Serel Yeleli

Serel Yeleli

Son dakika serel yeleli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serel yeleli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serel yeleli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serel Yeleli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serel yeleli gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 serel yeleli haberi bulunmuştur. Tüm serel yeleli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serel Yereli'den olay çıkış: Arsızdır arsız!
Serel Yereli'den olay çıkış: Arsızdır arsız! Yurt dışında yaşayan Türk oyuncu Serel Yereli, Instagram'dan içini dökerek "Kim çeker beni? Ben bile çekemiyorum, hala gelecekte çocuk yapmayı düşünen varsa arsızdır" dedi.
4.04.2020 Magazin
Serel Yeleli'nin konser heyecanı
Serel Yeleli'nin konser heyecanı Oyunculuk ile müzik çalışmalarını bir arada yürüten Serel Yereli, şu sıralar büyük heyecan yaşıyor. Yereli, 23 Haziran’da Londra’da düzenlenecek 2. Kıbrıs Türk Kültür Sanat Festivali’nde konser verecek
13.06.2019 Magazin
Serel Yereli: Ağzı olan konuşuyor!
Serel Yereli: Ağzı olan konuşuyor! Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken oyuncu Serel Yereli, önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
1.06.2019 Magazin
Serel kendi doğum gününü kendi kutladı
Serel kendi doğum gününü kendi kutladı Oyunculuk kariyerine ara vererek müzik çalışmalarına odaklanan Serel Yereli, doğum günü için video yayınladı.
28.02.2019 Magazin
Serel Yereli’den mesajlı paylaşım!
Serel Yereli’den mesajlı paylaşım! 'Bodrum Masalı' adlı dizide tanınan Serel Yereli, cesur paylaşımları ve olay yaratan açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmüyor.
4.02.2019 Magazin
Serel Yereli ağladı!
Serel Yereli ağladı! 'Bodrum Masalı' adlı diziyle tanınan ve sonrasında oyunculuk kariyerini ikinci plana iterek şarkıcılığa soyunan Serel Yereli'den şaşırtan paylaşım geldi.
7.01.2019 Magazin
"Büyüğümdür 'olmaz' diyemedim"
"Büyüğümdür 'olmaz' diyemedim" Emina Jahovic’le evliliği geçen haziranda tek celsede biten Mustafa Sandal, yaptığı son Instagram paylaşımıyla akılları karıştırdı.
17.11.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serel Yeleli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serel yeleli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.