Şiddetli Çatışma

Şiddetli Çatışma

Son dakika şiddetli çatışma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şiddetli çatışma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şiddetli çatışma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şiddetli Çatışma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şiddetli çatışma gelişmeleri de dahil olmak üzere 474 şiddetli çatışma haberi bulunmuştur. Tüm şiddetli çatışma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'da büyük kayıp! Bugüne kadarki en yüksek rütbe...
Rusya'da büyük kayıp! Bugüne kadarki en yüksek rütbe... BBC, 24 Şubat'tan itibaren Ukrayna'ya bomba yağdıran Rusya'nın çok önemli bir kayıp daha verdiğini doğruladı. 2012'de yargılanan tümgeneralin geçmişi ise dünyayı şaşkına uğrattı.
24.05.2022 Dünya
Şiddetli çatışma TSK olaya el attı!
Şiddetli çatışma TSK olaya el attı! Barış Pınarı Harekatı ile terörden temizlenen Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi karşısındaki Suriye’nin Haseke iline bağlı Resulayn ilçesinde Suriye Milli Ordusu (SMO) grupları arasında yaşanan anlaşmazlık çatışmaya dönüştü. İki grup arasında çıkan ve TSK birlikleri tarafından sonlandırılan çatışma nedeniyle Ceylanpınar'da belediye ve cami hoparlöründen anonslar yapılarak pencere kenarında ve dışarıda durulmaması istendi.
21.04.2020 Yaşam
İran destekli milisler rejim güçlerine destek verip gözlem noktalarını saldırdı! TSK'dan sert yanıt...!
İran destekli milisler rejim güçlerine destek verip gözlem noktalarını saldırdı! TSK'dan sert yanıt...! Cilvegözü’ne açılan Bab el Hava Sınır Kapısı’nı ele geçirmeyi hedefleyen Suriye rejimi, Halep-Zehra yolunu açmak için bölgeyi bombalıyor. Bu arada Halep’in batı kırsalından, muhalif güçler ile TSK’nın konuşlandığı noktalara saldıran rejim güçlerine, Nubl ve Zehra kasabalarından da İran milis güçleri tarafından destek verilmesine sert yanıt verildi. Rejim noktalarına TSK destekli muhalif gruplar tarafından yoğun top ve tank atışları yapılırken, Nubl ve Zehra kasabaları çevresindeki İran milisleri de vuruldu.
17.02.2020 Gündem
İdlib'de şiddetli çatışma! TSK destek veriyor!
İdlib'de şiddetli çatışma! TSK destek veriyor! Suriye’nin İdlib kentinin Mizanez ve Maarat al Naasan bölgelerinde muhalif gruplar ve rejim güçleri arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Sivillerin boşalttığı köylerdeki çatışmalara Türk Silahlı Kuvvetleri de zaman zaman ateş desteği veriyor.
16.02.2020 Gündem
İdlib'de şiddetli çatışma! Türk askeri böyle vurdu
İdlib'de şiddetli çatışma! Türk askeri böyle vurdu İdlib'de şiddetli çatışma! Türk askeri böyle vurdu
16.02.2020 Haber
Barış Pınarı Harekatı'nda son durum... Koalisyon güçleri Münbiç'ten çıktığını duyurdu
Barış Pınarı Harekatı'nda son durum... Koalisyon güçleri Münbiç'ten çıktığını duyurdu Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de oluşturulmak istenen terör koridorunun ortadan kaldırılması, bölgeye barış ve huzurun getirilmesi amacıyla yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı, 7’nci gününe girdi. PKK/YPG'li teröristlerin sivil kıyafetlerle yerel halkın arasına karışıp kaçmaya çalıştığı tespit edildi. Barış Pınarı Harekatı'ndan gelen son dakika haberlere göre, Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fırat'ın doğusunda Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu unsurlarınca devam eden Barış Pınarı Harekâtı'nda, 595 PKK/PYD-YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon güçleri, Münbiç'ten çekildiğini duyurdu. Koalisyon güçlerinin çekilmesi haberinin ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ile görüştü.
