Yürekleri sızlatan vicdansızlık! 3 haftalık bebek...
Yürekleri sızlatan vicdansızlık! 3 haftalık bebek... Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, evinin önüne bırakılan çantadan gelen sesleri duyan Suriye uyruklu Maha Sümeyye, çevresindekilerden yardım istedi. Motosikletli bir kurye, bebeği çantadan çıkarırken, 3 haftalık olduğu tahmin edilen ve durumu iyi olan kız bebek, sağlık ekibi tarafından kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.
28.12.2021 Yaşam
Bağcılar'da şoke eden durum! Ağlama sesi dikkat çekti, görenler şaşkına döndü!
Bağcılar'da şoke eden durum! Ağlama sesi dikkat çekti, görenler şaşkına döndü! Bağcılar’da bir apartmanın arka bahçesinden ağlama sesleri duyan vatandaşlar, yeni doğmuş bir bebek buldu. Bebek sağlık ekipleri tarafından kontrol amaçlı hastaneye götürülürken, polis ekipleri bebeğin ailesini bulmak için çalışma başlattı.
9.12.2021 Yaşam
İstanbul'da şoke eden olay! Vatandaşlar şikayet etti kadın gözaltına alındı!
İstanbul'da şoke eden olay! Vatandaşlar şikayet etti kadın gözaltına alındı! Tuzla'da sokaktan yakaladığı kedileri keserek eve götürüp yediği iddia edilen kadın, hayvan severlerin ihbarı ile yakalandı. Yakalanan kadının ilk ifadesinde kedileri kesip yediğini itiraf ettiği öğrenildi. Cani kadın elinde tuttuğu ve içinde kestiği kedi olduğu iddia edilen poşet ile birlikte vatandaşlar tarafından görüntülendi.
22.11.2020 Yaşam