Ramazan hocanın katili bulundu mu? Ramazan Pişkin evli mi, çocuğu var mı, Ramazan Hoca’nın katili yakalandı mı, kim çıktı?
Ramazan hocanın katili bulundu mu? Ramazan Pişkin evli mi, çocuğu var mı, Ramazan Hoca’nın katili yakalandı mı, kim çıktı? Diyarbakır Ulu Cami'deki konuşmaları ile bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul'da bir iş yerinde çıkan tartışmada bıçaklanarak hayatını kaybetti. Peki, Ramazan Hoca'nın katili bulundu mu? Ramazan Hoca'nın katili kim, yakalandı mı? Ramazan Pişkin neden öldürüldü, evli mi, çocuğu var mı?
1.02.2024 Gündem
Bülbüloğlu halka arz! Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek?
Bülbüloğlu halka arz! Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Bülbüloğlu Vinç Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı. Peki, Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek?
20.01.2023 Ekonomi