Serdar Taşçı

Serdar Taşçı

Son dakika serdar taşçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serdar taşçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serdar taşçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Taşçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar taşçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 serdar taşçı haberi bulunmuştur. Tüm serdar taşçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Göztepe’den Serdar Taşçı atağı
Göztepe’den Serdar Taşçı atağı Kadrosuna en az bir stoper katmak için çalışmalarını sürdüren Göztepe, geçen sezon Başakşehir’de forma giyen defans oyuncusu Serdar Taşçı’yı listesine ekledi.
28.07.2019 Göztepe
Kerim Frei transferi bitiyor!
Kerim Frei transferi bitiyor! Başakşehir’de ayrılık kervanına bir isim daha ekleniyor, Maccabi Haifa kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Kerim Frei için pazarlıkların sonlanmasını bekliyor.
24.05.2019 Başakşehir
Lider Başakşehir'e Sivas darbesi!
Lider Başakşehir'e Sivas darbesi! Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yolunda kritik 2 puan kaybetti.
3.05.2019 Futbol
Başakşehir'in savunması dağıldı
Başakşehir'in savunması dağıldı Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Medipol Başakşehir'de savunma da dağılmış durumda. Ligin ilk yarısında oynanan 17 maçta kalesinde sadece 8 gol gören turuncu-lacivertliler, ikinci yarıda çıktığı 13 müsabakada ise ağlarında 10 gole engel olamadı. Son 3 maçta yalnızca 1 puan alabilen Abdullah Avcı'nın ekibi, bu 3 karşılaşmada meşin yuvarlağı kalesinden 5 kez çıkardı.
30.04.2019 Başakşehir
Medipol Başakşehir - Göztepe: 0-2
Medipol Başakşehir - Göztepe: 0-2 Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattında bulunan Göztepe, Lider Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2-0 mağlup etti.
26.04.2019 Başakşehir
Medipol Başakşehir - Fenerbahçe: 2-1
Medipol Başakşehir - Fenerbahçe: 2-1 Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında lider Medipol Başakşehir evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.
9.03.2019 Fenerbahçe
Abdullah Avcı'dan Trabzonspor maçı yorumu
Abdullah Avcı'dan Trabzonspor maçı yorumu Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında konuk ettiği Spor Toto 1. Lig ekibi Hatayspor'u 1-0 yenen Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, rövanşta zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini söyledi.
16.01.2019 Başakşehir
Abdullah Avcı: O sene bu sene!
Abdullah Avcı: O sene bu sene! Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı çıtayı en tepeye koydu, zirve takipçilerine adeta meydan okudu.
14.01.2019 Başakşehir
Abdullah Avcı'dan gelecek açıklaması!
Abdullah Avcı'dan gelecek açıklaması! Süper Lig'de lider Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı önemli açıklamalarda bulundu. Avcı, sezon sonu takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda ise, "Zaman ve süreç gösterecek. Öncelikle şampiyonluk, ardından da kulübün menfaati doğrultusunda hareket edeceğiz" dedi.
12.01.2019 Başakşehir
Başakşehir ikinci maçını da kazandı
Başakşehir ikinci maçını da kazandı Medipol Başakşehir, devre arası kampındaki ikinci hazırlık maçında Hollanda ekibi ADO Den Haag'ı 3-1 yendi.
11.01.2019 Başakşehir
Caicara'dan şampiyonluk açıklaması: Hak ediyoruz
Caicara'dan şampiyonluk açıklaması: Hak ediyoruz Medipol Başakşehi'in başarılı sağ beki Junior Caicara şamoiyonlukla ilgili, "Hak ediyoruz" açıklamasını yaptı.
10.01.2019 Başakşehir
Serdar Taşçı'dan Trabzonspor açıklaması!
Serdar Taşçı'dan Trabzonspor açıklaması! Medipol Başakşehir'in yeni transferi Serdar Taşçı özel açıklamalarda bulundu. Taşçı bir dönem gündemine geldiği Trabzonpsor'la ilgili de, "İnşallah onlar da başarılı olur" yorumunu yaptı.
10.01.2019 Başakşehir
Abdullah Avcı'dan Arda ve Visca'nın geleceğiyle ilgili açıklama!
