Şike Davası

Şike Davası

Son dakika şike davası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şike davası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şike davası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şike Davası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şike davası gelişmeleri de dahil olmak üzere 697 şike davası haberi bulunmuştur. Tüm şike davası haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Ben 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım'
'Ben 2011 yılındaki süper kupa finalinin oynanması taraftarıyım' 2011 Süper Kupa Finali'nin oynanması talebine sıcak baktıklarını belirten Nihat Özdemir " Yönetim kurulu toplantısında oyumu bu yönde kullanacağım" ifadelerini kullandı.
3.01.2022 Şampiy10
Fenerbahçe'den Türkiye Futbol Federasyonu’na Süper Kupa başvurusu! Beşiktaş ile...
Fenerbahçe'den Türkiye Futbol Federasyonu’na Süper Kupa başvurusu! Beşiktaş ile... Fenerbahçe Spor Kulübü, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin futbolda şike davası kapsamında Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşları hakkındaki beraat kararını onamasının ardından TFF'ye 2011 Süper Kupa maçının oynanması için başvurdu.
30.12.2021 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 'Fenerbahçe'yi şaibeli göstermek için...'
Aziz Yıldırım'dan flaş açıklama! 'Fenerbahçe'yi şaibeli göstermek için...' Dün Yargıtay 5. Ceza Dairesinden beraatleri onanan Aziz Yıldırım ve dava arkadaşlarından flaş bir açıklama geldi.
28.12.2021 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe'nin borcu!
İşte Fenerbahçe'nin borcu! Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında sarı lacivertli kulübün ve bağlı ortaklıklarının toplam borcunun 5 milyar 420 milyon TL olduğunu açıklandı.
6.11.2021 Fenerbahçe
Sivasspor Petrocub maçı ne zaman, hangi kanalda? Maç saat kaçta canlı mı yayınlanacak?
Sivasspor Petrocub maçı ne zaman, hangi kanalda? Maç saat kaçta canlı mı yayınlanacak? Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Moldova deplasmanında Petrocub ile karşılaşacak. Maçın 18 kişilik kadrosunda yeni transferler Sefa Yılmaz, Koray Altınay, Emre Satılmış, Leke Samson James, Dimitrios Goutas, Pedro Henrique de yer alırken, sakatlıkları devam eden Samba Camara, Aaron Appindangoye ve Tokyo Olimpiyatları'nda Fildişi Sahili formasıyla ter dökecek Max Gradel karşılaşmada mücadele edemeyecek. Sivasspor Petrocub maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak canlı mı?
22.07.2021 Gündem
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti...
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti... "Futbolda Sözde Şike" davasında sanıklar Aziz Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi "şike" ve "teşvik primi" suçlarından beraat etti. Sanık Selim Kımıl'a ise "tehdit" suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
6.11.2020 Galatasaray
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar
Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım adliyede! Şike davasında karar İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin 'futbolda şike' davasında aldığı 'usul eksikliği' nedeniyle bozma kararına uyulmasına oy birliğiyle karar verdi. Mahkeme ayrıca; Aziz Yıldırım ile birlikte 6 kişinin dosyasının ayrılmasına, 2016/62 nolu dosyanın incelenmek üzere istenmesine ve yeni duruşmanın da 6 Kasım 2020 tarihinde, saat 10.00'a ertelenmesine hükmetti.
16.07.2020 Fenerbahçe
Mahkemeden Aziz Yıldırım kararı
Mahkemeden Aziz Yıldırım kararı Yargıtay 5.ceza dairesinin bozma kararına uygun olarak, bazı sanıklar ve suç tipleri bakımından verilen önceki beraat kararını kesinleştirdi. Bu kapsamda, örgüt suçundan ceza alan, aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu sanıklar hakkında örgüt sebebiyle verilen beraat kararları kesinleşmiş oldu.
6.02.2020 Futbol
Peş peşe operasyonlar! Gözaltılar başladı...
Peş peşe operasyonlar! Gözaltılar başladı... FETÖ'nün Sağlık Bakanlığı ve hastanelerdeki yapılanmasına yönelik Ankara'daki soruşturmada 5'i aktif görevli 10’u doktor toplam 18 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Ayrıca Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Bylock soruşturması kapsamında, haklarında gözaltı kararı verilen 260 şüpheliden 171'i gözaltına alındı.
17.12.2019 Gündem
Ergenekon davasının gerekçeli kararı tamamlandı
Ergenekon davasının gerekçeli kararı tamamlandı Daha önce verilen beraat, görevsizlik ve düşme kararları sonrasında 235 sanık yönünden devam eden ve farklı suçlardan 203 sanık hakkında beraat, haklarındaki hükmün açıklanması geri bırakılan 9 kişi dahil 29 sanığa çeşitli oranlarda hapis cezası, 2 sanık hakkında düşme ve bir sanık hakkında da ayırma kararı verilen Ergenekon davasının gerekçeli kararının yazım işlemi tamamlandı.
3.09.2019 Gündem
Eski Yargıtay üyesi Mesut Kundakçı'ya 12 yıl hapis!
