Çifte zam müjdesi! SSK ve Bağ-Kur emeklileri alacak, enflasyon zammı dışında 500 TL...
Çifte zam müjdesi! SSK ve Bağ-Kur emeklileri alacak, enflasyon zammı dışında 500 TL... Milyonlarca memur ve emeklinin gözü 3 Ocak'ta açıklanacak enflasyon oranlarına çevrildi. Yeni maaşlar netleşecek. Hem memurların hem de emeklilerin zam oranları açıklanacak. Asgari ücret zammı sonrası emeklilerin maaşlarına da yüksek oranda zam yapılacağına dair açıklamalar geldi. Emeklilere enflasyon zammı dışında 500 TL'lik ek zam yapılması da gündemde. Düşük emekli maaşı alan vatandaşların ekonomik olarak rahatlamasını sağlamak adına yapılacak zam, emekli aylığı 2.000 TL ve altında olan kişilerin maaşını yükseltecek.
31.12.2021 Emekli
Seyyanen zam nedir, ne demek? Memura seyyanen zam oranı kaç oldu, seyyanen zammı ne kadar? Kamu işçisi için seyyanen zam!
Seyyanen zam nedir, ne demek? Memura seyyanen zam oranı kaç oldu, seyyanen zammı ne kadar? Kamu işçisi için seyyanen zam! Kamuda 700 bin işçi merakla zam pazarlığından çıkacak sonucu bekliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, “Kamudaki işçilerin taban ücreti 4 bin 100 liraya yükseltildi. Ücretlere 2021-2022’nin ilk 6 ayı için yüzde 12, diğer 6 aylar için yüzde 5 artı enflasyon farkı oranında zam yapıldı” dedi.
11.08.2021 Çalışan Hakları