Abdullah Avcı'dan Arda ve Visca'nın geleceğiyle ilgili açıklama! Süper Lig'in Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, Robinho transferinden Burak Yılmaz'a, Arda Turan'dan Visca'nın geleceğine kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
9.01.2019 Başakşehir
Visca Fenerbahçe'ye, Skrtel Başakşehir'e!
Visca Fenerbahçe'ye, Skrtel Başakşehir'e! Robinho ile hücum hattını güçlendiren lider Başakşehir, savunma için de harekete geçti, Fenerbahçe’den Slovak stoperi istedi. Sarı-lacivertliler ise sürpriz teklif karşısında Visca konusunu yeniden gündeme getirdi.
8.01.2019 Fenerbahçe
Abdullah Avcı Robinho transferinden mutlu!
Abdullah Avcı Robinho transferinden mutlu! Medipol Başakşehir Teknik Direktör Abdullah Avcı, Antalya'da basına açık yapılan ilk antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
6.01.2019 Başakşehir
Yeni transfer Robinho, ilk idmanında!
Yeni transfer Robinho, ilk idmanında! Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresine Antalya Belek'te yaptığı çalışmalar ile hazırlanan Medipol Başakşehir'de, kampın ikinci gününde gerçekleştirilen idmana yeni transfer Robinho da katıldı.
6.01.2019 Başakşehir
Medipol Başakşehir bir transferi daha bitirdi
Medipol Başakşehir bir transferi daha bitirdi İstanbul ekibi, Brezilyalı yıldız Robinho'dan sonra Serdar Taşçı'yı da kadrosuna katarak ara transfer dönemindeki ikinci transferini gerçekleştirdi.
5.01.2019 Başakşehir
Serdar Taşçı'nın yeni takımı belli oluyor!
Serdar Taşçı'nın yeni takımı belli oluyor! Türk asıllı Alman futbolcu Serdar Taşçı'nın transferiyle ilgili menajerinden açıklama geldi.
13.09.2018 Almanya
G.Saray'a kiralık 'Toprak'
G.Saray'a kiralık 'Toprak' Gary Cahill transferi zora giren Sarı-Kırmızılı ekipte B planı devreye sokuldu. Gurbetçi futbolcu Ömer Toprak için Alman ekibi Dortmund’la kiralama görüşmeleri başladı. Tecrübeli futbolcu da Aslan’a gelmeye sıcak bakıyor.
29.08.2018 Galatasaray
G.Saray'da stopere mecburi Türk!
G.Saray'da stopere mecburi Türk! Galatasaray'ın yeni stoperinin yerli olması ihtimali güçlendi. Modeste haricinde bir forvet daha isteyen teknik heyetin sunduğu rapordaki oyuncular yabancı. Welbeck, Origi, Niasse gibi isimlerin bulunduğu listede Türk golcü yok. Galatasaray eğer diğer santrfor adaylarından birini daha kadrosuna katarsa stoper için mecburiyetten Türk bir oyuncu transfer edecek.
27.08.2018 Galatasaray
Serdar Taşçı için son karar Terim'in
Serdar Taşçı için son karar Terim'in İsmi daha Beşiktaş ve Trabzonspor’la anılan 31 yaşındaki tecrübeli stoper Serdar Taşçı, menajerler tarafından Galatasaray'a önerildi.
18.08.2018 Galatasaray
Denayer'in yerine Serdar Taşçı!
Denayer'in yerine Serdar Taşçı! Stoper arayan Galatasaray, Denayer’ın alternatifini Serdar Taşçı belirledi.
17.08.2018 Galatasaray
Serdar Taşçı Başakşehir'de!
Serdar Taşçı Başakşehir'de! Süper Lig'in iddialı takımlarından Medipol Başakşehir savunmaya önemli bir takviye yaptı.
5.07.2018 Başakşehir
Serdar Taşçı transfer için İstanbul'da!
Serdar Taşçı transfer için İstanbul'da! Süper Lig'de iki sezondur şampiyonluğa oynayan kadrolar kuran Başakşehir, yeni sezona da iddialı hazırlanıyor.
31.05.2018 Başakşehir
Serdar Taşçı'dan flaş karar!
Serdar Taşçı'dan flaş karar! Serdar Taşçı'dan flaş karar! Adı uzun süre Trabzonspor ile anılan Türk asıllı Alman savunma oyuncusu, sözleşmesini uzatmama ve Spartak Moskova'dan kararı aldı.
16.03.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Taşçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar taşçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.