübeli golcünün Galatasaray'a gitmek için gün saydığı belirtilirken, Sportif AŞ'nin bu transferi Haziran ayında bitireceği öğrenildi.
7.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan akla hayale gelmeyecek transfer planı! Eğer babası ikna olursa...
Galatasaray'dan akla hayale gelmeyecek transfer planı! Eğer babası ikna olursa... Geçtiğimiz sezon hem Süper Lig'de, hem de UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı futbolla Avrupa devlerini peşinden koşturan Kerem Aktürkoğlu için yapılan 8 milyon euro'luk teklif reddedildi. Yıldız futbolcudan en az 15 milyon euro'luk bonservis geliri hedefleyen Sarı Kırmızılıların bu parayla 19 yaşındaki wonderkid'i transfer edeceği öğrenilirken, Sportif AŞ'nin yetenekli orta sahanın babasıyla görüşmelere başladığı bildirildi.
1.03.2023 Galatasaray
Muslera sakatlandı Galatasaray yeni kalecisini buldu
Muslera sakatlandı Galatasaray yeni kalecisini buldu Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor'u 2-1 yenen ve puanını 54'e çıkaran Galatasaray'da her ne kadar galibiyet sevinci yaşansa da Muslera'nın sakatlığı tüm camianın moralini bozdu. Nando'nun sakatlığından sonra kaleci arayışlarına start veren yönetimin yeni bir file bekçisi için girişimlere başladığı belirtilirken, Sportif AŞ'nin dev kulüple masaya oturduğu bildirildi.
6.02.2023 Galatasaray
Bi' ara serbest kalma bedeli 80 milyon euro'du! Oliveira'nın kankası Galatasaray'a imza atıyor
Bi' ara serbest kalma bedeli 80 milyon euro'du! Oliveira'nın kankası Galatasaray'a imza atıyor Daha önce PSG'den Mauro İcardi'yi renklerine bağlayan ve Katarlı yöneticilerle arasını iyi tutan Erden Timur'un bu sefer Fransız devinden başka bir yıldızı istediği ortaya çıktı. Bir dönem sözleşmesinde 80 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan Portekizli orta saha için görüşmelere başlayan Sportif AŞ'nin transferde bir hayli yol katettiği bildirildi.
19.01.2023 Galatasaray
Dursun Özbek bonservis bedelini duyunca çıldırdı! 6 ay sonra boşa çıkacak oyuncu için neden 10 M.€ vereyim?
Dursun Özbek bonservis bedelini duyunca çıldırdı! 6 ay sonra boşa çıkacak oyuncu için neden 10 M.€ vereyim? Gomis'in sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması, İcardi'nin bonservis bedeli ve Seferovic'le yolların ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in yıldız golcüye talip olması ve 25 yaşındaki oyuncu için 10 milyon euro bonservis bedeli biçilmesi Sportif AŞ'de şok etkisi yarattı. 6 ay sonra kontratı sona erecek oyuncu için geri adım atan Galatasaray'ın farklı arayışlara koyulduğu öğrenilirken, Erden Timur'un ilk tercihinin İcardi olduğu bildirildi.
18.01.2023 Galatasaray
Aboubakar bombası patladı yıldız golcünün açıklamaları Galatasaray taraftarlarını ayağa kaldırdı
Aboubakar bombası patladı yıldız golcünün açıklamaları Galatasaray taraftarlarını ayağa kaldırdı Wout Weghorst'u Manchester United'a göndermek zorunda kalan ve forvet hattına Aboubakar takviyesi yapmaya hazırlanan Beşiktaş'ta yönetim Kamerunlu golcünün Türkiye'ye gelmesini beklerken, Al Nassr'ın Aboubakar'ın yerine Galatasaraylı yıldıza talip olması Sarı Kırmızılı cephede paniğe yol açtı. Dursun Özbek'in bonservisini satın almayı düşündüğü oyuncunun Galatasaray'da kalmayı istediği öğrenilirken, Sportif AŞ'nin sezon sonunu beklemeden dev kulüple masaya oturacağı bildirildi.
17.01.2023 Galatasaray
Yok artık Galatasaray! Bu transfer gerçekleşirse Mata, Rashica, Mertens hepsi eşyalarını toplar gider
Yok artık Galatasaray! Bu transfer gerçekleşirse Mata, Rashica, Mertens hepsi eşyalarını toplar gider Yaz ayı transfer döneminde Mertens, Mata, İcardi, Rashica, Torreira gibi Avrupa futboluna damga vurmuş yıldızları kadrosuna katan Galatasaray'ın bu sefer bambaşka bir süper starı gündemine aldığı öğrenilirken, Okan Buruk'un da bu transferi dört gözle beklediği bildirildi. Katar'da oynanan Dünya Kupası'na damga vuran 34 yaşındaki oyuncunun Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye sıcak baktığı belirtilirken, Sportif AŞ'nin futbolcunun menajeriyle görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.
