Şenol Göka

Şenol Göka

Son dakika Şenol Göka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şenol Göka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şenol Göka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şenol Göka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şenol göka gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 şenol göka haberi bulunmuştur. Tüm şenol göka haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ imamı TRT’ye spiker kadrosundan sızdı
FETÖ imamı TRT’ye spiker kadrosundan sızdı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmasında FETÖ'nün TRT'de 2008'den itibaren kadrolaştığı tespit edildi. KPSS hırsızları usulsüz sınavla kuruma alındı. Örgüt her ay 400 muhabirden himmet topladı. FETÖ'nün medya imamı Necdet Conger'di. İlk TRT imamı ise spiker kadrosundan kuruma sızan ve yıllarca örgüt mensuplarını kanala yerleştiren Fatih Koç oldu. Firari Dumanlı ve Şükür'e ise fahiş ücretler ödendi
29.09.2021 Gündem
TRT'nin yeni genel müdürü İbrahim Eren oldu
TRT'nin yeni genel müdürü İbrahim Eren oldu Şenol Göka'nın istifasının ardından boşalan TRT Genel Müdürlüğü'ne İbrahim Eren getirildi.
29.09.2021 Gündem
TRT Genel Müdürü Şenol Göka istifa etti! Yerine...
TRT Genel Müdürü Şenol Göka istifa etti! Yerine... TRT Genel Müdürü Şenol Göka istifa etti.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım dünya çocuklarıyla buluştu
Başbakan Yıldırım dünya çocuklarıyla buluştu Başbakan Binali Yıldırım, "Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak dünyanın bütün çocuklarını, onların sevgisini yüreğimizde hissediyoruz. Dünyanın neresinde gözü yaşlı bir yavrumuz varsa o gözyaşlarına mendil olmak istiyoruz." dedi.
29.09.2021 Gündem
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Almanya'da
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Almanya'da Ekonomi Bakanı Zeybekci, Almanya'daki "Özay Gönlüm'ü Anma Programı"na katılırken bir dizi faaliyette bulunacak
29.09.2021 Gündem
İlk bölüm yemeği!
İlk bölüm yemeği! TRT 1 ekranında önceki gece seyircisiyle buluşan ‘Payitaht Abdülhamid’ dizi ekibi, Adile Sultan Sarayı’ndaki ilk bölüm yemeğinde bir araya geldi.
26.02.2017 Kültür Sanat
Türkiye ile Tanzanya arasında 9 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Tanzanya arasında 9 anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika turunun ilk durağı olan Tanzanya'da, Türkiye ile Tanzanya arasında 9 anlaşma, işbirliği protokolü ve mutabakat zaptı imzalandı.
29.09.2021 Gündem
Numan Kurtulmuş'dan flaş FETÖ açıklamaları
Numan Kurtulmuş'dan flaş FETÖ açıklamaları Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "FETÖ'nün yaklaşık 50 milyar dolarlık ekonomik büyüklüğe hükmettiklerini de biliyoruz” dedi.
29.09.2021 Gündem
Diriliş Ertuğrul 73. bölümünde Ertuğrul Bey tehlikede!
Diriliş Ertuğrul 73. bölümünde Ertuğrul Bey tehlikede! Diriliş Ertuğrul 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde kılıçlar çekiliyor, Ertuğrul Bey buradan hiçbirimiz sağ çıkamayacağız diyor. Heyecanlı olaylarıyla Diriliş Ertuğrul Çarşamba akşamı TRT 1'de olacak.
29.09.2021 Gündem
Diriliş Ertuğrul 73. bölümünde Ertuğrul Bey'e kılıçlar çekiliyor!
Diriliş Ertuğrul 73. bölümünde Ertuğrul Bey'e kılıçlar çekiliyor! Diriliş Ertuğrul dün akşam son bölümüyle izleyicileri TRT 1 ekranlarına topladı. Hemen ardından Diriliş Ertuğrul 73. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Diriliş Ertuğrul'da yine heyecanlı hangi olaylar yaşanacak? Ertuğrul içine düştüğü durumdan zarar görmeden kurtulabilecek mi?
29.09.2021 Gündem
'Diriliş Ertuğrul'la ilgili flaş açıklama!
'Diriliş Ertuğrul'la ilgili flaş açıklama! TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul', 16 Ocak'tan itibaren Katar'da izleyicilerle buluşacak. Başrolde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı 'Diriliş Ertuğrul' dizisi, Arapça olarak Qatar TV'de ekranlara gelecek.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan eleştirilere sert yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan eleştirilere sert yanıt Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen TRT World tanıtım gecesinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası basın yayın kuruluşlarının Türkiye'ye karşı olan tutumunu sert bir dille eleştirdi ve "Benzer olaylar birkaç ay sonra Almanya'da, Fransa'da, Amerika'da olunca hepsi de üç maymunu oynadılar. Çünkü cibilliyetlerinde o var." dedi.