Eski Yargıtay üyesi Mesut Kundakçı'ya 12 yıl hapis! Yargıtay 9. Ceza Dairesi, "futbolda şike davası"nı onayan eski Yargıtay üyesi Mesut Kundakçı'ya FETÖ üyeliğinden 12 yıl hapis cezası verdi.
22.05.2019 Gündem
Trabzonspor'dan CAS açıklaması!
Trabzonspor'dan CAS açıklaması! Trabzonspor'un 2010-2011 sezonunda yaşanan şike davası için İsviçre’ye giden Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları, duruşmada CAS’a kapsamlı bir rapor sundu. Mahkemenin ardından Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, “Her şey güzel olacak” dedi.
16.03.2019 Trabzonspor
Yurt dışı davaların Trabzonspor'a faturası 5.8 milyon TL
Yurt dışı davaların Trabzonspor'a faturası 5.8 milyon TL Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, şike süreciyle ilgili olarak yurt dışı davaları için şimdiye kadar 5 milyon 809 bin TL ödeme yaptıklarını söyledi.
25.12.2018 Trabzonspor
Trabzonspor yönetimi ibra edildi
Trabzonspor yönetimi ibra edildi Trabzonspor Kulübünün 74. Genel Kurulunda yönetim kurulu, mali ve idari yönden oy birliğiyle ibra edildi.
1.12.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'un 8 yıllık galibiyet hasreti sona erdi!
Trabzonspor'un 8 yıllık galibiyet hasreti sona erdi! Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.
25.11.2018 Fenerbahçe
CANLI | Trabzonspor - Fenerbahçe
CANLI | Trabzonspor - Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki dev maçta Trabzonspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor.
25.11.2018 Fenerbahçe
Trabzonspor'dan flaş başvuru
Trabzonspor'dan flaş başvuru Trabzonspor Kulübü, 2010-2011 sezonundaki şike davası sürecine ilişkin FIFA'nın "sürece müdahil olmama" yönündeki kararının ardından Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) başvuruda bulundu.
21.06.2018 Trabzonspor
FETÖ'den üyelerine "Yunanistan'da peruklu dolaşın" talimatı
FETÖ'den üyelerine "Yunanistan'da peruklu dolaşın" talimatı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Yunanistan'a kaçan veya kaçmaya çalışan üyelerine mesajla "davranış talimatı" gönderdiği belirlendi.
12.06.2018 Gündem
FETÖ'nün hücre evlerine darbe
FETÖ'nün hücre evlerine darbe Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evleri ile öğrenci evlerine yönelik 1 Ocak'tan bu yana ülke genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda aralarında "şike hakimi" ve firari eski "HSYK Genel Sekreteri"nin de bulunduğu 600 şüpheli yakalandı.
15.04.2018 Gündem
Şike davasını onayan hakimden ilginç savunma
Şike davasını onayan hakimden ilginç savunma FETÖ'nün kumpas davalarından olduğu ortaya çıkan ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Yıldırım ile spor dünyasında tanımış birçok kişinin hapis cezasına çarptırıldığı "futbolda şike davası"nı onayan eski Yargıtay üyesi Mesut Kundakçı hakim karşısına çıktı.
8.02.2018 Süper Lig
Fenerbahçe Kulübünden Yargıtay açıklaması
Fenerbahçe Kulübünden Yargıtay açıklaması Fenerbahçe Kulübü, şike davasıyla ilgili 13. Ağır Ceza Mahkemesinin eksikleri tamamlayarak dosyayı temyiz için tekrar Yargıtay Başkanlığına gönderildiğini açıkladı.
25.10.2017 Fenerbahçe
Beşiktaş - Atiker Konyaspor
Beşiktaş - Atiker Konyaspor Turkcell Süper Kupa Finali'nde; Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'la, Türkiye Kupası'nı kazanan Atiker Konyaspor karşı karşıya geliyor.
6.08.2017 Beşiktaş
Trabzonspor'un tek umudu FIFA!
Trabzonspor'un tek umudu FIFA! Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, futbolda 2010-2011 sezonuna ilişkin şike davası kapsamında haklarının verilmediği gerekçesiyle Uluslararası Futbol Federasyonları Birliğine (FIFA) 10 gün içinde başvurusunu yapacak.
13.05.2017 Trabzonspor
Hakim ve savcılara FETÖ'den ilk iddianame
Hakim ve savcılara FETÖ'den ilk iddianame FETÖ bağlantılı oldukları gerekçesiyle meslekten çıkarılan dönemin özel yetkili cumhuriyet savcılıkları ve mahkemelerinde görev yapan 25 şüpheli hakkında, hazırlanan ilk iddianamede, "Futbolda şike" davasında, sesli ve görüntülü duruşma kayıtlarının içeriği itibarıyla sahte olduğu ve Yargıtay incelemesine gönderildiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
"Şampiyonluğumuza inanıyoruz, hakkımızı arayacağız"
"Şampiyonluğumuza inanıyoruz, hakkımızı arayacağız" Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Bülbüloğlu, "Biz haklılığımıza ve şampiyonluğumuza inanıyoruz. Sonuna kadar hakkımızı aramaya devam edeceğiz" dedi
28.03.2017 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Şike Davası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şike davası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.