15.10.2019 Gündem
Yemen'de şiddetli çatışma! 18 Husi öldü
Yemen'de şiddetli çatışma! 18 Husi öldü Yemen ordusu, El-Beyda ilinde çıkan çatışmalarda 13 Husi militanın öldürüldüğünü, 18'inin yaralandığını duyurdu.
24.08.2018 Dünya
Cudi Dağı'nda şiddetli çatışma: İlk görüntüler...
Cudi Dağı'nda şiddetli çatışma: İlk görüntüler... Şırnak'ta, Cudi Dağı'nda tespit edilen PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla hava destekli operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında savaş uçakları, teröristlerin olduğu bölgeleri ve kaçış noktalarını bombaladı.
5.04.2018 Gündem
Kel Tepe bölgesinde şiddetli çatışma!
Kel Tepe bölgesinde şiddetli çatışma! Afrin'deki terör odaklarına yönelik Zeytin Dalı Harekatı sürerken bölgeden aktarılanlara göre Kel Tepe'de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada şehit ve yaralı askerlerin olduğu belirtiliyor.
1.03.2018 Gündem
Son dakika: Afrin kırsalında şiddetli çatışma!
Son dakika: Afrin kırsalında şiddetli çatışma! Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada şehit ve yaralıların olduğu bildirildi. Teröristlerin ateş altına alındığı bölgedeki yaralı askerlerde bölgeden tahliye edilerek Hatay' daki hastanelere taşındı..
1.03.2018 Gündem
Afrin kırsalında şiddetli çatışma: 1 ÖSO’lu şehit, 2 yaralı
Afrin kırsalında şiddetli çatışma: 1 ÖSO’lu şehit, 2 yaralı Zeytin Dalı harekatı kapsamında Afrin’de YPG’liler ile çıkan çatışmada 1 ÖSO askeri şehit olurken, 2 ÖSO’lu ise yaralandı.
20.02.2018 Gündem
Birbirlerine girdiler! Terör örgütü...
Birbirlerine girdiler! Terör örgütü... Kerkük Polis Müdürlüğü Basın Sorumlusu Kamil, terör örgütü DEAŞ'ın pusu kurması sonucu çıkan çatışmada 17 Haşdi Şabi unsurunun öldüğünü, 20'sinin kaçırıldığını belirtti
19.02.2018 Dünya
Afrin'de kontrol altına alınan nokta sayısı 63’e ulaştı
Afrin'de kontrol altına alınan nokta sayısı 63’e ulaştı Zeytin Dalı Harekâtı’nın 27’nci gününde Raco kırsalındaki Harab Summak, Şerabneli, Kari ve Şadiya köyleri, Kari Tepesi, Bülbül kırsalındaki Duraka Köyü, Cinderes kırsalındaki Divan ve Şeyh Hadid bölgesindeki En Tahtani köyleri, TSK ve ÖSO kontrolüne geçti. Böylece Şeyh Hadid ve Raco arasındaki hat birleşti. Toplamda kontrol altına alınan nokta sayısı 63’e ulaştı
16.02.2018 Gündem
Afrin'deki terör mevzileri ATAK helikopterleri ve obüslerle vuruluyor!
Afrin'deki terör mevzileri ATAK helikopterleri ve obüslerle vuruluyor! Hatay'ın Reyhanlı ve Kırıkhan ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) ATAK helikopterleri ve obüslerle ateş altına alındı.
3.02.2018 Gündem
Son dakika: Duvarlar kaldırıldı, tanklar Suriye'ye girdi
Son dakika: Duvarlar kaldırıldı, tanklar Suriye'ye girdi Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı harekatında 6. güne girildi. Harekat gece boyu devam ederken Türk savaş uçakları, Suriye'nin kuzeyinde bulunan Münbiç'teki terör örgütü PKK'nın lojistik ve silah deposunu imha etti. Türk jetleri, Şanlıurfa Akçakale'nin karşısında yer alan Tel Abyad'daki PKK toplanma merkezini vurdu. Çok sayıda teröristin öldürüldüğü gelen bilgiler arasında. İlerleyen saatlerde AA'nın servis ettiği fotoğraflarda, sınır hattındaki duvar blokların kaldırılıp Türk tanklarının Afrin'e doğru giriş yaptığı görüldü. Öte yandan günlerdir çatışmaların devam ettiği Burseya Dağı'ndaki Türk tankları ilk kez görüntülendi. TSK'nın yaptığı son dakika açıklamasında en az 303 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. İşte dakika dakika Afrin'de yaşananlar...
