Şeyma Subaşı Foto

Şeyma Subaşı Foto

Son dakika Şeyma Subaşı foto haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şeyma Subaşı foto ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şeyma Subaşı foto haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şeyma Subaşı Foto

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şeyma subaşı foto gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 şeyma subaşı foto haberi bulunmuştur. Tüm şeyma subaşı foto haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mohammed Alsaloussi ile ilgili şok iddia! Şeyma Subaşı gerçeği öğrenince...
Mohammed Alsaloussi ile ilgili şok iddia! Şeyma Subaşı gerçeği öğrenince... Düğün tarihi beklenirken Şeyma Subaşı şok bir hamlede bulundu. Hamileliğini açıklayan ardından bebeğini düşürdüğünü söyleyen Şeyma Subaşı'nın bu olayın ardından parmağındaki yüzüğü çıkarttığı dikkat çekmişti. Meğer Şeyma Subaşı'nın tektaşı sahteymiş! Şeyma Subaşı ile Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi'nin ayrılık nedeni üzerine ortaya atılan iddialar ise şok etti.
28.06.2021 Magazin
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı! Her şeyi sildi...
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı! Her şeyi sildi... Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı! Şeyma Subaşı'ndan şok eden hamle. Sevgilisini tek kalemde sildi. Her şey bir hafta içinde oldu. Düğün tarihi beklenirken Şeyma Subaşı'dan ayrılık hamlesi geldi. Subaşı sevgilisiyle çekildiği bütün fotoğrafları Instagram hesabından sildi.
26.06.2021 Magazin
Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldı mı?
Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldı mı? Şeyma Subaşı magazin gündemindeki yerini koruyor. Hamilelik iddialarının ayyuka çıkmasının ardından bu iddiaları doğrulayarak evleneceğini duyuran ünlü isim, sonrasında yaptığı açıklamada hamile olduğunu ancak evlilik planını ertelediğini hayranları ile paylaştı. Şeyma Subaşı'ndan gelen son açıklamada ise bebeğini kaybettiği ortaya çıktı. Yaşanan sürecin ardından Şeyma Subaşı ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den ayrıldı mı? Yüzük detayı dikkat çekti. İşte detaylar...
25.06.2021 Magazin
Şeyma Subaşı'dan 30 yaş paylaşımı!
Şeyma Subaşı'dan 30 yaş paylaşımı! Türkiye Güzeli Şevval Şahin'in düzenlediği ev partisinde bazı katılımcıların Covid-19 testinin pozitif çıkması o gece yalıda bulunanların panik yaşamasına neden oldu.Katıldığı partiyle ilgili bir açıklama yapmayıp iki şehir değiştiren Şeyma Subaşı yeni yaşına dair hislerini paylaştı.
8.09.2020 Magazin
Acun'dan yasak geldi
Acun'dan yasak geldi Ünlü yapımcı, twitter'da ilişkisi için yorum yapan aşkına 'sosyal medya engeli' koydu...
19.06.2012 Magazin
'Yuva yık sonra sırıt'
'Yuva yık sonra sırıt' Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile yaşadığı yasak aşkla adını duyuran Şeyma Subaşı Twitter'da patladı.
12.06.2012 Magazin
O fotoğraflara ne dedi?
O fotoğraflara ne dedi? Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile medyaya yansıyan fotoğraflara şu yorumu yaptı...
6.03.2012 Magazin
Yok böyle maaş
Yok böyle maaş Aylık kazancı 9 milyon dolar
26.07.2011 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şeyma Subaşı Foto ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şeyma subaşı foto haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.