Seri Cinayet

Seri Cinayet

Son dakika seri cinayet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seri cinayet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seri cinayet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seri Cinayet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seri cinayet gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 seri cinayet haberi bulunmuştur. Tüm seri cinayet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı...
Kadın seri katilinin cinayetleri ülkeyi dehşete düşürdü! Son sözleri şaşırttı... Peş peşe işlediği cinayetlerle korku salmış ve ülkenin ilk kadın seri katili olmuştu. 1800'lerde Hindistan'ın Kolkata şehrini terörize eden bir kadın vardı. Troilokya, partneriyle birilikte birçok kadını ve erkeği dolandırmış, ancak bu suçlar zamanla yerini vahşi cinayetlere bırakmıştı.
19.05.2023 Dünya
Seri cinayet vakası 33 yıl sonra çözüldü
Seri cinayet vakası 33 yıl sonra çözüldü Güney Kore'de filmlere bile konu olmuş bir seri cinayet vakası 33 yıl sonra çözüldü. Ancak geç gelen adalet bir işe yaramayacak...
21.09.2019 Dünya
Çin'de seri cinayet ve tecavüz suçlusuna idam
Çin'de seri cinayet ve tecavüz suçlusuna idam Çin’in İç Moğolistan Özerk Bölgesi’nde birden çok cinayet ve tecavüz suçlarından yargılanan bir kişi idam edildi.
30.07.2019 Dünya
'Seri Cinayet'te yürek yakan diyalog
'Seri Cinayet'te yürek yakan diyalog Güney Kıbrıs'ta seri katil Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO) Subayı Nikos Metaksas'ın son kurbanı olan 6 yaşındaki Sierra Graze Seucalius'in bulunduğu anda yaşananlar Kıbrıs'ta büyük üzüntüye neden oldu.
14.06.2019 Dünya
Rum seri cinayet zanlısı asker soruşturmasına İngiltere'den destek
Rum seri cinayet zanlısı asker soruşturmasına İngiltere'den destek İngiltere polis teşkilatı Scotland Yard, soruşturmaya yardımcı olması için Kıbrıs Rum kesimine uzman ekip gönderdi.
30.04.2019 Dünya
ABD'de 14 yaşındaki iki kıza 'seri cinayet planlamaktan' gözaltı
ABD'de 14 yaşındaki iki kıza 'seri cinayet planlamaktan' gözaltı ABD'de 14 yaşındaki iki kız öğrenci, 9 kişiyi öldürmeyi planlamaktan dolayı gözaltına alındı.
20.04.2019 Dünya
Seri cinayet skandalı mankenleri korkuttu
Seri cinayet skandalı mankenleri korkuttu Irak’ın başkenti Bağdat’ta yaklaşık 3 aydır devam eden kadın model cinayetleri, diğer modellerin ve internet fenomenlerinin ülkeyi terk etmesine neden oldu.
9.10.2018 Dünya
Atalay Filiz davasında karar çıktı!
Atalay Filiz davasında karar çıktı! Atalay Filiz, tasarlayarak adam öldürmekten ağırlaştırılımış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
1.12.2017 Yaşam
Ölüm listesi 130'u geçecek! Aralarında Türkler de var
Ölüm listesi 130'u geçecek! Aralarında Türkler de var Högel’in 106 hastayı öldürdüğü, kurban sayısının 130’u geçeceği belirlendi. Kurbanlar arasında çok sayıda Türk olduğu ve Türkiye’deki mezarların da açılacağı ifade edildi.
11.11.2017 Dünya
Savcı Atalay Filiz'e ağırlaştırılmış müebbet istedi!
Savcı Atalay Filiz'e ağırlaştırılmış müebbet istedi! Savcı, Atalay Filiz davasında ağırlaştırılmış müebbet istendi.
29.09.2021 Gündem
Atalay Filiz'in raporu geldi: Cezai sorumluluğu tam
Atalay Filiz'in raporu geldi: Cezai sorumluluğu tam Üç kişinin katili Atalay Filiz ile ilgili rapor mahkemeye ulaştı. Filiz'in akli dengesinin yerinde olduğu ve cezai sorumluluğunun tam olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Seri katil Atalay Filiz'in cezası belli oldu
Seri katil Atalay Filiz'in cezası belli oldu Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz, Ankara da iki kişiyi öldürmek suçundan yargılandığı davada iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı
9.03.2017 Yaşam
Atalay Filiz'in 'sahtecilik' davası başladı
Atalay Filiz'in 'sahtecilik' davası başladı Seri cinayet sanığı Filiz'in başkalarına ait kimlik bilgilerini kullandığı iddiasıyla "resmi belgede sahtecilik" suçundan 35 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı
29.09.2021 Gündem
Atalay Filiz hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi
Atalay Filiz hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesi, Filiz hakkında, tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdüğü iddiasıyla "tasarlayarak kasten öldürme" ve "nitelikli hırsızlık" suçlarından hazırlanan iddianameyi kabul etti
21.12.2016 Yaşam
Atalay Filiz hakkında iddianame düzenlendi!
