Spor Yazarları

Spor Yazarları

Son dakika Spor Yazarları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Spor Yazarları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Spor Yazarları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Spor Yazarları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan spor yazarları gelişmeleri de dahil olmak üzere 655 spor yazarları haberi bulunmuştur. Tüm spor yazarları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Felaket patladı! Çağlar Söyüncü, Tadic her şeyi berbat etti! Ferdi Kadıoğlu neden yedek?
Felaket patladı! Çağlar Söyüncü, Tadic her şeyi berbat etti! Ferdi Kadıoğlu neden yedek? UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunan ekibi Olympiakos’la karşılaştı. Karaiskakis Stadı’nda oynanan maçta 3-2 yenilen sarı-lacivertli temsilcimiz turu İstanbul’a bıraktı. Spor yazarları da Fenerbahçe’nin dün akşamki yenilgisini değerlendirdi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
Szymanski deliye döndü! İsmail Kartal ne yaptıysa olmadı, Dzeko sakata geliyordu
Szymanski deliye döndü! İsmail Kartal ne yaptıysa olmadı, Dzeko sakata geliyordu Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederek lider Galatasaray'ı yakından takibini sürdürdü. Spor yazarları 6 golün atıldığı, seyir açısından zevkli maçı yorumladı. Yıldız isim performansıyla eleştirilerin hedefi oldu. Öte yandan İsmail Kartal'ın yaptığı tercih çok konuşuldu. İşte detaylar...
4.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın yıldızlarını yerin dibine gömdü: Resmen yan gelip yatmışlar
Galatasaray'ın yıldızlarını yerin dibine gömdü: Resmen yan gelip yatmışlar Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Rakibini 1-0 yenen sarı-kırmızılılar 3 puanın sahibi oldu. Spor yazarları, Galatasaray'ın Hatayspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından köşe yazılarında maçı değerlendirdi. İşte detaylar...
3.04.2024 Galatasaray
'Fenerbahçe tuzağa düştü' dedi ve çıldırdı: Mert Hakan tehdit etti, yazıklar olsun böyle düzene
'Fenerbahçe tuzağa düştü' dedi ve çıldırdı: Mert Hakan tehdit etti, yazıklar olsun böyle düzene Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe sahasında Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler sahasında ilk yarıyı 1-0 geride kapattığı karşılaşmada rakibini, 59. dakikada Mert Hakan, 87. dakikada penaltıdan Batshuayi, 90+4. dakikada Ferdi ve 90+9. dakikada İrfan Can'ın golleriyle 4-1 mağlup etti. Spor yazarları Kadıköy'de oynanan zorlu mücadeleyi sizler için analiz etti. İşte detaylar...
11.03.2024 Fenerbahçe
Kerem Demirbay, Torreira'ya borçlandı! Okan Buruk, İsmail Kartal gibi ağlamıyor
Kerem Demirbay, Torreira'ya borçlandı! Okan Buruk, İsmail Kartal gibi ağlamıyor Süper Lig'de zirvenin merakla beklediği mücadelede Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u 6-2'i mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı. Müsabaka sonrası spor yazarları sarı-kırmızılı futbolcuları mercek altına alırken öne çıkan isimler Kerem Demirbay ve Icardi oldu.
9.03.2024 Galatasaray
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı
TSYD Adana Şubesi’nin yeni hizmet binası törenle açıldı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin yeni inşa edilen hizmet binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
8.03.2024 Adana
Küplere binse yeridir, Mourinho görse kıskanırdı! Fred, İsmail Yüksek hepsini yok saydı
Küplere binse yeridir, Mourinho görse kıskanırdı! Fred, İsmail Yüksek hepsini yok saydı UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Union Saint-Gilloise'i 3-0 mağlup eden temsilcimiz Fenerbahçe rövanş öncesi büyük bir avantaj yakaladı. Spor yazarları kritik mücadeleyi değerlendirdi. İşte detaylar...
