45 bin öğretmen atama tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2023 MEB sözleşmeli öğretmen atama sonuçları
45 bin öğretmen atama tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2023 MEB sözleşmeli öğretmen atama sonuçları 45 bin sözleşmeli öğretmenlik atama sonucu merakla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Mayıs ayında atamasını gerçekleştireceği 45 bin sözleşmeli öğretmen atama kurası bugün saat 11.00’de başlıyor. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları nereden ve nasıl sorgulanır? 45 bin sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları ne zaman ve saat kaçta açıklanacak?
8.05.2023 Çalışma Hayatı
15 bin öğretmen atama takvimi ve öğretmen ataması branş dağılımı belli mi? Öğretmen ataması son durum!
15 bin öğretmen atama takvimi ve öğretmen ataması branş dağılımı belli mi? Öğretmen ataması son durum! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mesleki Eğitim Merkezleri Açılışı'nda yaptığı konuşmada "İnşallah bu ay sonunda 15 bin öğretmen ataması daha yapıyoruz." İfadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından 15 bin öğretmen atama takvimi ile 15 bin öğretmen ataması branş dağılımı hakkındaki aramalar arttı. İşte öğretmen ataması son durum…
10.01.2022 Memur
Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı
Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları Milli Eğitim Bakanlığının sitesinden açıklandı. Adaylar sonuçları kimlik numaraları ile öğrenebilecek.
29.09.2021 Gündem