29.09.2021 Gündem
TRT Genel Müdürü Göka: Baskını tatbikat sandık
TRT Genel Müdürü Göka: Baskını tatbikat sandık TÜRKİYE Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdürü Şenol Göka, 15 Temmuz gecesi darbecilerin ilk hedef olarak yöneticisi olduğu kurumu belirlendiğini söyledi. Göka, "TRT baskınını tatbikat sandık" dedi.
29.09.2021 Gündem
Futbolseverlere müjdeli haber!
Futbolseverlere müjdeli haber! Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu TFF 1. Lig yayın haklarıyla ilgili önemli bir gelişmeyi köşesine taşıdı!
30.09.2016 TFF 1.Lig
TRT’den 3 yeni dizi müjdesi!
TRT’den 3 yeni dizi müjdesi! TRT Ailesi, Kız Kulesi’nde buluştu. TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren, 3 yeni dizinin müjdesini verdi.
29.09.2016 Magazin
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi, TRT'de yayınlanacak
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi, TRT'de yayınlanacak Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin iki sezon boyunda TRT'de yayınlanacağını bildirdi.
21.09.2016 Basketbol
TRT Aziz Yıldırım'dan Özür Diledi
TRT Aziz Yıldırım'dan Özür Diledi TRT Spor'un bugün saat 18.00'de ekrana gelen Spor Akşamı programında Fenerbahçe taraftarlarının büyük tepkisini çeken bir olay yaşandı...
24.09.2021 Fenerbahçe
TRT spikeri o anları anlattı
TRT spikeri o anları anlattı TRT'yi ele geçirmeye kalkışan 1'i rütbeli 4 asker vatandaşlar ve polis tarafından etkisiz hale getirildi...
29.09.2021 Gündem
TRT ile BHRT arasında işbirliği protokolü imzalandı
TRT ile BHRT arasında işbirliği protokolü imzalandı Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, TRT ile Bosna Hersek Radyo Televizyonu (BHRT) arasında ekipman desteği konusunda işbirliği protokolü imzalandı.
29.09.2021 Gündem
TRT'den yeni kanal!
TRT'den yeni kanal! TRT İngilizce yayın yapacak yeni bir kanal için harekete geçti.
16.02.2016 Televizyon
TRT CHP’yi öfkelendirdi
TRT CHP’yi öfkelendirdi TRT’de geçen hafta Yavuz Bahadıroğlu’nun katıldığı “Nasıl oldu Ne oldu” adlı programda tek parti dönemindeki CHP yönetimine yönelik hakaretler edildiği gerekçesiyle TRT Genel Müdürü Şenol Göka’yı ziyaret etmek isteyen CHP Grup Başkanvekili Levent Gök başkanlığındaki CHP heyeti ile Göka arasında sert tartışmalar yaşandı...
29.09.2021 Gündem
TRT Türk kapanacak mı?
TRT Türk kapanacak mı? TRT Genel Müdürü Şenol Göka "TRT Türk ile ilgili bir çalışmamız var. Ama bu kapatma değil birleşmeyle ilgili" dedi.
29.12.2015 Televizyon
TRT'den flaş karar! O kanala reklam alınmayacak
TRT'den flaş karar! O kanala reklam alınmayacak TRT Genel Müdürü Şenol Göka, bundan böyle TRT'nin çocuk kanalına reklam alınmayacağını belirterek, "TRT Kurumu, bundan sonraki reklam pazarlamalarında çocuk kanalına neye mal olursa olsun reklam almayacak" dedi.
29.09.2021 Gündem
60 bin euroluk ilk 4K canlı maç
60 bin euroluk ilk 4K canlı maç Türkiye ve Avrupa’da ilk kez bir futbol maçı 4K teknolojisiyle canlı yayınlanacak. 22 Ekim’deki Fenerbahçe-Ajax maçı TRT4K kanalından izlenecek. 4K yayına uyumlu TV’si ve Türksat aboneliği olanların izleyebileceği yayının maliyetinin 60 bin euro olduğu belirtiliyor.
20.10.2015 Ekonomi
Fenerbahçe-Ajax maçı 4K izlenecek!
Fenerbahçe-Ajax maçı 4K izlenecek! Fenerbahçe’nin Ajax ile UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda oynayacağı mücadelede televizyon yayın tarihi ve Türk Futbol tarihi açısından bir ilk yaşanacak.
17.10.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Şenol Göka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şenol göka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.