Somer Şef

Somer Şef

Son dakika Somer Şef haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Somer Şef ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Somer Şef haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Somer Şef

haberleri sayfasında son dakika yaşanan somer şef gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 somer şef haberi bulunmuştur. Tüm somer şef haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef şampiyonu belli oluyor: MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef bu hafta yok mu?
MasterChef şampiyonu belli oluyor: MasterChef All Star finali ne zaman? MasterChef bu hafta yok mu? MasterChef 1 hafta boyunca ekrana gelmeyecek. tv8 yayın akışında yer alan bilgilere göre bu hafta boyunca Survivor All Star yayınlanacak. Barbaros, Esra, Hasan ve Tahsin'in son dörde kaldığı MasterChef All Star finali ne zaman yapılacak? Somer Şef şampiyonun belli olacağı MasterChef All Star final tarihini açıklarken, 1 Ocak Pazartesi günü Survivor All Star'ın yayınlanması izleyenlerin kafasını karıştırdı.
2.01.2024 Televizyon
Somer Şef hiçbir şartı kabul etmedi: MasterChef All Star'da Barbaros'u stüdyodan kovdu, mesajı verdi!
Somer Şef hiçbir şartı kabul etmedi: MasterChef All Star'da Barbaros'u stüdyodan kovdu, mesajı verdi! MasterChef All Star'da bu akşam oynanan ödül oyununda ipler gerildi. Somer Sivrioğlu ve MasterChef Barbaros arasında yaşanan gerilim, sezonun en önemli olayları arasında gösterildi. Kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan kıran kırana mücadele sürerken finale yaklaşan oyunda artık son tartışmalar yaşanıyor.
1.12.2023 Televizyon
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı?
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı? MasterChef Türkiye All Star 150. Bölümü 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buluyor. Bu akşamki yeni bölümde altın kaşığı kimin aldığı merak ediliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şef sezonun ikinci altın kaşığını atıyor. En güzel tabağını yaparak altın kaşıkla ödüllendirilen yarışmacının kim olduğu yoğun bir şekilde sorgulanıyor.
15.11.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da yarışmacının hareketi Somer Şef'i sinirlendirdi! 'Arkadaşlarına saygısızlık'
MasterChef All Star'da yarışmacının hareketi Somer Şef'i sinirlendirdi! 'Arkadaşlarına saygısızlık' Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, yarışmacı Sergen Somer Şef'i sinirlendirdi. Sergen, diğer yarışmacılar dokunulmazlık oyunu oynarken stüdyoda uyudu.
13.10.2023 Televizyon
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı!
Sergen Hasan'a yalvardı, Barış dalga geçti! MasterChef All Star'da Somer Şef gaza bastı! MasterChef All Star'da haftanın ikinci takım oyunu bu akşam oynanıyor. 11 Ekim MasterChef düello oyunu öncesi kırmızı ve mavi takım arasındaki gerilimli anlar yaşandı. Haftanın ilk eleme adayları MasterChef Sergen ve Tahsin, Barış ile tartıştı. "Hasan, bunu bugün bana ver" diyen Sergen Özen'e, "Sen kendini ne sanıyorsun" cevabını veren Barış tepki çekti.
10.10.2023 Televizyon
Somer Şef'ten büyük gaf! MasterChef All Star'da finalist ve şampiyonlara yedek muamelesi yaptı
Somer Şef'ten büyük gaf! MasterChef All Star'da finalist ve şampiyonlara yedek muamelesi yaptı MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın eleme adaylarının belli olduğu yarışmada jüri üyesi Somer Sivrioğlu, yaptığı konuşmayla sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Yarışmanın kurallarına göre şampiyon ve finalistlerin sonradan kadroya dahil olması Somer şefi şaşırttı.
10.09.2023 Televizyon
Bu elbise Somer Şefi defileye çıkartır! MasterChef All Star'da dokunulmazlık değil elbise olay oldu
Bu elbise Somer Şefi defileye çıkartır! MasterChef All Star'da dokunulmazlık değil elbise olay oldu MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları tüm hızıyla sürüyor. 31 Ağustos MasterChef dokunulmazlık oyunu tam bir geri dönüşe sahne oldu. Kırmızı takımın 12-17'den 17-19'a getirerek kazandığı oyun sonrası kırmızılarda büyük coşku vardı. MasterChef Alican'ın kaptan olduğu kırmızı takım haftanın son dokunulmazlık oyununu kazandı. Ancak bundan öte Somer Şef'in elbisesi vardı. Ve bu elbise geceye damga vurdu.
