Şike Soruşturması

Şike Soruşturması

Son dakika şike soruşturması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şike soruşturması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şike soruşturması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şike Soruşturması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şike soruşturması gelişmeleri de dahil olmak üzere 760 şike soruşturması haberi bulunmuştur. Tüm şike soruşturması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına şike soruşturması TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Nazilli Belediyespor ve Ankaraspor arasındaki müsabaka çok ilginç bir istatistikle sona ermişti. 90 dakika tamamlandığında iki takım da rakip kaleye bir şut dahi çekmemişti. Bu sonuçla Ankaraspor play-off’u, Nazilli ise kümede kalmayı garantiledi. Çok tartışılan maç sonrası Türkiye Futbol Federasyonu şike iddiaları üzerine inceleme başlattı.
29.04.2024 Şampiy10
Futbolda Şike soruşturmasıyla ilgili flaş gelişme! O polis yakalandı
Futbolda Şike soruşturmasıyla ilgili flaş gelişme! O polis yakalandı Kayseri'de polis ekipleri tarafından 2011 yılında 'Futbolda Şike' soruşturmasını başlatan raporu kaleme alan ve hakkında 'FETÖ/PDY terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etmek', 'Resmi Belgede Sahtecilik' suçlarından yakalama kararı bulunan ihraç polis memuru yakalandı.
30.12.2021 Gündem
Ortalık karıştı! Şike olayı patlak verdi
Ortalık karıştı! Şike olayı patlak verdi Portekiz Ligi şike soruşturmasıyla çalkalanıyor. Daha önce Beşiktaş forması giyen Talisca'nın adı da bu soruşturmada yerini aldı.
13.11.2020 Futbol
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti...
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti... "Futbolda Sözde Şike" davasında sanıklar Aziz Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi "şike" ve "teşvik primi" suçlarından beraat etti. Sanık Selim Kımıl'a ise "tehdit" suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
6.11.2020 Galatasaray
Yargıtay'dan şike kararı! Yeniden yargılanacak
Yargıtay'dan şike kararı! Yeniden yargılanacak Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi, "Futbolda şike" davasında, aralarında eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 36 sanık hakkında yeniden yargılama sonucu verilen beraat kararlarını usulden bozdu.
2.01.2020 Futbol
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
27.05.2019 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım FETÖ davasında tanık olarak dinlenecek
Aziz Yıldırım FETÖ davasında tanık olarak dinlenecek Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sözde "Yargıtay imamı" olduğu iddia edilen Mehmet Rasim Kuseyri'nin de arasında bulunduğu 52 avukatın yargılandığı davada, tanık olarak dinlenecek.
25.10.2018 Fenerbahçe
Belçika futbolunda şike şoku! Soruşturma başladı...
Belçika futbolunda şike şoku! Soruşturma başladı... Belçika'da şike, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı operasyonu kapsamında 10 kulüp arandı, 2 hakem ve Club Brugge Teknik Direktörü Leko sorgulandı, bir menajer tutuklandı.
10.10.2018 Futbol
Trabzonspor'dan flaş başvuru
Trabzonspor'dan flaş başvuru Trabzonspor Kulübü, 2010-2011 sezonundaki şike davası sürecine ilişkin FIFA'nın "sürece müdahil olmama" yönündeki kararının ardından Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) başvuruda bulundu.
21.06.2018 Trabzonspor
"Satma kararı alırsak, borçları sıfırlarız"
"Satma kararı alırsak, borçları sıfırlarız" Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat, İzmir'de üyelerle bir araya geldi. Başkan Yıldırım burada önemli açıklamalarda bulundu.
28.03.2018 Fenerbahçe
UEFA’ya ölüm tehditleri geliyor
UEFA’ya ölüm tehditleri geliyor Skenderbeu’ya yeni şike soruşturması açıldığını ve büyük bir ceza geleceğini UEFA resmen duyurdu. Raporu hazırlayan müfettişlerine ölüm tehditleri geldiğini açıkladı.
20.02.2018 UEFA Avrupa Ligi
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler hakkında, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "Kumpas" kurdukları iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20'si tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.
8.01.2018 Süper Lig
Yunanistan'da şike depremi!
Yunanistan'da şike depremi! Yunanistan'daki şike soruşturması derinleşiyor.
