Serrac

Serrac

Son dakika Serrac haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serrac ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serrac haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serrac

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serrac gelişmeleri de dahil olmak üzere 129 serrac haberi bulunmuştur. Tüm serrac haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer Çelik'ten çok sert tepki: 2020 yılının en aptalca şakası!
Ömer Çelik'ten çok sert tepki: 2020 yılının en aptalca şakası! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK Toplantısı sonrası açıklamalar yaptı.Çelik, "Türkiye'nin Azerbaycan'a verdiği destekten dolayı Paşinyan şöyle bir açıklama yapmış; 'Biz Türkiye'ye ambargo uyguladık, Azerbaycan'a verdiği destek yüzünden. O yüzden Türk ekonomisini felce soktuk. Eğer Türkiye bu destekten vazgeçerse Türk ekonomisinin düzelmesine yeniden katkı sağlarız.' diye. Bunu da 2020 yılının en aptalca şakası olarak değerlendirmek mümkündür." dedi.
4.01.2021 Siyaset
Libya Başbakanı Serrac: Ülke tek merkezden yönetilmelidir
Libya Başbakanı Serrac: Ülke tek merkezden yönetilmelidir Libya Başbakanı Fayiz es-Serrac, bütün Libya topraklarını kontrolü altında tutacak tek bir yönetim oluşturulması gerektiğini söyledi.
24.12.2020 Dünya
Kısıtlamalar genişleyecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama...
Kısıtlamalar genişleyecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 9-10 Aralık'ta Azerbaycan ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kısıtlamalar genişleyecek mi' sorusuna, "Bizim Bilim Kurulunda öyle bir şey yok. Bizim Bilim Kurulu’nun bize söylediği, şu anda hafta sonlarında, yani cuma akşamı 9’dan itibaren pazartesi sabahı 5’e kadar eve kapanalım. Dediği bu. Buna uyuyoruz." dedi.
11.12.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan istifadan vazgeçirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan istifadan vazgeçirdi Cumhurbaşkanı “İstifan dengeleri değiştirir, Libya’nın sana ihtiyacı var” deyince ekim ayı sonunda istifa edeceğini duyuran Serrac, kararını askıya aldı.
7.11.2020 Dünya
Libya'da flaş gelişme! Kararından vazgeçti...
Libya'da flaş gelişme! Kararından vazgeçti... Libya Başbakanı Fayiz es-Serrac, ekim ayı sonunda istifa etme kararından vazgeçtiğini açıkladı.
30.10.2020 Dünya
Görevi bırakacaktı! Libya Başbakanı Serrac'tan yeni karar
Görevi bırakacaktı! Libya Başbakanı Serrac'tan yeni karar Libya Başbakanı Fayiz es-Serrac istifa kararından vazgeçtiğini duyurdu
30.10.2020 Dünya
Libya'da flaş gelişme! Cezalandırılacak...
Libya'da flaş gelişme! Cezalandırılacak... Birleşmiş Milletler nezdindeki meşru Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başbakanı Fayiz es-Serrac'ın, Başkanlık Konseyi'ni, darbeci Halife Hafter'in suçlarını rafa kaldırmakla suçlayan Adalet Bakanı Abdullah El İdris'i cezalandırdığı duyuruldu.
20.10.2020 Dünya
İbrahim Kalın: Türkiye şantaja boyun eğmez
İbrahim Kalın: Türkiye şantaja boyun eğmez Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İbrahim Kalın, canlı yayında gündeme ilişkin soruları cevaplıyor. İbrahim Kalın, "Son günlerde batı medyasında "Türkiye, buraya müdahale ettiği için sorun çözülemiyor" diye propaganda yapıyor. Azerbaycan'ın bir yerde canı yandığında Türkiye'nin de yanar. Bunu batının anlaması gerekiyor." ifadelerini kullandı. Ayrıca Kalın, "Erdoğan, dünya sistemine bir ayna tutuyor. Aynadan rahatsız olanlar kendilerine bakmak yerine aynayı tutanı taşlıyorlar." dedi.
13.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Doğu Akdeniz çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Doğu Akdeniz çıkışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar’da yayımlanan 'The Peninsula' gazetesine mülakat verdi. Erdoğan, "Türkiye Doğu Akdeniz'de asla geri adım atmayacak. Doğu Akdeniz’de kararlılığımızı görenler ve ülkemize geri adım attıramayacağını anlayanlar diyalog çağrılarımıza kulak vermek zorunda kaldı." dedi.
8.10.2020 Siyaset
İstanbul'da gerçekleşen kritik Libya görüşmesi sonrası açıklama
İstanbul'da gerçekleşen kritik Libya görüşmesi sonrası açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başkanlık Konseyi Başkanı Fayiz Es-Serrac ve beraberindeki heyeti kabul etti.
4.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Başbakanı Serrac'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Libya Başbakanı Serrac'ı kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya Ulusal Mutabakat Hükûmeti Başkanlık Konseyi Başkanı Serrac'ı Vahdettin Köşkü'nde kabul etti.
4.10.2020 Gündem
Türkiye dünyaya ilan etti: Her an müdahale edilebilir!
Türkiye dünyaya ilan etti: Her an müdahale edilebilir! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kalın, Suriye konusuyla ilgili olarak, 'Bizim oralara bir gece ansızın kaç defa geldiğimizi gördüler. Saldırılar devam ederse Türkiye oralara her an müdahale edebilir. Bu hem o örgütlere bir uyarıdır hem de onların destekçisi olan ülkelere bir uyarıdır' dedi.
4.10.2020 Siyaset
Sözcü Kalın, Serrac'ın istifa kararını değerlendirdi: Libya ile anlaşmalar etkilenmez
