Sofya

Sofya

Son dakika Sofya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sofya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sofya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sofya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sofya gelişmeleri de dahil olmak üzere 893 sofya haberi bulunmuştur. Tüm sofya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferine başladı Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
Avrupa’da iş bulmanın en kolay olduğu şehir belli oldu!
Avrupa’da iş bulmanın en kolay olduğu şehir belli oldu! Avrupa Birliği’nde (AB) iş bulmanın en kolay olduğu şehrin Prag olduğu belirlendi. AB Komisyonu her yıl hazırladığı Avrupa Şehirlerinde Yaşam Kalitesi raporunu kamuoyuna duyurdu. İstihdam imkanlarının da değerlendirildiği rapora göre, AB’nin kuzey bölgelerinde iş bulma olasılığı güneye kıyasla daha fazla.
3.03.2024 Ekonomi
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri
Nesrin Baş kimdir, nereli, kaç yaşında? Avrupa Güreş Şampiyonu Nesrin Baş'ın kariyeri Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Milli güreşçi Nesrin Baş, Avrupa şampiyonu oldu. Milli gururumuz Güreşçi Nesrin Baş’ın kariyeri ve özel hayatına yönelik detaylar şampiyonluk sonrası sorgulanmaya başlandı. 
17.02.2024 Diğer Sporlar
Yazar Füruzan hayatını kaybetti
Yazar Füruzan hayatını kaybetti Çağdaş Türk edebiyatının önemli isimlerinden, yazar Füruzan 91 yaşında hayatını kaybetti.
11.02.2024 Magazin
Bakan Fidan: Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz
Bakan Fidan: Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile gerçekleştirdiği basın toplantısında “Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz. Bu konunun tartışılmasını bırakın akıldan geçirilmesi bile söz konusu olamaz” dedi.
30.01.2024 Gündem
THY'den ucuz yurt dışı bileti
THY'den ucuz yurt dışı bileti Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'ya özel ucuz bilet kampanyası başlattı.
12.01.2024 Ekonomi
THY'den ucuz yurt dışı bileti kampanyası
THY'den ucuz yurt dışı bileti kampanyası Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'ya özel ucuz bilet kampanyası başlattı.
12.01.2024 Ekonomi
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır? Pegasus yurt dışı biletleri için kampanya başlattı. Pegasus yurt dışı 9 Euro kampanyası sonrası vatandaşlar kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olduğunu, hangi tarihlerde ve nasıl alınabileceğini, sorulamaya başladı. Peki, Pegasus yurt dışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurt dışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
18.10.2023 Ekonomi
THY'den vatandaşlara ucuz bilet kampanyası! İşte detaylar...
THY'den vatandaşlara ucuz bilet kampanyası! İşte detaylar... Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'da birçok noktaya avantajlı fiyatlarla seyahat imkânı sunduğunu duyurdu.
9.10.2023 Ekonomi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi Turizmi tüm yıla yaymak için çalışmalar yaptıklarını belirten SunExpress CEO’su Max Kownatzki, kış kapasitesini de artırarak uçuş ağlarına 15 yeni rota eklediklerini açıkladı.
8.10.2023 Ekonomi
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek
İstanbul'a yeni hat geliyor! 8 durak olacak, yayalar da yürüyebilecek Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. İki ray yolundan birini trenler diğerini de yayalar kullanabilecek. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk yapılabilecek. Böylece 1872’de hizmete alınan hat tarihinde ilk kez yaya kullanımına açılmış olacak.
14.09.2023 Ekonomi
Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı, Şakir Zümre fabrikasını kim kapattı? Şakir Zümre'nin ölümü...
Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı, Şakir Zümre fabrikasını kim kapattı? Şakir Zümre'nin ölümü... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı Vizyonu açıklamasında Şakir Zümre ile ilgili videosu gündem oldu. Türk savunma sanayisinin ilk özel teşebbüs askeri fabrikasını kuran Şakir Zümre İstiklal Savaşı'nın ilk Türk özel "uçak bombası" fabrikasının kurucusudur. Peki, Şakir Zümre kimdir? Şakir Zümre fabrikası ne zaman kapandı? Şakir Zümre neler yapmıştır? İşte detaylar…
3.08.2023 Gündem
Seray Sever ikiz kızlarıyla denizde! Fit haliyle dikkat çekti
Seray Sever ikiz kızlarıyla denizde! Fit haliyle dikkat çekti Seray Sever ikiz bebekleriyle plajda görüntülendi. İkiz kızları Sofya ve Alya ile birlikte denizde ve kumsalda oyunlar oynayan başarılı oyuncu, fit haliyle de gençlere taş çıkardı.
6.07.2023 Magazin
Bakan Çavuşoğlu: Şimdiden gaz ticaretinde önemli bir ülke haline geldik
Bakan Çavuşoğlu: Şimdiden gaz ticaretinde önemli bir ülke haline geldik Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu, “Şu anda Doğu, Güneydoğu Avrupa ve Balkanlar başta olmak üzere Avrupa’ya gaz tedariki yapmaya başladık. Azerbaycan’dan gelen boru hattının kapasitesini iki katına çıkarıyoruz. Cezayir ve Nijerya gibi 15 farklı ülkeden LNG’yi tankerle getiriyoruz, terminallerde gaza dönüştürüp boru hattı ile gaz ihracatı ve ticaretine başladık. Bulduğumuz doğal gazın bir kısmını sisteme bağladık, bu bizim için yeterli değil. Şimdiden gaz ticaretinde önemli bir ülke haline geldik” dedi.
8.05.2023 Gündem
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim'
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim' Games Of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen’a benzetilen Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı hayatına ilişkin merak edilenleri anlattı. Games Of Thrones dizisini izlemediğini ifade eden Subaşı, Khaleesi karakterine ilk benzetildiğinde araştırma yaptığını belirterek, “Küllerinden doğan güçlü bir kadın figürüne benzetilmek çok hoş” dedi. Adaylık tekliflerine ilişkin ise çarpıcı bir açıklama ile cevap verdi.
1.02.2023 Gündem
Melek Mızrak Subaşı kimdir, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı hangi partiden? Melek Mızrak Subaşı’nın eşi kim, kaç yaşında, nereli?
Melek Mızrak Subaşı kimdir, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı hangi partiden? Melek Mızrak Subaşı’nın eşi kim, kaç yaşında, nereli? Melek Mızrak Subaşı kimdir, hangi partiden, Bilecik Belediye Başkan Vekili kaç yaşında, nereli? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ziyaret ettiği CHP'li Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı sosyal medyanın gündemine oturdu. Başkan Vekili Subaşı, Game Of Thrones dizisindeki Targaryen hanesi karakterlerine benzetilirken iltifatlar yağdı. Peki, Melek Mızrak Subaşı kimdir, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı hangi partiden?
30.01.2023 Gündem
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım'
Her yerde aranıyor! Bulana 100 bin dolar ödül verilecek: 'Bitcoin katili olacağım' Haziran 2016'da, Ruja Ignatova kendisini 'Kripto Kraliçesi' ilan etti ve şirketi OneCoin'i büyüyen kripto para piyasasında Bitcoin'in kazançlı bir rakibi olarak tanıttı. Ignatova, bir etkinlikte yatırımcılar kendisini alkışlayıp ıslık çalarken, "İki yıl içinde OneCoin, Bitcoin katili olacak." dedi. Bu olaydan 16 ay sonra ise Ignatova, 4 milyar dolarlık bir vurgun yaparak kayıplara karıştı. İşte FBI'ın nerede olduğunu bilene 100 bin dolar ödül vereceğini duyurduğu Kripto Kraliçesi'nin hikayesi...