1.09.2023 Televizyon
O geldi Somer Şef Sergen ve Tahsin'e lafı soktu! MasterChef All Star'da Hasan ilk raconu kesti!
O geldi Somer Şef Sergen ve Tahsin'e lafı soktu! MasterChef All Star'da Hasan ilk raconu kesti! MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. 21 Ağustos takım kaptanlığı oyunu oynandı ancak bunun önüne geçen Somer Şef'in laf sokması oldu. All Star kadrosuna katılan MasterChef Hasan Biltekin'in ilk raconu kestiği yeni bölümde Mehmet Şef son noktayı koydu. İşte MasterChef yeni bölümde yaşananlar...
24.08.2023 Televizyon
MasterChef kim elendi? 16 Temmuz MasterChef All Star'da elenen kim oldu? İşte eleme adayları...
MasterChef kim elendi? 16 Temmuz MasterChef All Star'da elenen kim oldu? İşte eleme adayları... MasterChef All Star'da eleme gecesi bu akşam yapılıyor. 16 Temmuz MasterChef All Star kim elendi sorusu da gündemdeki yerini aldı. Şampiyon isimlerin hafta boyunca kıran kırana mücadele ettiği yarışmada Somer Şef'in dönüşüyle heyecan daha da arttı. Eleme adaylarının bu akşam hayallerine veda etme korkusu yaşacağı MasterChef'te kırmızı ve mavi takım arasında gerilim de sürüyor. Peki bu akşam MasterChef All Star'a kim veda etti?
16.07.2023 Televizyon
MasterChef All Star'a geri döndü müjdeyi verdi! Somer Şef'ten MasterChef şampiyonları için şaşırtan açıklama!
MasterChef All Star'a geri döndü müjdeyi verdi! Somer Şef'ten MasterChef şampiyonları için şaşırtan açıklama! MasterChef All Star sezonu ana kadronun belirlenmesinin ardından resmen başladı. Seyircinin gözü ise ilk bölümden itibaren eski şampiyonları aradı. Şampiyon olan Uğur Kardaş, Serhat Doğramacı, Cemre Uysak, Metin Yavuz ve sezon ikincilerinin All Star'da yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Uzun süredir jüri koltuğunda olmayan Somer Sivrioğlu ise geri döndü. Sürpriz açıklamayı ise yine o yaptı.
11.07.2023 Televizyon
Somer Şef MasterChef'te neden yok? Somer Sivrioğlu MasterChef'ten neden ayrıldı?
Somer Şef MasterChef'te neden yok? Somer Sivrioğlu MasterChef'ten neden ayrıldı? Somer Sivrioğlu MasterChef'te neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Somer Şef, 2018 yılından bu yana yarışmanın jüri koltuğunda oturuyor. Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte MasterChef All Star'da jürilik yapacak mı sorusu da sevenleri tarafından araştırılıyor. Fragmanda yer almayan Somer Sivrioğlu MasterChef'ten neden ayrıldı? İşte detaylar...
15.06.2023 Televizyon
Somer Sivrioğlu'nun dönüş tarihi belli oldu! MasterChef 2023'te Somer Şef tezgah başına ne zaman geçecek?
Somer Sivrioğlu'nun dönüş tarihi belli oldu! MasterChef 2023'te Somer Şef tezgah başına ne zaman geçecek? MasterChef All Star sezonu başladı ancak akıllarda tek bir soru var. Jüride yer alan Somer Sivrioğlu sezona başlamadı. Onun yerini Yılmaz Öztürk aldı. Farklı formatıyla başlayan yarışmada birbirinden önemli yarışmacılar yer alıyor. Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte görmye alıştığımız Somer Sivrioğlu MasterChef'e ne zaman dönecek? Somer Şef MasterChef'te neden yok? İşte tüm soruların yanıtları...