Sözcü Kalın, Serrac'ın istifa kararını değerlendirdi: Libya ile anlaşmalar etkilenmez Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başbakanı Fayiz es-Serrac’ın istifa kararının Türkiye ile yapılan anlaşmaları etkilemeyeceğini söyledi. Kalın, "Bu anlaşmalar bu siyasi süreçten etkilenmez, çünkü bunlar hükümetin aldığı karar, şahısların aldığı karar değil. Başkanlık Konseyi’nin aldığı kararlar, geçerliliğini aynen koruyor" dedi.
21.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika corona virüs açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika corona virüs açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin keyfi alınmadığını belirterek, "Bunlar zevkimizden olan şeyler değil. Sadece halkımıza olan duyarlılığımızdandır. Halkımız bu noktada herhangi bir sıkıntı yaşamasın, bundan dolayıdır." dedi.
18.09.2020 Siyaset
Reuters duyurdu! Fransa eli boş döndü, Macron...
Reuters duyurdu! Fransa eli boş döndü, Macron... Libya açıklarında Türk ve Fransız gemileri arasında gerçekleşen olayla ilgili NATO raporunun tamamlandığı, sonucun açıklanmayacağı belirtildi. Böylece Fransa’nın şikayeti sonuçsuz kaldı.
18.09.2020 Dünya
Libya Başbakanı Serrac istifa edeceğini duyurdu!
Libya Başbakanı Serrac istifa edeceğini duyurdu! Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Fayiz es-Serrac, Ekim ayı sonuna kadar istifa etmek istediğini duyurdu. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise Libya'da her iki tarafın mutabakatı ile seçime gidildiği takdirde, fedakarlık yaparak istifa edebileceğini ifade etti. Yoksa bugünden bir istifa söz konusu değil" ifadelerini kullandı.
16.09.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'dan CNN TÜRK'te flaş açıklamalar
Bakan Çavuşoğlu'dan CNN TÜRK'te flaş açıklamalar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Doğu Akdeniz'deki bütün sıcak gelişmeleri CNNTÜRK'te Tarafsız Bölge'de değerlendirdi. Oruç Reis’in neden Antalya’ya döndüğüne ilişkin gelen soruya Bakan Çavuşoğlu “Gemilerde ve uçaklarda hatta araçlarda rutin bakımlar vardır. Şimdi uçuş planınızı da yaparsınız ama periyodik bakımları yapmak durumundasınızdır. Sonuçta periyodik bakım zamanı geldiği zaman gemi limana gelir. Bakımı yapıldıktan sonra görev yerine döner. Yavuz ve Barbaros Hayrettin Paşa da bakımları sonrası bölgeye döndü çalışmalarını yapıyor. Oruç Reis bakım için döndü ve bakımı birkaç hafta sürer.” İfadelerini kullandı.
16.09.2020 Gündem
Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Fayez el-Sarraj'ın istifa edeceği iddia edildi!
Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Fayez el-Sarraj'ın istifa edeceği iddia edildi! Libya'da sıcak gelişme. Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Fayez el-Sarraj'ın istifa etmeye hazırlandığı iddia edildi.
15.09.2020 Dünya
Tüm gözler orada! Kabine toplandı...
Tüm gözler orada! Kabine toplandı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne başkanlık ediyor. Toplantıda her geçen gün artan corona virüs vakaları değerlendirilecek, alınabilecek yeni önlemler görüşülecek. Erdoğan’ın iş yerleri ve sokaklarda maske, mesafe ve temizlik denetimlerinin artırılması mesajını vereceği kaydedildi.
7.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Serrac görüşmesine ilişkin açıklama geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan - Serrac görüşmesine ilişkin açıklama geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Libya Başbakanı Fayiz es-Serrac'ı kabulünde, Libya'daki gelişmeler, ikili ilişkiler ve bölgesel meselelerin ele alındığı bildirildi.
6.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Libya Başbakanı Fayiz es-Serrac'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Libya Başbakanı Fayiz es-Serrac'ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Libya Başbakanı Fayiz es-Serrac'ı kabulü başladı.
6.09.2020 Siyaset
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten Doğu Akdeniz açıklaması
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik'ten Doğu Akdeniz açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, katıldığı canlı yayında Doğu Akdeniz’deki gerginliğe dair soruları yanıtladı. Çelik, "Güçler arası çatışmanın tarafı olmak istemiyoruz." dedi
4.09.2020 Gündem
Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa "tedbir amaçlı" görevden alındı
Libya İçişleri Bakanı Fethi Başağa "tedbir amaçlı" görevden alındı Libya Başbakanı Fayiz Es-Serrac, İçişleri Bakanı Fethi Başağa'yı "tedbir amaçlı" görevden aldı.
28.08.2020 Dünya
Milli Savunma Bakanı Akar'dan flaş açıklama: Fransa özür dilemelidir
Milli Savunma Bakanı Akar'dan flaş açıklama: Fransa özür dilemelidir Milli Savunma Bakanı Akar, "Artık herkesin bilmesi lazım, Türkiye Cumhuriyeti Devleti uluslararası ortamda gerçekten bir özne haline gelmiştir. İddiaların doğru olmadığı ortaya çıktı. Ey Fransa ! Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden özür dilemeniz lazım." dedi.
27.08.2020 Gündem
Türkiye'den kritik Hafter planı!
Türkiye'den kritik Hafter planı! Libya’da Ulusal Mutabakat Hükümeti’nin ateşkes ilanı sonrası süreci izleyen Türkiye, isyancı Hafter’e verilen desteğin de azalmasını bekliyor.
26.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serrac ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serrac haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.