8.11.2017 Futbol
"İşsizlik yardımı alarak geçindim"
"İşsizlik yardımı alarak geçindim" Fenerbahçe'nin golcüsü Aatif, FourFour Two'ya verdiği röportajda, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
11.10.2017 Fenerbahçe
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış Şikede kumpas davasında Bylock kullanan sanıklarla ilgili rapor okundu. Buna göre, Mehmet Baransu'nun sanıklardan Nazmi Ardıç ile aynı tarihte telefonuna ByLock yüklediği ve gözaltına alındığı 1 Mart 2015 tarihine kadar ByLock'u aktif olarak kullandığı ortaya çıktı.
11.08.2017 Fenerbahçe
Skenderbeu'nun şampiyonluğu geri alındı!
Skenderbeu'nun şampiyonluğu geri alındı! Arnavutluk Futbol Federasyonu, şike soruşturması sonucunda Skenderbeu'nun 2015-2016 sezonundaki Superliga şampiyonluğunu geri aldı.
26.06.2017 Futbol
TBMM raporunda FETÖ ve futbol!
TBMM raporunda FETÖ ve futbol! TBMM FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu raporunda, FETÖ'nün ilk yıllarında futbola karşı ön yargılı olduğu ancak futbolun kitleleri harekete geçirmedeki etkisini fark ettikten sonra bu alanla ciddi şekilde ilgilendiğine yer verildi.
29.05.2017 Galatasaray
Şikede kumpas davasında 2 sanığa tahliye! 6 sanık...
Şikede kumpas davasında 2 sanığa tahliye! 6 sanık... Şikede kumpas davasında 2 sanık için tahliye, 6 sanık için yakalama kararı çıktı.
26.05.2017 Fenerbahçe
Mehmet Baransu Bylock kullanıcısı çıktı
Mehmet Baransu Bylock kullanıcısı çıktı MİT'in dijital veriler üzerinde yapılan inceleme sonucu hazırlanan raporda bylock tespit edilen sanıkların isimlerini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
'Şike kumpası'nda 42 sanık ByLock'çu çıktı
'Şike kumpası'nda 42 sanık ByLock'çu çıktı "Futbolda şike" soruşturmasında "kumpas" kurduğu iddiasıyla 108 sanığın yargılandığı davada mahkeme başkanı, cep telefonunda ve internet sağlayıcısında örgütün kriptolu mesajlaşma programı "Bylock" tespit edilen 42 sanığın isimini açıkladı. Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen sanıklardan Şerif Ali Tekalan ve eski emniyet müdürü Nazmı Ardıç'ın da bulunduğu 21 sanığın "kırmızı" listede olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
12-0'lık maça şike soruşturması
12-0'lık maça şike soruşturması İspanya 3. Futbol Ligi'nde (Segunda B) hafta sonu oynanan ve 12-0 biten Barcelona B-Eldense maçıyla ilgili şike iddiasıyla soruşturma başlatıldı.
3.04.2017 İspanya
Sabaha kadar Zaman Gazetesi okuma cezası
Sabaha kadar Zaman Gazetesi okuma cezası 2012 yılında şike davasında tek şikayetçi olarak dilekçe veren Fenerbahçe kongre üyesi, o sürçte yaşadıklarını İHA'ya anlattı
29.09.2021 Gündem
'Futbolda şike kumpası' iddianamesi kabul edildi
'Futbolda şike kumpası' iddianamesi kabul edildi 'FETÖ'nün, 'futbolda şike'soruşturması ve dava sürecinde 'kumpas' kurduğuyla ilgili iddianame, İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
9.12.2016 Fenerbahçe
'Futbolda şike kumpası' hakkında karar verildi!
'Futbolda şike kumpası' hakkında karar verildi! 23. Ağır Ceza Mahkemesi, futbolda şike kumpas iddianamesi hakkındaki kararını verdi.
23.09.2021 Süper Lig
‘Şike kumpası Zaman’da planlandı’
‘Şike kumpası Zaman’da planlandı’ ‘Futbolda şike’ soruşturmasında kumpas kurulduğuna ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede Fethullah Gülen bir numaralı sanık olurken, kumpasın Zaman gazetesindeki bir toplantıda planlandığı anlatıldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şike Soruşturması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şike soruşturması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.