Gürcistan'da deprem! Ardahan da sallandı
Gürcistan'da deprem! Ardahan da sallandı Gürcistan'da, Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Ninotsminda kenti olan deprem, Ardahan ve  ilçelerinde de hissedildi.
11.07.2022 Gündem
Marmara Denizi'nde korkutan deprem!
Marmara Denizi'nde korkutan deprem! Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
18.04.2021 Gündem
Bingöl'de 5.7 büyüklüğünde deprem! Çok sayıda ilde hissedildi...
Bingöl'de 5.7 büyüklüğünde deprem! Çok sayıda ilde hissedildi... Bingöl'de şiddetli deprem. AFAD verilerine göre Bingöl Karlıova'da 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.8 olarak duyurdu. Bingöl Karlıova'da meydana gelen deprem, Erzurum, Muş ve Erzincan illerinden de hissedildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: "Bingöl'deki depremde 18 kişi yaralandı. Yaralılardan şu an itibarıyla kritik durumda olan vatandaşımız yok." Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Şu ana kadar bir can kaybı yok, detaylı şekilde yerinde inceleyeceğiz. Tekrar geçmiş olsun" dedi. Bingöl Valiliği: Karlıova / Kaynarpınar Köyünde göçük altında kalan güvenlik korucumuz maalesef kurtarılamamıştır. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Aziz milletimize başsağlığı dileriz.
14.06.2020 Gündem
Son dakika... Türkiye sınırında korkutan deprem!
Son dakika... Türkiye sınırında korkutan deprem! İran'ın batısındaki Batı Azerbaycan eyaletine bağlı Hoy kentinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
26.03.2020 Gündem