Shanina Shaik

Shanina Shaik

Son dakika Shanina Shaik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Shanina Shaik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Shanina Shaik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Shanina Shaik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan shanina shaik gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 shanina shaik haberi bulunmuştur. Tüm shanina shaik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Shanina Shaik doğumdan sonra eski formuna kavuştu!
Shanina Shaik doğumdan sonra eski formuna kavuştu! Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Shanina Shaik ilk çocuğu Zai’yi kucağına almıştı. Ünlü model doğumdan sonra eski formuna kavuştu.
2.04.2023 Magazin
Shanina Shaik anne olduğunu karnı burnunda pozlarla duyurdu!
Shanina Shaik anne olduğunu karnı burnunda pozlarla duyurdu! Dünyaca ünlü Victoria's Secret modeli Shanina Shaik, ilk bebeğine hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Shaik'in büyüyen karnıyla verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sundu.
9.05.2022 Magazin
Evlilik teşekkürü!
Evlilik teşekkürü! Önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı DJ Ruckus ile dünyaevine giren Avustralyalı top model Shanina Shaik mutluluğunu şu sözlerle ifade etti: “Beni eşin olarak seçtiğin için teşekkür ederim!”
2.05.2018 Magazin
Dünyanın gözü Londra'daki bu defilede olacak!
Dünyanın gözü Londra'daki bu defilede olacak! Bu yıl 41.si düzenlenen dünyanın en önemli ve prestijli moda organizasyonlarından biri olan Londra Moda Haftası kapsamında, modacı Zeynep Kartal, hazırladığı muhteşem tasarımları ile yine dünyanın önde gelen moda severlerini ağırlayacak.
17.09.2017 Magazin
Shanina Shaik sokakta ilgi odağı oldu!
Shanina Shaik sokakta ilgi odağı oldu! Victoria's Secret'ın Avustralyalı modeli Shanina Shaik, New York sokaklarını arşınlarken görüntülendi.
24.08.2017 Magazin
Podyumda romantizm rüzgarı
Podyumda romantizm rüzgarı Victoria’s Secret meleği Shanina Shaik ile nişanlısı DJ Ruckus, David Jones’un defilesinde podyuma el ele çıkmaya hazırlanıyor. Çift, prova sırasında birbirlerini öpücüklere boğdu
9.08.2017 Magazin
Annemden aldım
Annemden aldım Avustralyalı model Shanina Shaik, iç çamaşırlı pozuyla sosyal medyada gündem oldu.
27.07.2017 Magazin
Güzeller geçidi
Güzeller geçidi ‘Dünyanın en seksi kadını’ seçilen 20 yaşındaki model Hailey Baldwin adına düzenlenen parti güzeller geçidine sahne oldu
25.06.2017 Magazin
Mücevher büyüsü
Mücevher büyüsü Bir mücevher markasının yeni koleksiyonu önceki gün Roma’da düzenlenen davet ile tanıtıldı.
14.06.2017 Magazin
Londra Fashion Week'de Türk damgası!
Londra Fashion Week'de Türk damgası! Londra Fashion Week, 17-21 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Moda haftasının ilk gününde Zeynep Kartal’ın defilesi moda severlerle buluşacak.
3.02.2017 Kültür Sanat
Shanina Shaik tam bir yıl sonra paylaştı!
Shanina Shaik tam bir yıl sonra paylaştı! Avustralyalı model Shanina Shaik, evlenme teklifi aldığı anın fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
27.12.2016 Magazin
Seksi modelin zorunlu tatili!
Seksi modelin zorunlu tatili! 25 yaşındaki güzel model Shanina Shaik tatile çıkmak zorunda kaldı.
21.11.2016 Magazin
Gerçek ortaya çıktı! Seksi model son anda neden kovuldu?
Gerçek ortaya çıktı! Seksi model son anda neden kovuldu? Moda dünyasının heyecanla beklediği Victoria's Secret defilesi öncesi ortalık karıştı...
28.10.2016 Magazin
Shanina Shaik kadro dışı kaldı!
Shanina Shaik kadro dışı kaldı! Yılın en önemli moda şovlarından biri için geri sayım hızlandı...
27.10.2016 Magazin
Podyumdan sinemaya seksi transfer!
Podyumdan sinemaya seksi transfer! Podyumların dünyaca ünlü modeli Shanina Shaik, sinemaya göz kırptı...
18.10.2016 Magazin
Melekler de oturmalı
Melekler de oturmalı Victoria’s Secret meleği Shanina Shaik, Tony Bianco’nun yeni yüzü oldu...
3.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Shanina Shaik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki shanina shaik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.