Spencer Tunick kimdir? İsrail Lut gölü’nde nü fotoğraflarla iklim değişikliğine dikkat çekti!
Spencer Tunick kimdir? İsrail Lut gölü’nde nü fotoğraflarla iklim değişikliğine dikkat çekti! Yüzlerce model, nü çalışmalarıyla bilinen fotoğraf sanatçısı Spencer Tunick'in yönetmenliğinde, İsrail'deki Lut Gölü kıyılarında çırılçıplak kamera karşısına geçti. Peki, Spencer Tunick kimdir?
19.10.2021 Gündem
Yüzlerce çıplak model... Görünce şaşkına döndüler! Hepsi böyle yürüdü
Yüzlerce çıplak model... Görünce şaşkına döndüler! Hepsi böyle yürüdü İnsan faaliyetlerinden kaynaklanan küresel ısınmanın etkileri dünyanın dört bir yanında hissediliyor. Doğuda Ürdün, batıda İsrail ve Batı Şeria ile sınırlanan bir tuz gölü olan Lut Gölü'nde artan sıcaklıklar ve kuraklık nedeniyle su seviyesi her yıl bir metre geri çekiliyor. İsrail Turizm Bakanlığı ve ABD'li sanatçı Spencer Tunick, bu duruma farkındalık yaratmak için işbirliği yaptı. Bu kapsamda beyaz bir boyayla kaplanan yüzlerce çıplak model Lut Gölü'nün etrafında yürüdü.
18.10.2021 Dünya
Toplu çıplak fotoğraf çekimine izin çıktı
Toplu çıplak fotoğraf çekimine izin çıktı Avustralya'da ünlü süpermarket zinciri, dünyanın farklı yerlerindeki çıplak modellerle yaptığı çekimlerle tanınan ABD'li ünlü fotoğrafçı Spencer Tunick'e, bir mağazasının otoparkında çekim izni verdi.
18.06.2018 Dünya