8.03.2024 Fenerbahçe
Derbi sonrası ünlü isme eleştiri yağmuru
Derbi sonrası ünlü isme eleştiri yağmuru Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 yenerek liderlik koltuğunu muhafaza etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
4.03.2024 Şampiy10
Ziyech maçı gülerek izledi! Okan Buruk'un uykuları kaçacak: Otel parası vermiyor
Ziyech maçı gülerek izledi! Okan Buruk'un uykuları kaçacak: Otel parası vermiyor Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Galatasaray,Fatih Karagümrük'le karşı karşıya geldi. Okan Buruk'un öğrencileri, sahasında Karagümrük’e 2-0'lık skorla yenilerek kupaya veda etti. Spor yazarları da Galatasaray’ın Beşiktaş derbisi öncesi kupadan elendiği maçı köşe yazılarında değerlendirdi.
1.03.2024 Galatasaray
Zaha, Tete derken yeni transferi yerin dibine soktu: Hemen pasaportlarını iptal edin
Zaha, Tete derken yeni transferi yerin dibine soktu: Hemen pasaportlarını iptal edin Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı - kırmızılılar, Rams Park'ta oynanan müsabakadan 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı ve organizasyona veda etti. Karagümrük ise tarihinde ilk kez yarı finale adını yazdırdı. Spor yazarları kritik karşılaşmayı değerlenirken yıldız ismi sert şekilde eleştirdi. İşte detaylar...
1.03.2024 Galatasaray
3-0 sonra ipler koptu, Ali Koç'a seslendi: Böylesi saygısızlık, Zajc, Krunic ve Cengiz Ünder...
3-0 sonra ipler koptu, Ali Koç'a seslendi: Böylesi saygısızlık, Zajc, Krunic ve Cengiz Ünder... Türkiye Kupası Çeyrek Final mücadelesinde MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Ankaragücü maçı 3-0 kazanıp yarı finale yükselirken Fenerbahçe kupaya veda etti. Spor yazarları da İstanbul devinin şok vedasını köşe yazılarında paylaştı. İşte detaylar...
29.02.2024 Fenerbahçe
Açılışa davet ettiler: TSYD Heyeti Vali Köşger'i ziyaret etti
Açılışa davet ettiler: TSYD Heyeti Vali Köşger'i ziyaret etti Türkiye Spor Yazarları Derneği, (TSYD) Başkan Engin Kanber ve yönetim kurulu üyeleri ile Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret ederek yenilenen binanın açılışına davet etti.
27.02.2024 Adana
Galatasaray'da 2 transfer skandalı birden! Yerin dibine soktu: Utananlar var mıdır?
Galatasaray'da 2 transfer skandalı birden! Yerin dibine soktu: Utananlar var mıdır? Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray sahasında Antalyaspor'u ağırladı. Sarı-Kırmızılı takım, Akdeniz ekibini Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 2-1 mağlup ederek tekrar Süper Lig liderliğini aldı. Spor yazarları da kritik maçı köşe yazılarında değerlendirdi. İşte o yazılar…
27.02.2024 Galatasaray
Ercan Güven'den Fenerbahçe eleştirisi: Galibiyetin en kötü versiyonu!
Ercan Güven'den Fenerbahçe eleştirisi: Galibiyetin en kötü versiyonu! Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı son dakika penaltısı ile yıktı. Spor yazarları Fenerbahçe'nin karşılaşmadaki performansını mercek altına aldı.
25.02.2024 Şampiy10
Barış Alper, Kerem Demirbay’ı haşladı: Kabul etmiyorum, bu kadar hata yapılmaz
Barış Alper, Kerem Demirbay’ı haşladı: Kabul etmiyorum, bu kadar hata yapılmaz UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Sparta Prag'a 3-2 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken yapılan hataları mercek altına aldı.
23.02.2024 Galatasaray
Okan Buruk'un hamlesi olay oldu! Neden yapıyor, anlam veremiyorum
Okan Buruk'un hamlesi olay oldu! Neden yapıyor, anlam veremiyorum UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı konuk eden Galatasaray, rakibini 3-2 yenerek rövanş öncesi avantajı cebine koydu. Spor yazarları Uğur Meleke ve Engin Kehale, sarı - kırmızılı takımın mücadelesini ve oyununu köşelerinde değerlendirdi. İşte detaylar...
16.02.2024 Galatasaray
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik’ de sivil toplum kurumlarının temsilcileriyle biraraya geldi. Toplantıda konuşan Kurum, "Karşımızda her yeri sevgisizlikten, sadakatsizlikten dolayı yönetilemeyen kocaman bir şehir var ve fetret döneminden kurtulmayı bekleyen yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var. Hak ettiği eserleri arayan aziz İstanbul halkı var. Biz bunun için çalışacağız." diye konuştu. Kurum, program sonrası Pendikspor'u da ziyaret etti. 
12.02.2024 Gündem
İsmail Kartal hakkını bitirdi! Şampiyonluk hayal oldu, artık bundan sonra zirveye dönüşü zor
İsmail Kartal hakkını bitirdi! Şampiyonluk hayal oldu, artık bundan sonra zirveye dönüşü zor Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Zirve yolunda hayati 2 puan kaybeden sarı-lacivertliler ezeli rakibi Galatasaray'ın 2 puan gerisine düştü. Spor yazarları da Fenerbahçe'nin şok puan kaybını köşe yazılarında değerlendirdi. İşte detaylar...
12.02.2024 Fenerbahçe
Başakşehir maçı sonrası Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Çok top eziyor, takımın en kötüsü!
Başakşehir maçı sonrası Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Çok top eziyor, takımın en kötüsü! Galatasaray, sahasında Başakşehir'i 2-0 mağlup etti. Aslan sahasındaki 30 maçlık namağlup serisini devam ettirdi. Spor yazarları maçı değerlendirirken Zaha, Kerem Demirbay ve Mertens mercek altına alındı.
11.02.2024 Şampiy10
"F.Bahçe'nin golü öncesi ofsayt var mı?"
"F.Bahçe'nin golü öncesi ofsayt var mı?" Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek kritik deplasmandan 3 puanla döndü. Spor yazarları Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.
4.02.2024 Şampiy10
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
Tete, Zaha, Torreira izledi! Yıldız ismi yerin dibine soktu: Bu kadar kötü görmedim
Tete, Zaha, Torreira izledi! Yıldız ismi yerin dibine soktu: Bu kadar kötü görmedim Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, sahasında İstanbulspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar maçtan 3-1 galip ayrıldı. Spor yazarları bu karşılaşmayı değerlendirdi. Sarı kırmızılı ekibin yıldız ismi performansıyla eleştirilerin odağı oldu.
26.01.2024 Galatasaray
Galatasaray için şampiyonluk iddiası! Psikoloji üstünlük...
Galatasaray için şampiyonluk iddiası! Psikoloji üstünlük... Galatasaray zirve yolundaki rakibi Fenerbahçe'nin puan kaybettiği 21'inci haftada Trabzonspor'u deplasmanda 5-1 yenerek gövde gösterisi yaptı. Spor yazarları sarı-kırmızılı takımın farklı galibiyetini değerlendirdi.
22.01.2024 Şampiy10
Beşiktaş için mağlubiyet sonrası olay sözler
Beşiktaş için mağlubiyet sonrası olay sözler Beşiktaş'ın Pendikspor'a 4-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından spor yazarları köşelerinde maçı değerlendirdi. Siyah-beyazlı takımdaki dağınıklığa dikkat çekilirken Bilal Meşe: 'Pendikspor’dan koca Kartal dört gol yer mi, biri bunu açıklasın?' ifadelerini kullandı.
21.01.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Spor Yazarları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki spor yazarları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.