Sinan Özen

Sinan Özen

Son dakika sinan özen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinan özen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinan özen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinan Özen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinan özen gelişmeleri de dahil olmak üzere 220 sinan özen haberi bulunmuştur. Tüm sinan özen haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kızıma mezar yeri aldım' demişti! Sinan Özen’den duygusal açıklamalar
'Kızıma mezar yeri aldım' demişti! Sinan Özen’den duygusal açıklamalar Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva, bağırsak rahatsızlığından dolayı yedi kez ameliyat masasına yatmıştı. Özen, son ameliyatı başarılı geçen ve iyileşme sürecinde olan kızından bahsederek, duygusal açıklamalar yaptı.
12.04.2024 Magazin
Sinan Özen kızı Neva'nın sağlık durumuyla ilgili geçirdiği zor günleri anlattı!
Sinan Özen kızı Neva'nın sağlık durumuyla ilgili geçirdiği zor günleri anlattı! Sinan Özen'in Burcu Kartal ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Neva'nın sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren Sinan Özen, yaşadıklarını canlı yayında anlattı.
5.06.2023 Magazin
Sinan Özen hastanelik oldu! Sağlık durumu...
Sinan Özen hastanelik oldu! Sağlık durumu... Şarkıcı Sinan Özen ceviz toplarken ağaçtan düştü. Parmağında kırık olan Özen'in eli alçıya alındı. 58 yaşındaki ünlü isim sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
26.09.2022 Magazin
Şarkılar Bizi Söyler 49. bölüm fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 49. bölüm fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde "Uzun Yol Şarkıları" konseptli gece yaşanacak. Programın bu haftaki konukları ise Sinan Özen, Hamdi Alkan ve Oya Başar oluyor.
18.05.2022 Televizyon
Sinan Özen'den müjdeli haber! Kızı Neva Özen sağlığına kavuştu
Sinan Özen'den müjdeli haber! Kızı Neva Özen sağlığına kavuştu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (EÜTF) Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören ünlü sanatçı Sinan Özen’in minik kızı Neva Özen, Egeli hekimlerin uyguladığı başarılı tedaviyle sağlığına kavuştu. EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, henüz 10 aylık olan ve bugüne kadar toplamda 7 kez ameliyat masasına yatan minik Neva ile Özen ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Büyük bir mutluluk yaşadıklarını dile getiren ünlü sanatçı Özen, Rektör Budak ve kızını sağlığına kavuşturan Egeli hekimlere teşekkür etti.
27.01.2021 Magazin
"Psikolojik olarak çok etkilendik"
"Psikolojik olarak çok etkilendik" Şarkıcı Sinan Özen'in minik kızı Neva'nın hastalığından dolayı 'Gerçeği söylemek gerekirse bu uzun süreçte yaşananlar psikolojik olarak bizi çok etkiledi" dedi.
19.10.2020 Magazin
Sinan Özen'in kızı Neva 7. kez ameliyata alındı
Sinan Özen'in kızı Neva 7. kez ameliyata alındı Sinan Özen ile eşi Burcu Kartal'ın 8 aylık kızı Neva, bağırsak rahatsızlığı nedeniyle 6 altı kez ameliyat geçirmişti. Neva, bugün 7'inci kez ameliyat masasına yattı.
17.10.2020 Magazin
Sinan Özen 57 yaşında ikiz babası oldu
Sinan Özen 57 yaşında ikiz babası oldu Ünlüler aleminde tek çocuk sahibi olan isimlerin yanı sıra bu sayıyla yetinmeyenler de var..
11.05.2020 Magazin
Mehmet Ali Erbil aylar sonra konuştu: Kardeşime 'benim fişimi çekin' dedim!
