Sinem Öztürk

Sinem Öztürk

Son dakika Sinem Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sinem Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sinem Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinem Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinem öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 246 sinem öztürk haberi bulunmuştur. Tüm sinem öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahkeme 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmamasına karar verdi
Mahkeme 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin yayınlanmamasına karar verdi Türk halk ozanı Neşet Ertaş'ın hayat hikayesini anlatan Garip Bülbül Neşet Ertaş filminin 'Kişilik haklarını ihlal ettiği' gerekçesiyle ailesinin yapımcı Mustafa Uslu'ya açtığı davada mahkeme, 23 Aralık'ta vizyona girecek olan filmin ve fragmanının yayınlanmamasına karar verdi.  Ertaş ailesi kararı alkışlayarak kutlarken yapımcı Uslu, "Babalarının filmini yasakladılar onu alkışlıyorlar" dedi.
16.12.2022 Gündem
Sinem Öztürk: Sinema kültürü yok oluyor!
Sinem Öztürk: Sinema kültürü yok oluyor! 'Menajerimi Ara', 'Diriliş: Ertuğrul' ve 'Paramparça' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Sinem Öztürk, sinemaya karşı ilginin azaldığını ve bundan dolayı üzgün olduğunu açıkladı. "Sinema kültürü yok oluyor" diyen oyuncu, yapımcı eşi Mustafa Uslu'nun da bu durumdan dolayı moralinin bozuk olduğunu belirterek; "İnşallah geçiş dönemindeyizdir" ifadelerini kullandı.
18.11.2022 Magazin
Sinem Öztürk'ün acı günü! Annesini kaybetti...
Sinem Öztürk'ün acı günü! Annesini kaybetti... Ünlü oyuncu Sinem Öztürk Uslu sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde annesinin kansere yakalandığını duyurmuştu. Öztürk'ten acı haber geldi. Sinem Öztürk Uslu'nun annesi Ferhan Zuhal Öztürk vefat etti.
28.08.2022 Magazin
Naim Süleymanoğlu babamın yakın arkadaşıydı'
Naim Süleymanoğlu babamın yakın arkadaşıydı' Önceki gün kız arkadaşıyla Akmerkez’de alışveriş turunda görüntülenen oyuncu Sinem Öztürk, ”Çocukları bırakmak zor oldu ama alışverişe çıkmam gerekiyordu" dedi.
7.08.2019 Magazin
Sinem Öztürk: Mustafa bana ‘Tosunum’ diyor
Sinem Öztürk: Mustafa bana ‘Tosunum’ diyor Yapımcı eşi Mustafa Uslu ile ikiz bebeklerini bekleyen 8 aylık hamile Sinem Öztürk, dostları için baby shower partisi düzenledi.
23.02.2019 Magazin
Ünlü yapımcı yeni evine servet ödedi
Ünlü yapımcı yeni evine servet ödedi Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu, filmden elde ettiği kazançla kendisine ev aldı.
16.12.2018 Magazin
Şehir manzarasını izlerken, otomobille uçuruma yuvarlandılar: 2 yaralı
Şehir manzarasını izlerken, otomobille uçuruma yuvarlandılar: 2 yaralı Bursa'nın İnegöl ilçesinde, manzarayı izlemek için Uludağ'nın tepesine park ettikleri otomobilin bir anda hareket etmesi üzerine yaklaşık 5 metre yükseklikten aşağı düşen araçtaki 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
14.12.2018 Yaşam
Sinem Öztürk kimdir?
Sinem Öztürk kimdir? Sinem Öztürk'ün hayatı merak edilerek araştırılmaya başlandı. İkiz bebek beklediği duyulan Sinem Öztürk hakkında merak edilen bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. İşte Sinem Öztürk kimdir? Sorusunun yanıtı...
28.09.2018 Gündem
Sinem Öztürk'e ikiz bebek müjdesi
Sinem Öztürk'e ikiz bebek müjdesi İki yıl önce Mustafa Uslu ile dünya evine giren oyuncu Sinem Öztürk, ikiz erkek bebek bekliyor.
28.09.2018 Magazin
Modacı oluyor
Modacı oluyor Sinem Öztürk, modacı olmaya karar verdi. Oyuncu, önceki gün ortağı Ferhat Kazan’la Nişantaşı’nda iş toplantısı yaptı.
28.08.2018 Magazin
Hasret giderdiler
Hasret giderdiler ‘HAYAT Yolunda’ isimli dizide dört yıl önce birlikte rol alan Nur Fettahoğlu ile Sinem Öztürk önceki gün Nişantaşı’nda karşılaştı.
1.08.2018 Magazin
Zeynep Tuğçe Bayat kimdir?
Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Zeynep Tuğçe Bayat kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Güzel ve başarılı oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat'ın hayatına dair tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte Zeynep Tuğçe Bayat hakkındaki tüm detaylar...
10.05.2018 Gündem
Tasarım markam çıkıyor
Tasarım markam çıkıyor Sinem Öztürk, iş hayatına adım attı. Kadın kıyafeti markası kurduğunu söyleyen Öztürk, “Hayatım boyuncu hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.
26.04.2018 Magazin
Davetliler modellerle yarıştı!
Davetliler modellerle yarıştı! Özgür Masur, önceki gün Dolapdere Pilevneli Galeria’da Ipekyol için hazırladığı özel koleksiyonu tanıttı. Davete katılan birbirinden ünlü isimler deyim yerindeyse şıklık yarıştırdı
21.03.2018 Magazin
Sinem 33 oldu
Sinem 33 oldu Oyuncu Sinem Öztürk, önceki akşam Nişantaşı’nda bulunan bir restoranda yapımcı eşi Mustafa Uslu’nun organize ettiği sürpriz partiyle 33’üncü yaş gününü kutladı.
10.01.2018 Magazin
Oscar’ın Ayla’ya ihtiyacı var!
Oscar’ın Ayla’ya ihtiyacı var! Sinem Öztürk, rol aldığı ve Türkiye’de gişe rekoru kıran ‘Ayla’nın Oscar macerası hakkında konuştu: “Filmi eski Golden Globe üyelerinden izleyenler vardı. ‘Oscar’ın Ayla’ya ihtiyacı var’ dediler”
11.12.2017 Magazin
Ayla'ya FETÖ çelmesi! Hainler bunu da yaptı!
Ayla'ya FETÖ çelmesi! Hainler bunu da yaptı! ‘Ayla’ filminin yapımcısı Mustafa Uslu: Filmim Güney Kore’de gösterilmiyor. Üzerimize oyun oynanıyor. Türkler’in kahramanlıklarının bilinmesini istemiyorlar.
29.11.2017 Magazin
'Ayla'nın ön gösterimi yapıldı!
'Ayla'nın ön gösterimi yapıldı! Yönetmenliğini Can Ulkay’ın yaptığı, 90. Oscar Ödülleri kapsamında 'Yabancı Dilde En İyi Film' adayı olan Türk yapımı 'Ayla' filminin özel gösterimi önceki akşam Grand Pera Emek Sineması'nda gerçekleşti.
18.10.2017 Kültür Sanat
Türkiye’nin Oscar adayı belli oldu!
Türkiye’nin Oscar adayı belli oldu! Türkiye’nin Oscar adayı Can Ulkay’ın yönettiği 'Ayla' adlı film oldu.
24.08.2017 Kültür Sanat
Bitmeyen doğum günü
Bitmeyen doğum günü Nurgül Yeşilçay’ın doğum günü partileri bitmiyor
31.03.2017 Magazin
İş var balayı yok
İş var balayı yok Kısa bir süre önce evlenen oyuncu Murat Yıldırım ile eşi İmane Elbani, Arnavutköy Eftelya Balık çıkışı görüntülendi...
4.01.2017 Magazin
Paramparça 84. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?
Paramparça 84. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Pazartesi akşamları ekranlara gelen Paramparça dizisinin 84. yeni bölümü dün akşam yayınlanmadı. Paramparça'nın yeni bölümü neden yayınlanmadı? Paramparça ne zaman ekranlara gelecek? Tüm bu soruların cevapları haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Paramparça 84. bölüm fragmanında Cihan ve Dilara arasında duygusal yakınlaşma!
Paramparça 84. bölüm fragmanında Cihan ve Dilara arasında duygusal yakınlaşma! Star TV ekranında yayınlanan Paramparça 84. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Paramparça 84. yeni bölğm fragmanlarında Cihan ve Dilara arasında duygusal yakınlaşma başlıyor. Harun evde Alaz ve Dilara'yı göremeyince soluğu yalı'da alır. Paramparça 84. yeni bölüm fragmanları ile Pazartesi akşamı izleyenleri ile buluşuyor.
12.12.2016 Magazin
'Beni gördü, dondu kaldı'
'Beni gördü, dondu kaldı' 'Hayati Tehlike' filminin galasına katılan Sinem Öztürk, eşi Mustafa Uslu'nun yeni imajına verdiği ilk tepkiyi anlattı.
8.12.2016 Magazin
Paramparça'nın 82. bölümünde Maide Hanım ölüyor!
Paramparça'nın 82. bölümünde Maide Hanım ölüyor! Paramparça dizisinin 82. bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça'nın yeni bölümünde Maide Hanım'ın kurduğu tuzak kendi hayatını bitiriyor. Heyecanlı olaylarıyla Paramparça bu akşam Star'da!
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sinem Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinem öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.