Atalay Filiz hakkında iddianame düzenlendi! Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz hakkında, tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdüğü iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, "tasarlayarak kasten öldürme" ve "nitelikli hırsızlık" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
20.12.2016 Yaşam
O seri katil yakalandı!
O seri katil yakalandı! Güney Carolina'da bir çöp konteynırından gelen sesleri takip eden polis, içeride zincirle bağlanmış bir kadın buldu.
17.06.2021 Dünya
Seri cinayet zanlısı Filiz hakkında yeni iddianame
Seri cinayet zanlısı Filiz hakkında yeni iddianame İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak tutuklu bulunan Atalay Filiz hakkında, başkalarına ait kimlik bilgilerini kullandığı gerekçesiyle "resmi belgede sahtecilik" suçundan 35 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
Atalay Filiz’e büyük şok: Ünlü avukat dosyadan çekildi
Atalay Filiz’e büyük şok: Ünlü avukat dosyadan çekildi Öğretmen Fatma Kayıkçı ile Göktuğ Demirarslan ve kız arkadaşı Elena Radchikova’yı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Atalay Filiz’in avukatı Vildan Yirmibeşoğlu, dosyadan çekildi. Filiz’in güvendiği ve yanında olmasını istediği tek isim olan Yirmibeşoğlu, vekaletten istifa dilekçesini noter kanalıyla mahkemeye gönderdi.
29.09.2021 Gündem
Atalay Filiz’e sürpriz avukat!
Atalay Filiz’e sürpriz avukat! Türkiye'nin günlerdir konuştuğu seri cinayet zanlısı Atalay Filiz, ailesinin gönderdiği, kendisinin de arkadaşı olan avukatı kabul etmemesi üzerine Baro, kanunen avukat görevlendirmesi yaptı. Baro'nun Atalay Filiz için atadığı avukat ise deneyimli bir isim. Baro Avukat. F. Vildan Yirmibeşoğlu'nu atadı
29.09.2021 Gündem
Atalay Filiz serbest kalabilir
Atalay Filiz serbest kalabilir İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak tutuklanan Atalay Filiz'in akli dengesi yerinde olmadığı ortaya çıkarsa serbest kalabilir...
29.09.2021 Gündem
O seri katil tutuklandı!
O seri katil tutuklandı! İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak aranırken İzmir'de yakalanan Atalay Filiz, çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Atalay Filiz'in ilk ifadesi: Arazide saklandım
Atalay Filiz'in ilk ifadesi: Arazide saklandım İzmir'de yakalanan seri cinayet zanlısı Atalay Filiz'in, bindiği minibüste kendisini tanıyan bir vatandaşın ihbarı üzerine polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandığı öğrenildi. Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Filiz, ilk ifadesinde, bir süredir Gümüldür civarında dağlık arazide saklandığını söylediği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Kayseri'de seri cinayet şoku!
Kayseri'de seri cinayet şoku! KAYSERİ’de 2013’te 80 yaşındaki çoban İsmail Eser’in öldürülüp hayvanlarının çalınması olayını araştıran Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda 2010 ve 2013 yılları arasında, 5 çobanın benzer şekilde öldürüldüğü seri cinayetleri incelemeye alarak zanlıları belirledi. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16.07.2015 Yaşam
Seyirciyi rahatsız etmek istiyoruz
Seyirciyi rahatsız etmek istiyoruz Çolpan İlhan Sadri Alışık Tiyatrosu, alışılmışın dışına çıkan Market oyununu her Cuma sergiliyor...
23.11.2014 Magazin
Türkiye'de 6 yılda başka cinayet de işlemiştir!
Türkiye'de 6 yılda başka cinayet de işlemiştir! Yıllar önce Kenan Öner’in Fransa’dan Türkiye’ye kaçışını araştıran Sevinç Yavuz, "Türkiye’de 6 yılda başka cinayet işlemiş olabilir...
29.04.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Seri Cinayet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seri cinayet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.