Son dakika... Suudi Arabistan'dan korkunç haberler geliyor!
Son dakika... Suudi Arabistan'dan korkunç haberler geliyor! Suudi gazeteci Turki Bin Abdul Aziz Al Jasser'in bir Twitter hesabından Suudi Arabistan'daki insan hakları ihlallerini paylaştığı gerekçesiyle tutuklu bulunduğu cezaevinde işkence yapılarak öldürüldüğü iddia edildi.
8.11.2018 Dünya
Son dakika... 'Kaşıkçı'nın cesedi bulundu!'
Son dakika... 'Kaşıkçı'nın cesedi bulundu!' Çin'in resmi haber ajansı Şinhua son dakika olarak, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin bulunduğunu iddia etti. İngiliz Sky News ise Kaşıkçı'nın cesedinin parçalara ayrıldığını ve Suudi Konsolosluğuna ait konutun bahçesinde bulunduğunu bildirdi.
28.10.2018 Dünya
Cemal Kaşıkçı cinayetinde yeni gelişme! Boğma İşlemi...
Cemal Kaşıkçı cinayetinde yeni gelişme! Boğma İşlemi... Dünya Cemal Kaşıkçı olayını saniye saniye takip ediyor. Öldürüldüğü itiraf edilen gazeteci için boğma işleminin 7-8 dakika sürdüğü iddia ediliyor.
22.10.2018 Gündem
Son dakika... 'Suudi Konsolos görevden alındı!' haberini çektiler!
Son dakika... 'Suudi Konsolos görevden alındı!' haberini çektiler! Reuters, Sabq gazetesini kaynak göstererek Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosu'nun görevden alındığı ve hakkında soruşturma başlatılacağını duyurdu. Ancak ajans daha sonra haberi yayından çekti.
17.10.2018 Dünya