Senem Kuyucuoğlu

Senem Kuyucuoğlu

Son dakika senem kuyucuoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan senem kuyucuoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını senem kuyucuoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Senem Kuyucuoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan senem kuyucuoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 senem kuyucuoğlu haberi bulunmuştur. Tüm senem kuyucuoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Senem Kuyucuoğlu kız arkadaşıyla dudak dudağa! Tescilli güzelin fotoğrafları olay oldu
Senem Kuyucuoğlu kız arkadaşıyla dudak dudağa! Tescilli güzelin fotoğrafları olay oldu Eski Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu, yarı Rus yarı İranlı sevgilisi Medis Mir'le ayrıldıktan sonra tenisçi Yasemin Ada Börü'yle aşk yaşamaya başlamıştı. Mutlu bir beraberlikleri olduğunu her fırsatta dile getiren Kuyucuoğlu, Instagram hesabından sevgilisiyle dudak dudağa poz verdi.
14.08.2021 Magazin
Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli, sevgilisi?
Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli, sevgilisi? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, Nişantaşı'nda ayaküstü muhabirlerle ettiği sohbet sırasında geçtiğimiz günlerde bir kadınla öpüştüğü görüntülerin sosyal medyaya yayılmasıyla ilgili de konuştu. Senem Kuyucuoğlu kimdir? 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu kaç yaşında, nereli?
16.04.2021 Gündem
Katil olacak
Katil olacak Eski Türkiye güzeli Senem Kuyucuoğlu, Cihangir’de görüntülendi. Nişantaşı’nda bir kafede çalışan eski model, “Garsonluğu bıraktım.
25.10.2018 Magazin
Senem Kuyucuoğlu'yla dalga geçti
Senem Kuyucuoğlu'yla dalga geçti Evlendirme programlarıyla ünlenen "gelin adayı" Naz Mila Instagram hesabından 2009’da Türkiye İkinci Güzeli olan Senem Kuyucuoğlu’yla dalga geçti.
30.07.2018 Magazin
Türkiye güzeli garson oldu
Türkiye güzeli garson oldu 2009 Türkiye 2. Güzeli Senem Kuyucuoğlu, Nişantaşı’nda bir kafede garson olarak çalışmaya başladı.
29.07.2018 Magazin
Köpeğini kurtardı
Köpeğini kurtardı Senem Kuyucuoğlu, köpek ticareti yapan insanların elinden kurtardığı pitbull cinsi köpeği ile Nişantaşı’ndaydı.
1.02.2018 Magazin
Avşar kızı affetmedi!
Avşar kızı affetmedi! Senem Kuyucuoğlu’nu zor günler geçirdiği zaman ekibine dahil eden Hülya Avşar, eski modelden desteğini çekti. Kuyucuoğlu, “Yollarımız ayrıldı, Hülya Hanım beni affetti mi bilmiyorum” dedi
3.12.2017 Magazin
Ayakta zor durdu
Ayakta zor durdu Geçtiğimiz ay “Her şeyi bıraktım. Spora başladım. Sadece ayran içip, vücudumu temizliyorum” açıklaması yapan Senem Kuyucuoğlu önceki akşam Nişantaşı’nda alkolün dibine vurdu.
29.07.2017 Magazin
Senem Kuyucuoğlu’ndan çok cesur paylaşım
Senem Kuyucuoğlu’ndan çok cesur paylaşım 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımla şaşırttı.
19.07.2017 Magazin
Ayranla temizlendim
Ayranla temizlendim Bir dönem uyuşturucu tedavisi gören manken Senem Kuyucuoğlu konuyla ilgili ilk kez konuştu
10.07.2017 Magazin
Reis’e 2 bin 500 kişilik süper gala
Reis’e 2 bin 500 kişilik süper gala Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatını konu alan ‘Reis’ filminin galası, çok sıkı güvenlik önlemleri altında Maslak TİM Center’da yapıldı...
26.02.2017 Magazin
Senem Kuyucuoğlu sözlendi
Senem Kuyucuoğlu sözlendi Son dönemde imajında yaptığı değişiklikle gündeme gelen Senem Kuyucuoğlu, sevgilisi Bahtiyar Yurtoğlu ile sözlenerek evlilik yolunda ilk adımı attı.
6.08.2016 Magazin
Gönüllü seksi pozlar!
Gönüllü seksi pozlar! Bir dönem yaz aylarında mayo ile görüntü vermemek için köşe bucak kaçan ünlüler, sosyal medya ile değişti...
8.07.2016 Magazin
Çıplak fotoğraflı şantaja hapis istemi
Çıplak fotoğraflı şantaja hapis istemi 2007'deki 'Best Model of Turkey' yarışmasında birinci seçilen Senem Kuyucuoğlu uyuşturucu batağına nasıl düşürüldüğünü TV'de gözyaşlarına boğularak anlatmıştı...
13.05.2016 Magazin
Cicişlerin başı belada
Cicişlerin başı belada Cicişler olarak bilinen Ceyda-Esra Ersoy kardeşlerin Bali Adası'ndaki tatili için dolandırıcılık soruşturması başlatıldı...
24.02.2016 Magazin
Hülya Avşar ikinci annem
Hülya Avşar ikinci annem Hülya Avşar’ın çalışma ekibinde yer alan Senem Kuyucuoğlu, Hülya Avşar’ın ikinci annesi olduğunu söyledi...
9.01.2016 Magazin
Önce ihbar etti sonra...
Önce ihbar etti sonra... Kokain partisinde fotoğrafları çıkınca "Bana uyuşturucuyu ilk Tolga Karel verdi" diyen Senem Kuyucuoğlu soruşturmada polise yardımcı olmayınca açılan davada takipsizlik kararı verildi Geçtiğimiz yıl kokain partisinde çekilen fotoğrafları internete düşen 2009 Türkiye Güzeli manken Senem Kuyucuoğlu, kendisine uyuşturucuyu ilk kez Tolga Karel'in verdiğini ve bu sebeple uyuşturucuya alıştığını iddia etmişti...
7.08.2015 Magazin
Hiç tipim değil
Hiç tipim değil Senem Kuyucuoğlu, önceki akşam Etiler’de yürüyüşteydi...
6.06.2015 Magazin
Senem’i  işe aldı
Senem’i işe aldı Hülya Avşar Yeniköy’de bir mekanda ekip arkadaşlarıyla yemek yedi...
1.03.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Senem Kuyucuoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki senem kuyucuoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.