Şoray Uzun

Şoray Uzun

Son dakika Şoray Uzun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şoray Uzun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şoray Uzun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şoray Uzun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şoray uzun gelişmeleri de dahil olmak üzere 239 şoray uzun haberi bulunmuştur. Tüm şoray uzun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Cüneyt Arkın'ın sanatçı dostları "Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanarak acılarını paylaştı!
Cüneyt Arkın'ın sanatçı dostları "Neler Oluyor Hayatta'ya bağlanarak acılarını paylaştı! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına canlı bağlanan Cüneyt Arkın’ın sanatçı dostları acılarını paylaştı.
30.06.2022 Televizyon
Birol Güven'in acı günü!
Birol Güven'in acı günü! Yapımcı Birol Güven’in babası Erdoğan Güven, aort damarındaki rahatsızlığından dolayı bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
28.04.2021 Magazin
Ünlü yapımcının babası son yolculuğuna uğurlandı
Ünlü yapımcının babası son yolculuğuna uğurlandı Yapımcı Birol Güvenin babası Erdoğan Güven (89) hayatını kaybetti. Erdoğan Güvenin cenazesi Kocaeli’nin Darıca ilçesinde son yolcuğuna uğurlandı.
26.04.2021 Magazin
Rasim Öztekin'e veda!
Rasim Öztekin'e veda! Usta oyuncu Rasim Öztekin Ses Tiyatrosu'nda anıldı. Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Sınırlı sayıda kişinin katıldığı törende sahneye çıkan kızı Pelin Öztekin babasına, 'Ben burada büyüdüm. Bu sahneye böyle çıkmak istemezdim. Onu çok seviyorum. Herkese çok teşekkür ederim.' sözleriyle veda etti.
10.03.2021 Magazin
Rasim Öztekin hayatını kaybetti!
Rasim Öztekin hayatını kaybetti! Kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin hayatını kaybetti. Öztekin'in vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başsağlığı mesajı. Erdoğan, "Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.
8.03.2021 Gündem
Türkiye TRT'de bayramlaşacak!
Türkiye TRT'de bayramlaşacak! TRT 1’de canlı yapılacak Bayram Özel programları ile bayram dopdolu geçecek.
23.05.2020 Televizyon
Birbirlerinin sahnelerini çektiler!
Birbirlerinin sahnelerini çektiler! TRT Ev Yapımı isimli diziyle farklı oyuncuların kendi evlerinde ve tamamen kendi imkanlarıyla çektikleri bir diziyi izleyici ile buluşturuyor.
24.04.2020 Televizyon
'Seksenler'in yayın tarihi belli oldu
'Seksenler'in yayın tarihi belli oldu TRT 1’in sevilen dizisi 'Seksenler’in yeni sezon ilk bölümünün yayın tarrihi açıklandı.
4.10.2019 Televizyon
'Seksenler' dizisi hakkında flaş karar!
'Seksenler' dizisi hakkında flaş karar! 'Seksenler' dizisinin yapımcısı Birol Güven, sosyal medya hesabından dizinin ekranlara geri döneceğini duyurdu.
11.07.2019 Televizyon
TRT'den yeni yarışma!
TRT'den yeni yarışma! TRT1 ekranlarında yeni bir yarışma başlıyor.
3.06.2019 Televizyon
Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı
Evim Türkiye Fuarı emlak satışları ile başladı Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Türkiye'nin önde gelen 76 gayrimenkul firmasının katılımıyla Almanya'nın Düsseldorf kentinde başladı.
8.02.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de sinema sektörünün temsilcileri ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de sinema sektörünün temsilcileri ile görüştü! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sinema sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.
29.01.2019 Gündem
Örnek baba
Örnek baba Oyuncu Şoray Uzun, Bodrum tatiline çıktı.
5.07.2018 Magazin
İşte 2017 yılının en popüler dizileri!
