KPSS ile ilgili önemli gelişme! İnsan Hakları Eylem Planı'nda açıklandı!
KPSS ile ilgili önemli gelişme! İnsan Hakları Eylem Planı'nda açıklandı! Cumhurbaşakanı Recep Tayyip Erdoğan İnsan Hakları Eylem Planı'nı açıkladı. İnsan Hakları Eylem Planı'nı, 2 yıllık bir zaman diliminde uygulanmak üzere hazırlandığını dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyet'in 100. yılına girmeye hazırlanan Türkiye'nin temel politika belgesi olacak" dedi. Erdoğan, ''Bu sürecin sonunda 9 amaç, 50 hedef, 393 faaliyeti içeren bir belge olarak ortaya çıktı. 2 yıllık bir zaman diliminde uygulanmak üzere hazırlanmıştır'' dediği belgenin öne çıkan başlıkları arasında Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile hakim ve savcı adaylığı sınavı gibi sınavlar ile ilgili açıklaması oldu. Peki, KPSS nasıl olacak? KPSS değişecek mi? İşte 2021 KPSS ile ilgili İnsan Hakları Eylem Planı'nda açıklanan o madde!
2.03.2021 Gündem
Son dakika: KPSS ÖABT sonuçları açıklandı!
Son dakika: KPSS ÖABT sonuçları açıklandı! ÖSYM tarafından 2018-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans / ÖABT sonuçları açıklandı. Sonuçlara "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden ulaşılabiliyor.
29.08.2018 Gündem
KPSS alan bilgisi sınav soruları ve cevapları erişime açıldı
KPSS alan bilgisi sınav soruları ve cevapları erişime açıldı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 28 ve 29 Temmuz'da yapılan 2018-KPSS lisans alan bilgisi oturumlarında adaylara yöneltilen sorular ile cevap anahtarları erişime açıldı.
31.07.2018 Gündem
Son dakika: ÖSYM'den KPSS tercih duyurusu
Son dakika: ÖSYM'den KPSS tercih duyurusu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puanına göre bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme yapmak için aday tercihleri, 5 Temmuz'a kadar alınacak.
26.06.2018 Gündem