23.01.2023 Dünya
Türkiye'den Bulgaristan'a 1,5 milyar metreküplük doğal gaz satışı
Türkiye'den Bulgaristan'a 1,5 milyar metreküplük doğal gaz satışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bulgaristan Enerji Bakanı Rosen Hristov ile iki ülke arasında doğal gaz alanında işbirliği anlaşması imzaladı.
3.01.2023 Ekonomi
Hablemitoğlu suikastı faillerinden Mustafa Levent Göktaş Türkiye'ye getirildi
Hablemitoğlu suikastı faillerinden Mustafa Levent Göktaş Türkiye'ye getirildi Necip Hablemitoğlu suikastı faillerinden Mustafa Levent Göktaş'ın Türkiye'ye iade talebi Bulgaristan makamlarınca kabul edilmişti. Göktaş'ı taşıyan uçak 23.57 de İstanbul Havalimanı'na indi.
16.12.2022 Gündem
Türkiye Ata’sını anıyor! 84 yıldır bitmeyen özlem
Türkiye Ata’sını anıyor! 84 yıldır bitmeyen özlem Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938'de hayata gözlerini yumdu. İşte az bilinen fotoğraflarıyla ölümünün 84. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk...
10.11.2022 Gündem
Kaçak göçmenlerle sınırda çatışma; 1 Bulgar polisi öldü
Kaçak göçmenlerle sınırda çatışma; 1 Bulgar polisi öldü Edirne'nin Hamzadere Sınır Kapısı yakınlarındaki sınır bölgesinde, Bulgaristan'a kaçak geçiş yapmak isteyen göçmenler ile ülke sınır görevlileri arasındaki çatışmada Bulgar polisi Petır Bicvarov (30), açılan ateş sonucu yaşamını yitirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Bulgaristan İçişleri Bakanı Ivan Demerdzhiev ile görüştüğünü belirterek, "Olayın faillerinin tespiti ve olayın aydınlatılması için iki tarafın beraber çalışması konusunda mutabık kaldık" dedi.
8.11.2022 Dünya
Erkan Yolaç yoğun bakımda tedavi görüyor! Eşi sağlık durumunu açıkladı
Erkan Yolaç yoğun bakımda tedavi görüyor! Eşi sağlık durumunu açıkladı Yaklaşık 3 aydır bağırsak enfeksiyonu nedeniyle tedavi gören sunucu Erkan Yolaç'ın son 10 gündür yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Ünlü sunucunun sağlık durumu hakkında eşi Asuman Tuğberk Yolaç, "Son 10 gündür yoğun bakımdayız. Bilinci açılıyor, kapanıyor. Onunla konuşabildiğimiz zamanda hep 'ne zaman çıkacağım' diye soruyor. Çıkacağız Erkancığım, yürüyerek geldik, yürüyerek çıkacağız diyorum. Duaları bekliyoruz" dedi.
27.10.2022 Magazin
Erkan Yolaç kimdir? Evet Hayır sunucusu kaç yaşında, nereli, yaşıyor mu, Erkan Yolaç’ın hastalığı ne?
Erkan Yolaç kimdir? Evet Hayır sunucusu kaç yaşında, nereli, yaşıyor mu, Erkan Yolaç’ın hastalığı ne? Evet Hayır sunucusu olarak tanınan Erkan Yolaç hastalığı sebebiyle gözetim altına alındı. Peki, Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? Evet Hayır sunucusu Erkan Yolaç’ın hastalığı ne?
26.10.2022 Magazin
Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması!
Doğal gaz fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Gelen son dakika haberine göre doğal gaz fiyatlarıyla ilgili merak edilen veri ortaya çıktı. Avrupa başkentleri arasında konutlarda en ucuz gazı 4,68 metreküp/lira ile Türkiye kullanıyor, en yüksek fiyatı Hollandalı ödüyor.
22.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sofya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sofya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.