İşte 2017 yılının en popüler dizileri! Medya Takip Merkezi (MTM), 2017 yılı boyunca yazılı basında en çok konuşulan yerli dizileri araştırdı. Araştırmaya göre; 2006 yılından bu yana ekranlarda olan 'Arka Sokaklar' ilk sırada yer aldı. Fenomen yapımı 2014 yılında yayın hayatına başlayan 'Diriliş Ertuğrul' ve ilk bölümü 2015'te ekrana gelen 'Kırgın Çiçekler' takip etti.
2.01.2018 Televizyon
Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe
Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe Trt 1 28 Eylül Perşembe günü tarihli yayın akışı 05.58’de İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı ile başlayacak. Daha sonra Trt 1 yayın akışı Doktor Geldi, İyilik Kulübü ve Yeşil Deniz adlı yerli dizinin yayınlanması ile devam edecek. Beni Böyle Sev adlı yerli dizinin ardından tekrar Doktor Geldi, Böyle Bitmesin ve Seksenler adlı yerli diziler Trt 1 ekranlarında olacak. Erhan Çelik ile Ana Haber’den sonra Uefa Avrupa Ligi Grup Maçı Konyaspor Vitoria Guimaeres ve Yalaza Trt 1’de yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Perşembe
Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Perşembe Trt 1’de 21 Eylül Perşembe günü yayın akışı İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı’nın saat 05.33’te yayınlanması ile birlikte başlayacak. Daha sonra ise Doktor Geldi, İyilik Kulübü, Yeşil Deniz, Beni Böyle Sev gibi programlar Trt 1 sabah kuşağında yayınlanacak. Böyle Bitmesin ve Seksenler dizilerin tekrarı ve Haber programları sonrasında, Doğrusu Ne? adlı program ve Bir Sevda İşi adlı film Trt 1 ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 14 Eylül Perşembe
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 14 Eylül Perşembe TRT 1 14 Eylül Perşembe günü yayın akışı, İstiklal Marşı ile 06.13’te başlayacak. Hemen sonrasında TRT 1’in yeni programı Doktor Geldi ekranlarda olacak. İyilik Kulübü ve Yeşil Deniz sonrasında, Beni Böyle Sev ve Doktor Geldi adlı program yeni bölümüyle TRT 1 sabah yayınında sizlerle olacak. Böyle Bitmesin ve Seksenler adlı dizi sonrası, 20.00’da akşam kuşağında İstanbul Başakşehir’in Avrupa ligi macerası TRT 1 ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? 7 Eylül Perşembe 7 Eylül tarihli TRT 1 yayın akışı, İstiklal marşı ve günün program akışı ile başlayacak. Seksenler, Böyle bitmesin, El Emeği, Yeşil Deniz ve Lise devriyesi gibi programlar sabah kuşağında yayınlanacak. Akşam kuşağının başlamasından önce, tekrar Seksenler dizisi, Hava Durumu ve Ana Haber programı TRT 1 ekranlarında olacak. Akşam kuşağında ise Ekisporter adlı yabancı sinema, ardından Kendi Düşen Ağlamaz adlı bilgi yarışma programı ekranlara gelecek.
29.09.2021 Gündem
Doğum günü yemeği
Doğum günü yemeği Şoray Uzun, ailesiyle önceki gün Aqua Florya AVM’de objektiflere yansıdı.
27.04.2017 Magazin
Seksenler final yapıyor!
Seksenler final yapıyor! TRT 1'in en sevilen dizilerinden biri final kararı aldı. Seksenler dizisi yakın zamanda final yapacak, işte o tarih...
6.04.2017 Televizyon
Ünlü oyuncu Şoray Uzun'a şok!
Ünlü oyuncu Şoray Uzun'a şok! Oyuncu Şoray Uzun'un otomobiline D-100 karayolu Okmeydanı sapağında TOMA çarptı
24.03.2017 Magazin
Sinemanın kral ve kraliçesi belli oldu
Sinemanın kral ve kraliçesi belli oldu Sinemaya yeni yüzler kazandırmayı hedefleyen ve yıllar sonra yeniden düzenlenen 1. Sinema Güzeli Yarışması’nda ‘Kral’ ve ‘Kraliçe’ belli oldu
23.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şoray Uzun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şoray uzun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.