Sigaraya zam! Sigara fiyatları belli oldu mu? Sigaraya zam geldi mi? Yeni sigara zammı listesi belli oldu mu? Eylül 2022 güncel sigara fiyatları!
Sigaraya zam! Sigara fiyatları belli oldu mu? Sigaraya zam geldi mi? Yeni sigara zammı listesi belli oldu mu? Eylül 2022 güncel sigara fiyatları! Sigaraya zam geldi! Sigara zammını Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş duyurdu. Aybaş, sosyal medya hesabından bir sigara grubuna zam geldiğini açıkladı. Pek çok kişi de güncel sigara fiyatlarını ve sigara zammını araştırıyor. Peki, Sigara fiyatları belli oldu mu? Yeni sigara zammı listesi belli oldu mu? Hangi sigara grubuna zam geldi? Sigaraya ne kadar zam geldi? İşte eylül 2022 sigara zammının detayları…
8.09.2022 Ekonomi
Sigara zammı 2022! Sigara fiyatları ne kadar oldu?
Sigara zammı 2022! Sigara fiyatları ne kadar oldu? Sigaraya üçüncü zam! En ucuz sigara 25,50 TL oldu! Sigaraya ocak ve mart ayında gelen zamlardan sonra mayıs itibarıyla bir zam daha geldi. Mart ayında tütün ürünlerinde gelen 2 liralık zammın ardından sosyal medyada zam geleceği iddiaları gündemdeydi. 5 Mayıs itibariyle Philip Morris, BAT ve JTİ grubu tütün ürünlerine zam yapıldı. Sigaralarda yaşanan 2 TL’lik artış sonrası, pek çok kişi sigara fiyatlarını araştırıyor. Peki, Sigaraya zam mı geldi? Sigara fiyatları ne kadar? Sigara zammı sonrası 2022 sigara fiyatları!
5.05.2022 Ekonomi