Siyasi kulislerde yer yerinden oynuyor! Yeni ittifaklar, yeni adaylar açıklamalar peş peşe geliyor! Gül, İmamoğlu, Yavaş, Akşener...
Siyasi kulislerde yer yerinden oynuyor! Yeni ittifaklar, yeni adaylar açıklamalar peş peşe geliyor! Gül, İmamoğlu, Yavaş, Akşener... Siyasi kulislerde deprem etkisi yaratacak iddialar peş peşe geliyor. Kulislerde yeni ittifakların kurulacağı, siyasi aktörlerin yeni hamleler yapacağı peş peşe açıklanıyor. İşte siyaset gündemini sarsacak çarpıcı iddialar...
29.11.2021 Siyaset
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan CHP'ye mesaj! Cumhurbaşkanı adayı gibi dolaşıyor...
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan CHP'ye mesaj! Cumhurbaşkanı adayı gibi dolaşıyor... CHP ile İYİ parti arasındaki gerginlik siyasi kulislerde dolaşmaya başladı. Liderlerden gelen peş peşe mesajlarda da adeta soğuk savaş rüzgarları esiyor. Son olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun üç ili gezmesi CHP'ye bir mesaj olarak algılandı.
12.10.2021 Gündem
Millet İttifakı adayı ile ilgili flaş açıklama!
Millet İttifakı adayı ile ilgili flaş açıklama! Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünde gerçekleşen Tarafsız Bölge programında siyasi kulislerde konuşulan ve merak edilen soruları yanıtladı. Prof. Dr. Aydın Ayaydın, "Hem CHP tavanında hem de tabanında Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı adaylığı benimsenmiş durumda" dedi.
11.10.2021 Siyaset
Siyasi kulislere bomba gibi düştü! Yeni ittifak...
Siyasi kulislere bomba gibi düştü! Yeni ittifak... Siyasi kulislere bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Cumhurbaşkanlığı seçimine 2 yıl kala yeni üçüncü bir ittifakın kurulacağı ifade edildi.
28.01.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri