Sosyla Medya

Sosyla Medya

Son dakika sosyla medya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sosyla medya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sosyla medya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyla Medya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyla medya gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 sosyla medya haberi bulunmuştur. Tüm sosyla medya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde şafak baskını! Detaylar belli oldu
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde şafak baskını! Detaylar belli oldu Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili aranan Ali Yasak’ın yeğenleri Kadir Yasak ve Ali Yasak ile 9 adamı şafak operasyonuyla yakalandı. Kadir Yasak ve Ali Yasak saklandıkları rezidansta ters kelepçe takılarak gözaltına alındı.
30.01.2022 Yaşam
Gözaltılar sonrası Ece Erken'den açıklama: Allah'ım şükürler olsun
Gözaltılar sonrası Ece Erken'den açıklama: Allah'ım şükürler olsun Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili silahlı saldırı gerçekleştirdiği tespit edilen Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi daha yakalandı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken, sosyal medya hesabından "Allahım şükürler olsun" paylaşımında bulundu.
29.01.2022 Magazin
Aygün Aydın'a 15 gün hapis!
Aygün Aydın'a 15 gün hapis! Sosyal medyadan Hakan Sabancı aleyhine paylaşımlar yapan ve üç gün hapis yatan Aygün Aydın, paylaşımlara devam ettiği gerekçesiyle yeniden hapis cezasına çarptırıldı.
5.08.2021 Magazin
Aşkın Tarifi izleyiciden tam not aldı!
Aşkın Tarifi izleyiciden tam not aldı! Kanal D’nin yeni dizisi Aşkın Tarifi, pazartesi günü yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciden tam not alarak, izleyiciyi hem güldürdü hem de duygulandırdı.
8.06.2021 Televizyon
Tüketicileri çok yakından ilgilendiren karar! Durduruldu
Tüketicileri çok yakından ilgilendiren karar! Durduruldu İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor. Son yıllarda sosyal medya üzerinden alışveriş yapanların sayısı arttı. Özellikle küçük işletmelerin tercih ettiği yöntem vatandaşların kolay bir şekilde alışveriş yapmasını sağlıyor. Gıda alışverişleri için de sosyal medya kullanılıyor. Böylece organik ürün siparişleri kolaylıkla verilerek sağlıklı ürünlere ulaşmak mümkün oluyor. Fakat sosyal medya üzerinden alışveriş yapmak bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Şikayette bulunan kişi sayısı da artıyor. Bu şikayetler ile ilgili emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Sosyal medya platformundan ürün sipariş eden tüketici fotoğraftaki ürünü satın alsa da kendisine başka ürün gelince şikayette bulundu. Ürünü gönderen şirkete 114 bin 326 lira ceza kesildi.
14.03.2021 Ekonomi
Bakan Soylu'ya hakaret etti! Polis harekete geçti
Bakan Soylu'ya hakaret etti! Polis harekete geçti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik, sosyal medyada küfür içerikli paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli, konutunu terk etmemesi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
26.08.2020 Yaşam
Zerrin Özer sosyal medyanın diline düştü!
Zerrin Özer sosyal medyanın diline düştü! Şarkıcı Zerrin Özer photoshop'u ve filtreyi abartınca sosyal medyanın diline düştü.
3.02.2020 Magazin
Kızların sosyal medya kavgası kanlı bitti
Kızların sosyal medya kavgası kanlı bitti Antalya'da, Cennet S.A.(16), annesine küfür ettiğini iddia ettiği arkadaşı Sude İ.'yi (15) sağ ve sol baldırlarından bıçaklayıp kaçtı. Sude İ. hastaneye kaldırılırken, kaçan Cennet S.A. yakalandı.
5.10.2019 Gündem
Güliz Ayla'dan direk dansı!
Güliz Ayla'dan direk dansı! Şarkıcı Güliz Ayla direk dansı performansıyla hayranlarının beğenisini topladı.
2.08.2019 Magazin
Nazlı Hamarat'tan bir emzirme pozu daha!
Nazlı Hamarat'tan bir emzirme pozu daha! İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Nazlı Hamarat, emzirme pozuna bir yenisini daha ekledi. Sosyetik güzel, oğlu İlter Noyan'ı emzirdiği pozu sosyla medya hesabından paylaştı.
