Sözleşmeli sağlık personeli ve sürekli işçi alımı yapılacak! Sağlık Bakanı Koca resmen duyurdu
Sözleşmeli sağlık personeli ve sürekli işçi alımı yapılacak! Sağlık Bakanı Koca resmen duyurdu 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ve 10 bin sürekli işçi alımı yapılacak! Resmen duyuruldu ve belli oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı. Taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere, KPSS puanına göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 10 bin sözleşmeli sağlık personeli alım süreci başlatılıyor. Tercih kılavuzu ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yayınlandıktan sonra tercihler 15 Mart tarihine kadar yapılabilecek. Aynı zamanda temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri, şoförlük hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak diğer hizmetlerde görev yapmak üzere toplam 10 bin sürekli işçi alınacak. Başvurular İŞKUR internet süresi üzerinden yapılacak.
11.03.2022 Personel Alımı
Fırat Üniversitesi'ne en az lise mezunu sağlık personeli alınacak!
Fırat Üniversitesi'ne en az lise mezunu sağlık personeli alınacak! Fırat Üniversitesi sağlık personeli alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Fırat Üniversitesi personel alım ilanına göre, üniversite hastanesine, Diş Hekimliği Fakültesi, Veteriner Fakültesine bağlı Hayvan Hastanesi ve Deneysel Araştırmalar Merkezinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli sağlık personeli alınacak. Peki, Fırat Üniversitesi Hastanesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Fırat Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ne? İşte Fırat Üniversitesi sağlık personeli alımı detayları!
5.03.2021 Personel Alımı
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi personel alımı ilanı yayında! 120 sözleşmeli personel alınacak!
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi personel alımı ilanı yayında! 120 sözleşmeli personel alınacak! Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde istihdam edilmek üzere 120 sözleşmeli personel alınacak. Peki, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Bülent Ecevit Üniversitesi personel alımı ilanı...
14.07.2020 Personel Alımı