Mehmet Ali Erbil aylar sonra konuştu: Kardeşime 'benim fişimi çekin' dedim! Banyoda düşüp hastaneye kaldırıldıktan sonra aylarca uyutulan Mehmet Ali Erbil, geçirdiği zor günleri anlattı: Uyandığımda hiçbir yerimi oynatamıyordum, Türk filmi gibiydi... İyileşemeyeceksem benim fişimi çekin dedim
1.07.2019 Magazin
Jokeyler at binmeme kararı aldılar
Jokeyler at binmeme kararı aldılar Türkiye Jokey Kulübü'nde görev alan jokeyler 20 Aralık günü Resmi Gazete'de yayınlanan At Yarışları Yönetmeliği ile Jokey Montlarında yapılan indirimlerin üzerine, gelecek yıldan itibaren at binmeme kararı aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Mehmet Ali Erbil’den iyi haber geldi
Mehmet Ali Erbil’den iyi haber geldi Evinde düşerek yaralanan ve yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden sanatçı Mehmet Ali Erbil'den iyi haber geldi.
25.10.2018 Magazin
Ünlü şarkıcı Hakan Aslan cinsiyet değiştirdi!
Ünlü şarkıcı Hakan Aslan cinsiyet değiştirdi! ‘Eller kadir kıymet bilmiyor anne’ şarkısını, Türkiye’de ilk okuyan isim olan Hakan Aslan cinsiyet değiştirdi! İşte 80'lerin ünlü şarkıcısının son hali
19.10.2018 Magazin
Sinan Özen'den Kılıçdaroğlu'na: Sanat da siyasetin bir parçasıdır
Sinan Özen'den Kılıçdaroğlu'na: Sanat da siyasetin bir parçasıdır Sanatçı Sinan Özen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Hatay'a giden sanatçılara tepki göstermesine ilişkin, "Sanat da siyasetin bir parçasıdır. Müziğin dini, dili yoktur. Müzik evrenseldir birleştirici bir unsurdur. Sanatçının bu anlamda devletin büyüğünün davetine icabet etmesi gerekmektedir. Devletin başında halkın seçmesiyle gelen bir büyüğe o saygıyı gösterecektir." dedi.
23.04.2018 Gündem
Dilso’z-Sinan Özen'den ‘Sevgilim’ düeti!
Dilso’z-Sinan Özen'den ‘Sevgilim’ düeti! Özbekistan’da aşk şarkıları ile dikkati çeken Dilso’z, ‘Sevgilim’ şarkısına Sinan Özen ile düet yapmak için Türkiye’ye geldi.
2.02.2018 Kültür Sanat
Sinan Özen hayvancılık yapacak
Sinan Özen hayvancılık yapacak Şarkıcı Sinan Özen, Balıkesir'in Manyas ilçesinde büyükbaş hayvan çiftliği kurmak için çalışmalara başladı
12.05.2017 Magazin
Hayati tehlikesi sürüyor
Hayati tehlikesi sürüyor İstanbul’da yüksek tansiyona bağlı fenalaşan ve beyin kanaması geçiren sanatçı İbrahim Erkal’ın yoğun bakım ünitesindeki yaşam savaşı sürüyor. Doktorlar, İbrahim Erkal’ın beyin kanamasının durdurulduğunu ancak ödem başladığı için hayati riskin sürdüğünü açıkladı. İşte İbrahim Erkal’ın sağlık durumuyla ilgili son durum...
14.04.2017 Magazin
52’lik çılgın
52’lik çılgın Emre Saygı’nın Youtube’den yayınlanan ‘Hadi Be’ programına konuk olan şarkıcı Sinan Özen, “7 yıl aradan sonra albüm yaptım...
17.01.2017 Magazin
'Aleyna'yı yargılamak kimsenin haddine değil'
'Aleyna'yı yargılamak kimsenin haddine değil' Sinan Özen'den Aleyna Tilki'ye destek...
17.01.2017 Magazin
'Sakın Geç Kalma Erken Gel'
'Sakın Geç Kalma Erken Gel' Türk Kanser Derneği, önceki gün Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde konser düzenledi.
17.01.2017 Magazin
Sakın geç kalma erken gel
Sakın geç kalma erken gel Türk Kanser Derneği önceki gün Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde konser düzenledi...
16.01.2017 Magazin
Sanatçılardan çevik kuvvete destek
Sanatçılardan çevik kuvvete destek Türkiye’yi yasa boğan Beşiktaş’taki bombalı terör saldırısı sonrası önceki gün sanat camiasının ünlü isimleri, Bayrampaşa Çevik Kuvvet’i ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi...
14.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Özen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinan özen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.