8.10.2018 Magazin
Milyoner sevgilisi kafasında kapı kırdı!
Milyoner sevgilisi kafasında kapı kırdı! 22 yaşındaki Brezilyalı öğrenci Melissa, milyoner sevgilisinden dayak yedikten sonra paylaştığı fotoğrafla internette fenomen oldu.
6.10.2018 Dünya
Yıkılan duvarın içinden milyon dolarlar çıktı!
Yıkılan duvarın içinden milyon dolarlar çıktı! Çin'de yolsuzluk operasyonu yapan polis takip ettiği şüphelinin evindeki duvarı yıktı. Tuğlaların içine gizlenmiş 60 milyon Yuan bulan polis gördüklerine inanamadı.
16.01.2018 Dünya
Sosyal paylaşım sitesi üzerinden cinsel tacize gözaltı!
Sosyal paylaşım sitesi üzerinden cinsel tacize gözaltı! Samsun'da sahte sosyal paylaşım sitesi hesabı üzerinden bayanları taciz ettiği iddia edilen bir kişi şikayet üzerine polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
17.11.2017 Yaşam
Sevgilisinin eşine yakalanan metres, sokaktaki elektrik kablolarına asılı kaldı
Sevgilisinin eşine yakalanan metres, sokaktaki elektrik kablolarına asılı kaldı Çin'de erkek arkadaşının eşine yakalanan metres, iç çamaşırlarıyla pencereden atlayınca sokaktaki elektrik kablolarına asılı halde kaldı.
4.07.2017 Yaşam
Acun Ilıcalı'dan Şeyma'ya: Sen hep böyle kal
Acun Ilıcalı'dan Şeyma'ya: Sen hep böyle kal Acun Ilıcalı müstakbel eşi Şeyma Subaşı'nın doğum gününü sosyla medya hesabından kutladı!
2.07.2017 Magazin
Tolgahan Sayışman'ı Instagram'dan kutladı!
Tolgahan Sayışman'ı Instagram'dan kutladı! En yakın arkadaşının düğününe gitmeyen Murat Yıldırım, Tolgahan Sayışman'ı instagramdan kutlamayı tercih etti.
16.02.2017 Magazin
Coşkun Erdem'in ailesine şok fatura!
Coşkun Erdem'in ailesine şok fatura! Usta kanun sanatçısı Coşkun Erdem, İsviçre’de yoğun bakımda uyutulmaya devam ediliyor. Fakat oraya çıkan hastane faturası aileyi zor durumda bıraktı.
28.11.2016 Magazin
Atilla Özdemiroğlu hayatını kaybetti
Atilla Özdemiroğlu hayatını kaybetti Usta sanatçı Atilla Özdemiroğlu 73 yaşında hayatını kaybetti.
20.04.2016 Yaşam
Çağla Şikel'in o mesajı Emre Altuğ'a mı?
Çağla Şikel'in o mesajı Emre Altuğ'a mı? Emre Altuğ ile olan evliliğini bitirdikten sonra kendisini işine veren Çağla Şikel, sosyla medya hesabında hayata dair mesajlar içeren paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.
5.05.2015 Magazin
Kim Jong Un'un saçlarını kim hack'ledi?
Kim Jong Un'un saçlarını kim hack'ledi? Her ne kadar ülkesi Kuzey Kore’de korkulan bir figür olsa da Kim Jong Un, sosyal medyanın en popüler eğlence objlerinden bir tanesi...
20.02.2015 Dünya
Ölüm tehditleri alıyorum!
Ölüm tehditleri alıyorum! CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka, dün TBMM’de yaptığı kadın ve çocuk cinayetlerine ve sorunların ilişkin yaptığı basın açıklamasından sonra sosyal medya üzerinden tehdit aldığını belirterek, "Sosyal medya üzerinden çalışma yapan ’Ak Troller’ konuyu çarpıtmakta, beni çocuk katillerini savunur gibi göstermekte ve hatta çocuklarımı öldürme tehdidine kadar varan ağır saldırılarda bulunmaktadırlar...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sosyla Medya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyla medya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.