2.01.2023 Galatasaray
Erden Timur Drogba'nın kapısını çaldı! Michael Seri'den sonra 40 milyon euro'luk orta saha
Erden Timur Drogba'nın kapısını çaldı! Michael Seri'den sonra 40 milyon euro'luk orta saha Daha önce Fildişili orta saha Michael Seri için ön ayak olan ve yıldız futbolcunun Galatasaray'a imza atması için yoğun bir çaba sarf eden Drogba'nın bu sefer başka bir oyuncu için kolları sıvadığı öğrenildi. 2017'de 40 milyon euro'luk transfer gerçekleştiren Fildişi asıllı Fransız 6 numaranın Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye sıcak baktığı belirtilirken, Sportif AŞ'den Erden Timur'un oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği bildirildi.
1.01.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Drogba etkisi yaratacak transfer! Yıllık maaşı 5 milyon euro
Dursun Özbek'ten Drogba etkisi yaratacak transfer! Yıllık maaşı 5 milyon euro Sezon sonunda İcardi, Gomis ve Seferovic'le yollarını ayırması beklenen Galatasaray'ın forvet hattını yeniden inşa etmek için çalışmalara başladığı kaydedildi. Genelde bonservisi elinde olan yıldızları gözüne kestiren Sportif AŞ'nin Moussa Dembele ısrarı sürerken, Başkan Dursun Özbek'in bambaşka bir yıldızı gündemine aldığı bildirildi. İşte Sarı Kırmızılı formayı giymesi halinde Florya'da Drogba etkisi yaratacak o golcü...
27.12.2022 Galatasaray
Ali Koç unuttu Okan Buruk unutmadı! Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi
Ali Koç unuttu Okan Buruk unutmadı! Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi 2019'da Ersun Yanal'ın transfer listesinde bulunan ve Ali Koç'a 'mutlaka alınsın' raporu verilen İspanyol yıldızın Galatasaray'la görüşmelere başlaması Sarı Kırmızılı camiada heyecana yol açtı. Serie A devinde oynadığı futbolla göze çarpan oyuncu için kolları sıvayan Okan Buruk'un müjdeli haberi beklediği öğrenilirken, Sportif AŞ'nin gereken tüm özveriyi gösterdiği bildirildi.
25.12.2022 Galatasaray
Mertens kefil oldu! 'Gözü kapalı transfer edin pişman olmazsınız'
Mertens kefil oldu! 'Gözü kapalı transfer edin pişman olmazsınız' Van Aanholt'la yollarını ayırmak için birçok seçeneği masaya yatıran ve Hollandalı sol bekin yerine kalitesi tartışılmayacak bir oyuncu almak için kolları sıvayan Galatasaray Belçika'da hazine buldu. Mertens'in vatandaşı olan 21 yaşındaki yetenek Sarı Kırmızılı kulübe gelmek için can atarken, Sportif AŞ'nin Club Brugge'la görüşmelere başladığı bildirildi.
18.12.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan son dakika transferi! Yeni Ümit Karan İngiltere'den geliyor
Galatasaray'dan son dakika transferi! Yeni Ümit Karan İngiltere'den geliyor Özellikle yerli rotasyonunda oldukça sıkıntı yaşayan ve devre arasında takıma takviye yapmak için kolları sıvayan Galatasaray yönetimi 4 oyuncuyla görüşmelere başladı. Okan Buruk'un verdiği rapora göre hareket eden Sportif AŞ'nin yeni Ümit Karan'ı bulduğu belirtilirken, Cimbom'un defans ve kanat bölgeleri için de hamlelerde bulunacağı bildirildi.
9.12.2022 Galatasaray
Okan Buruk 3'ünün de hesabını kesti! Galatasaray'da peş peşe ayrılıklar...
Okan Buruk 3'ünün de hesabını kesti! Galatasaray'da peş peşe ayrılıklar... Rayo Vallecano ve Villarreal maçlarında elinde bulunan mevcut oyuncuların hemen hemen hepsini deneyen ve bazı futbolcularından artık umudunu kesen Okan Buruk 3 öğrencisi için 'Kendinize yeni kulüp bulun' talimatı verdiği öğrenildi. Yaz ayı transfer döneminde büyük umutlarla gelen yıldızları kadroda görmek istemeyen genç teknik adam yönetimden takviye isterken, Sportif AŞ'nin çalışmalara başladığı bildirildi.
8.12.2022 Galatasaray
İcardi ve Gomis'e güle güle! Galatasaray'ın önümüzdeki sezonki çift forveti belli oldu
İcardi ve Gomis'e güle güle! Galatasaray'ın önümüzdeki sezonki çift forveti belli oldu İcardi'nin PSG kiralık olarak gelmesi ve henüz durumunun netleşmemesi, Seferovic'in eşyalarını toplaması, Gomis'in ise sözleşmesinin bitmesi nedeniyle forvet hattında yeniden değişikliğe gitmeye hazırlanan Galatasaray aradığı ikiliyi buldu. Okan Buruk bonservisi elinde olan Fransız golcüye 'evet' derken, Sportif AŞ'nin Kolombiyalı yıldızla da el sıkıştığı bildirildi.
30.11.2022 Galatasaray
Okan Buruk iyi ki göndermiş! 3.sınıf takımda bile sadece 1 golü var
Okan Buruk iyi ki göndermiş! 3.sınıf takımda bile sadece 1 golü var Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in istediği, Burak Elmas'ın transfer ettiği oyunculardan iki tanesinin kiralık olarak gittikleri kulüplerde de yokları oynaması Galatasaray'da derin bir üzüntü yarattı. Morutan ve Mostafa Mohamed'in performanslarından oldukça memnun kalan Erden Timur'un bonservis konusunda elinin kuvvetli olacağı bilinirken, Sportif AŞ'nin diğer iki futbolcuda ise bazı sıkıntılar yaşayacağı şimdiden netlik kazandı.
25.11.2022 Galatasaray
Okan Buruk Gennaro Gattuso'nun milli yıldızını istedi: Oynatmıyorsan Galatasaray'a gönder
Okan Buruk Gennaro Gattuso'nun milli yıldızını istedi: Oynatmıyorsan Galatasaray'a gönder Yerli stoper arayışlarına devam eden ve 5 milyon euro bonservis bedeli olan Kaan Ayhan dosyasını kapatan Galatasaray aradığı ismi İspanya'da buldu. Şu anda Gennaro Gattuso'nun çalıştırdığı Valencia'da kiralık olarak forma giyen ve sadece 3 maçta görev alan 22 yaşındaki defans oyuncusu için kolları sıvayan Okan Buruk girişimlerini sürdürürken Sportif AŞ'nin verilecek karara göre Lyon'la resmi görüşmelerini başlatacağı öğrenildi.
24.11.2022 Galatasaray
Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir cephesinde deprem! Yeni sol bek Barcelona'dan geliyor
Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir cephesinde deprem! Yeni sol bek Barcelona'dan geliyor Van Aanholt'la yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da sol bek arayışları sürerken, Sarı Kırmızıların o mevki için kalitesini ispat etmiş bir oyuncuyla anlaşmayı istediği öğrenildi. Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden Sportif AŞ'nin Arda Turan'ın Barcelona'dan en yakın takım arkadaşıyla flört halinde olduğu belirtilirken, son kararı Okan Buruk'un vereceği bildirildi.
21.11.2022 Galatasaray
Galatasaray dünya yıldızıyla söz kesti Midtsjö ve Torreira panikledi
Galatasaray dünya yıldızıyla söz kesti Midtsjö ve Torreira panikledi Orta sahada Midtsjö, Torreira, Sergio Oliveira ve Berkan Kutlu gibi hamleleri olan Okan Buruk'un yönetimden o bölge için takviye istediği, Galatasaray Sportif AŞ'nin ise Alman yıldızla görüşmelere başladığı belirtildi. Erden Timur'un 28 yaşındaki futbolcuyla masaya oturduğu bildirilirken, anlaşmanın sezon sonunda olacağı kaydedildi.
12.11.2022 Galatasaray
Okan Buruk 750 bin euro alan yıldızı gönderdi 2.3 milyon euro verdiği oyuncu '0' çekti!
Okan Buruk 750 bin euro alan yıldızı gönderdi 2.3 milyon euro verdiği oyuncu '0' çekti! Yaz ayı transfer döneminde yaklaşık 14 futbolcusunu farklı takımlara kiralık olarak gönderen Okan Buruk bu oyuncular içerisinde 3 isimde oldukça pişmanlık yaşadı. Yerli rotasyonunda büyük sıkıntı çeken genç teknik adamın sık sık farklı formüller denediği gözlemlenirken, kadroya katılan bazı yıldızlarda karavana atılması ise Sportif AŞ'yi ateşe attı.
2.11.2022 Galatasaray
Cimbom Umut Bozok'u elinden kaçırdı bunu kaçırmayacak! Premier Lig'den yeri golcü geliyor
Cimbom Umut Bozok'u elinden kaçırdı bunu kaçırmayacak! Premier Lig'den yeri golcü geliyor Bu sezon forvet hattını olduğu gibi değiştiren ve Gomis, İcardi, Seferovic'le lige giriş yapan Galatasaray'da Boşnak golcünün beklentilerin altında kalması Sarı Kırmızılı camiada hayal kırıklığı yarattı. Seferovic'i Benfica'ya geri göndermeye hazırlanan Sportif AŞ'nin Premier Lig'de mücadele eden yerli bir forvetle görüşmelere başladığı öğrenilirken, yönetimin 8+3 kuralı sebebiyle bu transfere olmazsa olmaz gözüyle baktığı ifade edildi.
30.10.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sportif Aş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sportif aş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.