15.06.2023 Televizyon
MasterChef geri döndü! All Star ana kadrosuna giren ilk isim belli oldu
MasterChef geri döndü! All Star ana kadrosuna giren ilk isim belli oldu MasterChef Türkiye, 'All Star' formatı ile ekranlara geri döndü. Geçtiğimiz yıllarda yarışmada iz bırakan isimlerin mücadele edeceği yarışmada, 'All Star' ana kadrosuna giren ilk yarışmacı belli oldu. İlk bölümde yer almayan Somer Şef, programa Avustralya'dan bağlandı ve MasterChef'in ilk bölümünde neden yer almadığını da açıkladı.
14.06.2023 Magazin
Fragmanda yoktu, sebebi anlaşıldı! MasterChef All Star'da Somer Şef'in yerine o isim geliyor!
Fragmanda yoktu, sebebi anlaşıldı! MasterChef All Star'da Somer Şef'in yerine o isim geliyor! MasterChef All Star sezonu başlıyor. TV8'de her yıl heyecanlı anlara sahne olan yarışmda jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna olacak. İlk tanıtımda yer almayan Somer Sivrioğlu'nun yarışmadan ayrılıp ayrılmadığı merak konusu olmuştu. Sebebi daha sonra anlaşıldı. İşte yeni jüri adayı...
11.06.2023 Televizyon
MasterChef All Star fragmanında Somer Şef şoku! Somer Sivrioğlu MasterChef'ten ayrılıd mı?
MasterChef All Star fragmanında Somer Şef şoku! Somer Sivrioğlu MasterChef'ten ayrılıd mı? MasterChef All Star 2023 yayın hayatına 14 Haziran 2023 akşamı başlıyor. Somer Sivroğlu'nun yarışmadan ayrıldığı iddiları da yeni fragmandan sonra güçlendi. MasterChef All Star yeni bölüm fragmanında görünmeyen ancak Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna şeflerin yer alması Somer Sivrioğlu'nun yeni sezonda jüride olmayacağına işaret sayıldı. Ünlü şef Somer Sivrioğlu MasterChef All Star'dan ayrıldı mı?
4.06.2023 Televizyon
Acun Ilıcalı'dan fotoğraflı yanıt geldi!
Acun Ilıcalı'dan fotoğraflı yanıt geldi! Acun Ilıcalı, MasterChef Türkiye jüri üyelerinden Mehmet ve Somer Şef'in yeni sezonda olmayacağı iddialarına yanıt niteliğinde bir paylaşım yaptı.
31.01.2023 Magazin
MasterChef'te eleme şoku! Gözyaşları sel oldu
MasterChef'te eleme şoku! Gözyaşları sel oldu MasterChef 2022'de eleme heyecanı yaşandı. Hafta boyu takım mücadeleleri ve ardından bireysel dokunulmazlıklar için tezgah başında yerini alan yarışmacılar arasından 4 isim eleme potasına girdi. Fatma Nur, Gamze, Burak Kaya ve Tolga'nın eleme potasında olduğu programda hayallerine veda eden isim yarışmanın 139. bölümünde belli oldu. Gecenin sonunda elenen isim ve Somer Şef gözyaşlarına boğuldu.
28.11.2022 Magazin
Masterchef elenen isim belli oldu! Büşra mı, Fatma Nur mu, Barış mı?
Masterchef elenen isim belli oldu! Büşra mı, Fatma Nur mu, Barış mı? TV8’de ekrana gelen MasterChef Türkiye’de, bu yılın altıncı eleme heyecanı yaşandı. Yeni sezonda hafta boyunca oynanan dokunulmazlık ve eleme oyunları sonrasında potaya giren yarışmacılardan biri bu akşam veda etti. Mehmet Yalçınkaya, elenen ismi açıkladı. Masterchef Türkiye'de kim elendi? 20 Kasım 2022 Pazar Masterchef’e veda eden kim oldu? MasterChef Büşra mı, Fatma Nur mu, Barış mı elendi? İşte Masterchef Türkiye’de elenen isim...
20.11.2022 Magazin
'MasterChef Türkiye'de tartışma! Beddualar havada uçuştu
'MasterChef Türkiye'de tartışma! Beddualar havada uçuştu TV8'in sevilen yarışması 'MasterChef Türkiye'ye bu hafta gerginlikler damga vurdu. Son dönemde Büşra Zambak ile yıldızı barışmayan Burak Kaya, bu kez Fatma Nur Uçar ile karşı karşıya geldi. İkili arasındaki tartışma bir anda bedduaya dönünce şefler müdahale etmek zorunda kaldı.