25.01.2018 Gündem
O bölgede çok şiddetli çatışma: 124 ölü
O bölgede çok şiddetli çatışma: 124 ölü Yemen'in Suudi Arabistan sınırındaki Hacce iline bağlı Midi ilçesinde yönetim yanlısı güçler ile Husiler arasında yaşanan çatışmalarda bir haftada 124 kişinin öldüğü, onlarca kişinin yaralandığı bildirildi.
19.01.2018 Dünya
Ceyşi Muhammed lideri öldürüldü
Ceyşi Muhammed lideri öldürüldü Hindistan'ın Keşmir bölgesinde Ceyşi Muhammed örgütünün liderlerinden Nur Muhammed Tantray öldürüldü.
27.12.2017 Dünya
'Kırmızı fularlı kız' yalanını Rus komutan deşifre etti!
'Kırmızı fularlı kız' yalanını Rus komutan deşifre etti! Terör örgütü PKK/YPG'nin, DEAŞ'la Rakka'dan çekilmeleri için anlaştığını söyleyen Rus komutan Sergey Surovikin, kamuoyunu yanıltmak için de şiddetli çatışma haberleri yapıldığı belirtti.
10.06.2017 Dünya
Şehit tümgeneralin hiç bilinmeyen hikayesi!
Şehit tümgeneralin hiç bilinmeyen hikayesi! Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın 1997 yılında, Kuzey Irak'ta bir operasyondaki kahramanlık öyküsü paylaşıldı
29.09.2021 Gündem
Şehit Tümgeneralin kahramanlık hikayesi: Bulunduğum yeri ateş altına alın
Şehit Tümgeneralin kahramanlık hikayesi: Bulunduğum yeri ateş altına alın Türkiye’yi yasa boğan helikopter kazasında şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın bilinmeyen kahramanlık hikayesi ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Artık ne sızabilir ne kaçabilirler!
Artık ne sızabilir ne kaçabilirler! PKK’lı teröristlerin Türkiye’ye sızma ve sıkıştıkları noktada da kaçma yolu olan İran ve Ermenistan sınırındaki Tendürek Dağları, son 30 yılın en büyük operasyonuyla Mehmetçiğin kontrolüne geçti
29.09.2021 Gündem
Libya'da hava üssüne saldırı: 141 ölü
Libya'da hava üssüne saldırı: 141 ölü Libya’da BM tarafından tanınan Ulusal Antlaşma Hükümeti'ne bağlı Üçüncü Kuvvet milisleri, BAE-Mısır-Rusya destekli milislerin hava üssüne saldırması sonucu aralarında sivillerin de bulunduğu 141 kişi hayatını kaybetti
20.05.2017 Dünya
Afganistan-Pakistan arasında şiddetli çatışma!
Afganistan-Pakistan arasında şiddetli çatışma! Pakistan ordusu tarafından sınır bölgesinde 5 Afgan güvenlik kontrol noktasının imha edildiği, 50'ye yakın kişinin öldürüldüğü bildirildi.
7.05.2017 Dünya
Şiddetli çatışma! 38 terörist öldürüldü!
Şiddetli çatışma! 38 terörist öldürüldü! Irak'ın Musul kentinin batı yakasında "Eski Şehir" olarak bilinen bölgedeki tarihi Ulu Cami yakınında Irak güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonda, 36 IŞİD militanının öldürüldüğü bildirildi.
1.05.2017 Dünya
BM'den "Dağlık Karabağ" çağrısı
BM'den "Dağlık Karabağ" çağrısı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Ermenistan'ın Azerbaycan mevzilerine yönelik saldırılarına ilişkin, taraflara ateşkes anlaşmasına zarar verecek eylemlerden kaçınma çağrısında bulundu.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şiddetli Çatışma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şiddetli çatışma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.