1.11.2022 Magazin
Masterchef Miso nedir, miso nasıl bir yemek? Kırmızı miso hangi ülkeye ait?
Masterchef Miso nedir, miso nasıl bir yemek? Kırmızı miso hangi ülkeye ait? Masterchef’in yayınlanan son bölümünde takım dokunulmazlık oyununda Miso ile bir yemek yaptı. Dokunulmazlıkta yapılacak ürün Miso olurken, vatandaşlar Masterchef Miso nedir, miso nasıl yapılır, miso hangi ülkeye ait? sorularına yanıt aramaya başladı.
21.10.2022 Televizyon
Somer Sivrioğlu'nun koruma isyanı: Ne şişmanlığım kaldı, ne görgüsüzlüğüm!
Somer Sivrioğlu'nun koruma isyanı: Ne şişmanlığım kaldı, ne görgüsüzlüğüm! 'MasterChef Türkiye' yarışmasının sempatik jüri üyesi Somer Sivrioğlu, hafta sonu davet üzerine İzmir'e gitti. Burada yoğun ilgiyle karşılanan Somer Şef, ekibinden soğuk şefi ile yemek yaparken, sevenleriyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Sahneden indikten sonra AVM güvenliğinin kendisine eşlik ettiği Sivrioğlu, sosyal medyanın gündemine oturan görüntüler hakkında sessizliğini bozdu.
19.10.2022 Magazin
Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim!
Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim! MasterChef'te hafta boyunca mücadele eden kırmızı ve mavi takım yarışmacılarından 6 isim eleme potasına girdi. MasterChef'te veda eden ismin belirlenmesi için iki aşamalı bireysel dokunulmazlık yarışları düzenlendi. Peki, Masterchef kim elendi (9 Ekim), dün akşam Masterchef’te elen yarışması kim oldu? 9 Ekim 2022 Pazar Masterchef Türkiye’ye veda eden isim...
10.10.2022 Televizyon
MasterChef Somer Sivrioğlu: Aşk bana iyi çocuk olmayı bıraktırdı
MasterChef Somer Sivrioğlu: Aşk bana iyi çocuk olmayı bıraktırdı Youtube'ta yayınlanan Katarsis programının yeni bölümünün konuğu Şef Somer Sivrioğlu oldu. Programda Somer Şef, Gökhan Çınar’a samimi açıklamalarda bulundu. Çocukluğunu, anne-babasının ayrılığı sonrasında babasının eşi tarafından kendisine yaşatılanları,ilk aşık olduğu anları paylaşıyor. İdealleri olan bir gençken batış hikayesini, yeniden ayağa kalkışını, evliliğini, baba olmanın ona yaşattıklarını paylaşan Somer Şef içini döktü.
6.10.2022 Magazin
Masterchef Hamza kimdir, kaç yaşında, hangi sezon yarıştı? Masterchef Hamza Mercimek hasta mı, Hamza’ya ne oldu, hastalığı ne, böbrek yetmezliği mi?
Masterchef Hamza kimdir, kaç yaşında, hangi sezon yarıştı? Masterchef Hamza Mercimek hasta mı, Hamza’ya ne oldu, hastalığı ne, böbrek yetmezliği mi? MasterChef Hamza kimdir, hastalığı ne, ne zaman MasterChef'te yarıştı? Sorularına yanıt aranıyor. Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan MasterChef'te yarıştan Hamza Mercimek'in hastalığı merak konusu oldu. Somer Şef'in eski yarışmacının sağlığıyla ilgili verdiği bilgilerden sonra Hamza Mercimek'in hastalığı ve hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, MasterChef Hamza’ya ne oldu, hastalığı böbrek yetmezliği mi?
12.09.2022 Televizyon
MasterChef'te unutulmaz anlar! Anlamlı jest herkesi duygulandırdı
MasterChef'te unutulmaz anlar! Anlamlı jest herkesi duygulandırdı Böbreklerini kaybeden MasterChef eski sezon yarışmacısı Hamza Mercimek'e yarışmacılardan destek geldi. Geçtiğimiz haftalarda programa görüntülü bağlanarak böbrek nakli beklediğini açıklayan Mercimek için yarışmacılardan büyük jest geldi. Somer Şef ise Hamza'nın sağlık durumu ile ilgili üzen haberi verdi.
11.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Somer Şef ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki somer şef haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.